Herkese selamlar. Konularıma bakacak olursanız yaklaşık 4 yıldır forumu takip ettiğimi ve saçımın durumunu yıllara göre göreceksinizdir. Öncelikle baba tarafımda kel olan kimse yok sadece bir amcamın erkek tipi dökülmesi var o da tam kel değil. Anne tarafımda ise dayılarımın hepsinde evet hepsinde erkek tipi dökülme mevcut sadece biri tamamen kel diğerlerinin hepsi yıllar geçtikçe şakaktan gerileyerek dökülme yaşamış ama 1 i hariç hiç biri tam anlamıyla kel değil zaten önceki konularıma bakacak olursanız benimde şakaklardan başlayan dökülmem olduğunu anlarsınız. 26 yaşındayım 19 yaşındaki şakak açıklığına sahibim hala ama üstteki saçlar seyrekleşti haliyle he baktığın zaman çok da seyrek mi değil ama şakakları benim gibi açık birine göre bu seyreklik rahatsız edici rüzgarda sürekli dağılan bozulan saçlar vs. Önceden 5 ay finasterid kullandım bir işe yaramadı bıraktım kullanmayı da düşünmüyorum çünkü işe yaramadığı yetmezmiş gibi psikolojimi de etkiliyor. Saç ekimi yaptırmayı düşünüyorum yaş 26 saç ekimine uygun muyum bilmiyorum ama sadece şakaklara açık olan yerlere düşünüyorum ne kadar gerekliyse o ekilsin fazlası alınmasın dönör bölgeden çünkü saçların dökülmeye devam etöeyeceği ne malum hazır finasta işe yaramıyorken ileride lazım olur diye düşünüyorum ki umarım olmaz. asmed dilek çakır hanımı düşündüm çünkü ön çizgi ve şakak bölgesine yapılan ekimlerdeki en iyi en doğal sonuca ulaşam ekim merkezi. Siz ne düşünüyorsunuz bu yaşta ekim yaptırmalı mı beklemeli miyim ama şunu da atlamamak lazım psikolojimi etkiliyor saç konusu zamanla özgüvenini yitiren birine dönüştüm saçımın şu an ki halini ekledim önceki halleri de önceki konularımda mevcut bakabilirsiniz