Saç Ekimi Sonuçları
Merhabalar,Bugün ekimin 53. günü sizlere danışmam gereken bir kaç husus var. Öncelikle saç derim asiri yağlı, her gün yıkıyorum ancak sanki kafama sıvı yağ dökülmüş gibi parlıyor. Bir de bu durumdan kaynaklı olabilir, oldukça sivilce çıkıyor.Son olarak günde bir kaç tane dökülme oluyor. Bu şok dökülmenin devamı olabilir mi? Yardımcı olabilirseniz sevinirim. Teşekkür ederim.
Yalanma Dht hormonu demek finasterid kullanıyormusun?
Teşekkürler. Bu arada benim de sizin kadar olmasa da cildim yağlı ve hem ekim bölgesinde hem de donör bölgede sivilcelenme oldu ekim sonrası. Klinik sadece sivilcenin üzerine sürülecek şekilde günde iki kez terramicyn önermişti. Evet faydalı oluyor fakat sivilcelenme bitmemişti sadece çıkan sivilceyi daha hızlı kurutmaya yarıyor diye düşünüyorum. Sivilcelenme bu işin doğasında var endişe edilecek bir durum değil. Selamlar
Fin kullanmanız çok iyi olmuş hocam bu ekim için zor bir açıklık
Donor saclarin sağlam ekim çok güzel tam emin olmamakla birlikte bana güzel olur gibime geldi bu saç istediğin sonucu alırsın insallah
Saha hareketli.Cok güzel bir çıkış yüzdesi olacak.
Hayırlısı olsun. Finasteridi akşam almanızı ekim merkezi mi söyledi? ayrıca kaça bölüp kullanıyorsunuz?
2 ay dasınız erken bir süreç ama cild 3 ay olsada saçları çıkarsam diye bekliyor gibi duruyor hadi hayırlısı inşallah.