Gönderen Konu: Özgür Nalbant 3013 greft...  (Okunma sayısı 22910 defa)

Fenerlim1907

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Özgür Nalbant 3013 greft...
« Yanıtla #61 : 28 Nisan 2018, 11:33:23 »
120 günden önce çok birşey bekleme.
Bende 120-150 arası bayağı çıktı. Ekim işim tamamlandı bile bana göre.

kararsizadam

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #62 : 28 Nisan 2018, 21:08:39 »

En sıkıcı günler bu günler sanırım:)

Bu arada makasla traş olmamda sakınca var mı?

Fenerlim1907

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #63 : 29 Nisan 2018, 02:11:33 »

En sıkıcı günler bu günler sanırım:)

Bu arada makasla traş olmamda sakınca var mı?
Ben 2.ay sonunda tras olmuştum. Daha erken bile olanlar var. Makine ile kazıma yapmadımtan sonra benim bildiğim birşey olmuyor

kararsizadam

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #64 : 13 Mayıs 2018, 11:46:38 »
Böyle sorularda pek cevap gelmiyor ama yine de sorayım... Belki bir bilen olur.

110.gündeyim. Dipte şampuan kalıntıları oluyor. Bu da açık sarı renkte belli oluyor kuruyunca. Zaten cildim sorunlu. Hoca bunun saç çıkışını geciktirebileceğini, gerekirse kortizonlu şampuan kullanabileceğimizi söyledi.

Sorularım: 110. güne çok mu gerideyim? Saçları yıkarken artık hiç sakınmadan, korumaya çalışmadan istediğim gibi saçları yıkayabilir miyim? Kortizonlu şampuan kullanmam gerekirse sizce bu saçlara zarar verir mi?

Bu 3 sorunun cevabı da benim için önemli, hangisine yanıt yazsanız benim için kafi. Şimdiden teşekkür ederim.

Parabellum

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #65 : 13 Mayıs 2018, 11:50:10 »
Saç yapımız ayni dikkatimi cekti insallah guzel olur istedigin gibi yikayabilirsin tirnaklarinla kazimadan ben 130 gundeyim  sahin beyin yanina gittim prp yaptirdım asırı sekilde baski uyguladı birsey olmaz diyor dokunmaya korkuyordum ben sende masaj yaparak ovalyarak yika bence

kararsizadam

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #66 : 13 Mayıs 2018, 12:15:57 »
Saç yapımız ayni dikkatimi cekti insallah guzel olur istedigin gibi yikayabilirsin tirnaklarinla kazimadan ben 130 gundeyim  sahin beyin yanina gittim prp yaptirdım asırı sekilde baski uyguladı birsey olmaz diyor dokunmaya korkuyordum ben sende masaj yaparak ovalyarak yika bence

Tamam hocam çok teşekkür ederim.

kararsizadam

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #67 : 13 Mayıs 2018, 17:08:22 »
Bilgisi olan varsa bilgi bekliyorum...

kararsizadam

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #68 : 18 Mayıs 2018, 19:43:12 »
118. gün. Bazen ümidimi korumakta güçlük çekiyorum... Hiç bir gelişme göremiyorum henüz.

Hatayli

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #69 : 18 Mayıs 2018, 20:43:46 »
118. gün. Bazen ümidimi korumakta güçlük çekiyorum... Hiç bir gelişme göremiyorum henüz.
Selam kardesim. Hic bosuna ümitsizlige kapilma bence, stresin hicbirseye faydasi yoktur. Hic bir gelisme göremiyorum demissin ama yanlis görüyorsun. Senin ekimden önceki fotonu büyüttüm, al kendin kiyasla. Simdi senin ön tarafta zaten hic sacin yokmus ki. Yani ekilen greftler hele bi ortamina alissin, bir firsat ver ki, ekilenler kendine gelsin. 5 cift sacim vardi, onlarda stresten gitti, ona göre sende kendine stres yapma.

avenobiddo

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #70 : 18 Mayıs 2018, 21:00:36 »
Bu süreçte hepimiz çok sabırsız davranıyoruz. 6 ay zaman geçene kadar herhangi birşey söylemek için erkendir. Kişiden kişiye göre değişiyor. Kimisinin ki 3 aydan kimisinin ki 4 aydan kimisinin ki 5-6 aydan sonra patlama oluyor.Hiçbirşeyin canını sıkmasına izin verme

kararsizadam

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #71 : 18 Mayıs 2018, 21:07:27 »
Selam kardesim. Hic bosuna ümitsizlige kapilma bence, stresin hicbirseye faydasi yoktur. Hic bir gelisme göremiyorum demissin ama yanlis görüyorsun. Senin ekimden önceki fotonu büyüttüm, al kendin kiyasla. Simdi senin ön tarafta zaten hic sacin yokmus ki. Yani ekilen greftler hele bi ortamina alissin, bir firsat ver ki, ekilenler kendine gelsin. 5 cift sacim vardi, onlarda stresten gitti, ona göre sende kendine stres yapma.

Hocam size ve avenobiddoya teşekkür ederim.

Fazla korumalı davrandığım için saç diplerinde konak oluştu. 5 gündür Ketoral (kortizonlu şampuan) kullanıyorum çıkmadı. Doktor son çare olarak Beklazon saç losyonunu 3-4 güm sabah akşam kullan dedi. Saç derisi iyice incelecek ve saçlar zarar görecek diye düşünüyorum artık.

Foruma negatif elektirik de yüklemek istemiyorum ama  bizi ancak birbirimiz anlayabiliyoruz.

Hatayli

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #72 : 18 Mayıs 2018, 21:41:59 »

Hocam size ve avenobiddoya teşekkür ederim.

Fazla korumalı davrandığım için saç diplerinde konak oluştu. 5 gündür Ketoral (kortizonlu şampuan) kullanıyorum çıkmadı. Doktor son çare olarak Beklazon saç losyonunu 3-4 güm sabah akşam kullan dedi. Saç derisi iyice incelecek ve saçlar zarar görecek diye düşünüyorum artık.

Foruma negatif elektirik de yüklemek istemiyorum ama  bizi ancak birbirimiz anlayabiliyoruz.
Negatif elektrik yüklemiyorsun ki, duygularini dile getiriyorsun, yani buda dogal birseydir. Sana tavsiyem olaya iyimser bak, kötümser bakma.  Iyimser ile kötümser arasindaki fark, ikisi de hakli olabilir aslinda, ama sonuc gelinceye kadar, gecen süre icerisinde, iyimserin yasamis oldugu hayat kalitesi farkidir.

LaTenT

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #73 : 18 Mayıs 2018, 21:52:20 »
Hatayli abi forumun nese kaynagisin masallahin var  :D kardes senin saclar biraz geriden geliyor ama karamsar olma 6. Aya kadar sabret ztn isin rengi kzaman belli oluyor aceleci olmamayi tavsiye ederim kendine zararin olur olunda gitmeyen birsey yok sadece geriden geliyorsun gec olur belki biraz ama istedigini yakalarsin ins biraz daha sabir  :)

Hatayli

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #74 : 18 Mayıs 2018, 22:17:26 »
Hatayli abi forumun nese kaynagisin masallahin var  :D kardes senin saclar biraz geriden geliyor ama karamsar olma 6. Aya kadar sabret ztn isin rengi kzaman belli oluyor aceleci olmamayi tavsiye ederim kendine zararin olur olunda gitmeyen birsey yok sadece geriden geliyorsun gec olur belki biraz ama istedigini yakalarsin ins biraz daha sabir  :)
Sagol LaTenT. Moruk olmanin tek bir güzel yanini kesfettim, oda, tecrübe sahibi olmaktir. Bazen keske tecrübesiz kalaydim diyorum :)

Facebook Twitter Instagram