Gönderen Konu: Özgür Nalbant 3013 greft...  (Okunma sayısı 22926 defa)

kararsizadam

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Özgür Nalbant 3013 greft...
« Yanıtla #90 : 11 Haziran 2018, 17:46:46 »
Arkadaşların yorumlarına katılıyorum henüz çok erken ve saçlarında çıkıyor tabı zor bir süreç insanın umutsuzluğa kapılması çok kolay bu durumda bence sakin ol ve güzel şeyler düşün.
Senın saç yapın ince sanırım biraz ?

Evet ince. Ama aynı zamanda bir avantaj. Çıkış yönleri çok doğal duruyor.

@Fenerlim1907, sürekli iletişim halindeyim hocam. Ancak hocamız biraz ketum biliyorsun:) 12 ay dolmadan süreç hakkında yorum yapmaktan kaçınıyor. Ben de haliyle bir şeyler duymak istediğimde ısrarcı olduğumda sürecimin geriden gittiğini belirtmişti.

@Fue Surgeon: Eskiden de vardı ancak ön çizgi boş denecek kadar azdı. Tepeden çekim buna benzerdi ama.
Paylaşıma devam edeceğim hocam. Saçlarım çıkmazsa eğer, ekim yapmaya karar veren kişilerin bu tipte sonuçlarla da karşılaşabileceğini bilmesine katkı sağlamış oluruz. Ki Özgür hoca iyi bir ekimci olmasına rağmen. Eğer saçlarım çıkarsa da, sabırlı olunması gerektiğine ve bazılarında sürecin geriden gidebileceğinin bilinmesine katkı sağlamış oluruz.

Hatayli

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #91 : 11 Haziran 2018, 19:56:17 »
Ekilen saclerinin, ana saclarinin kalitesine yetisebilmesi icin, en azindan bi 3 ay daha zamana ihtiyaclari var. Buda, gelisme bitmistir demek anlaminda degildir. Üc ay sonrasinda da gelismeler olacak. Biraz sabir ister böyle isler.

kararsizadam

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #92 : 13 Haziran 2018, 20:54:45 »
Ekilen saclerinin, ana saclarinin kalitesine yetisebilmesi icin, en azindan bi 3 ay daha zamana ihtiyaclari var. Buda, gelisme bitmistir demek anlaminda degildir. Üc ay sonrasinda da gelismeler olacak. Biraz sabir ister böyle isler.

Yorum için teşekkürler hocam.

MeetYourMaker

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #93 : 13 Haziran 2018, 21:04:59 »
5. ayda "daha fazla çıkar mı bilmiyorum" diyorsanız saç ekimi hakkında pek araştırma yapmamışsınız anlamına geliyor. Çıkışların başlayacağı zaman yeni gelmiş ekiminiz için.

Parabellum

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #94 : 13 Haziran 2018, 21:45:57 »
140. gün. Bu saatten sonra toparlar mı çıkar mı bilemiyorum. Diğer ekimlere bakıyorum forumda, bundan daha geride gideni denk gelmedi baktıklarımın içinde:) -140. güne göre-

Beklentimi azaltıyorum artık. Bunu yapmazsam hayal kırıklığına uğrayabileceğimi düşünüyorum.
bana bakmamissın galiba arkadaşım sen

kararsizadam

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #95 : 14 Haziran 2018, 03:00:41 »
5. ayda "daha fazla çıkar mı bilmiyorum" diyorsanız saç ekimi hakkında pek araştırma yapmamışsınız anlamına geliyor. Çıkışların başlayacağı zaman yeni gelmiş ekiminiz için.

Tam tersine çok araştırdım... 5.ay sonuçları tabiki asıl sonuç değil. Lakin bir fikir edinmemizi sağlıyor.

MeetYourMaker

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #96 : 14 Haziran 2018, 03:12:52 »

Tam tersine çok araştırdım... 5.ay sonuçları tabiki asıl sonuç değil. Lakin bir fikir edinmemizi sağlıyor.

Bu "çok araştırmayı" açabilir misin? Çok araştırmadan kastın diğer insanların 5. ay sonuçlarıyla kendini kıyaslamak mı?

kararsizadam

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #97 : 14 Haziran 2018, 03:33:26 »

Bu "çok araştırmayı" açabilir misin? Çok araştırmadan kastın diğer insanların 5. ay sonuçlarıyla kendini kıyaslamak mı?

Süreçlerin ne olduğunu da araştırdım. Çıkışların devam edeceğini de diliyorum Allah'tan. Aynı zamanda erken çıkış alanların sonuçlarının genelde iyi olduğunu da biliyorum ve ben bu grubu kaçırdım.

kararsizadam

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #98 : 14 Haziran 2018, 13:33:34 »
Prp yaptırmak fayda getirir mi sizce

kararsizadam

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #99 : 20 Haziran 2018, 20:34:41 »
149. gün. 5 ay bitti diyebiliriz. Biotine ek olarak Priorin kullanmaya ve cuma günü de PRP yaptırmaya karar verdim.

Fenerlim1907

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #100 : 20 Haziran 2018, 21:38:46 »
Hocam gelişme bence iyi durumda saçlar kalımlaşmaya başlayınca memnun edici bir kapatıcılık sağlayacaktır.

kararsizadam

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #101 : 22 Haziran 2018, 00:51:32 »
Hocam gelişme bence iyi durumda saçlar kalımlaşmaya başlayınca memnun edici bir kapatıcılık sağlayacaktır.

Prp'den vazgeçtim hocam. Sadece biotin ve priorin ile devam edeceğim. Sen de prp yaptırmamıştın değil mi

Fenerlim1907

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #102 : 23 Haziran 2018, 01:35:48 »
Prp'den vazgeçtim hocam. Sadece biotin ve priorin ile devam edeceğim. Sen de prp yaptırmamıştın değil mi
Yok yaptırmadım, biotini bile 2. Ay sonunda bıraktım

Akadian

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #103 : 01 Ağustos 2018, 14:07:49 »
149. gün. 5 ay bitti diyebiliriz. Biotine ek olarak Priorin kullanmaya ve cuma günü de PRP yaptırmaya karar verdim.

Hocam güncel resim alabilir miyiz?

kararsizadam

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #104 : 04 Ağustos 2018, 22:32:49 »
Hocam güncel resim alabilir miyiz?

193. gün. Benim ekim sanırım olmadı arkadaşlar. Hoca aslında kötü bir ekimci de değil, tecrübeli bir doktor(aynı zamanda ilgili) ama olmadı işte. Neden bilmiyorum. Belki bakımı iyi yapamadım, ekim sonrası süreci idare edemedim (dokunmaya korktuğum için konak olmuştu, temizledim), ya da vücut saçları iyi besleyemedi, ya da tenim kötü, bilmiyorum. Hayırlısı deyip geçmek lazım sanırım.

Donörde kalan greftler ile sıklaştırma yapılabilir mi onu da bilmiyorum.

Ancak saçlar doğal duruyor, donör bölge de çok çabuk toparladı, iz bile yok. Ancak ekim bölgesinde saç yoğunluğu istediğim gibi olmadı. Bundan sonra olur mu, elbette onu da bilmiyorum.

Ekim yaptırmayı düşünen her arkadaş, işin sonunda hüsranın da olabileceğini hesap ederek bu işe girmeli.
« Son Düzenleme: 04 Ağustos 2018, 22:43:25 Gönderen: kararsizadam »

Facebook Twitter Instagram