Merhabalar,
2015-2016 yıllarında saç ekibini ciddi anlamda düşünmüştüm. Ağrı korkusundan bir türlü cesaret edememiştim. Yıllar sonra, 15 gün önce tekrar saç ekimi aşkım alevlendi. Ancak saç durumumum ve donörümün iyi olmadığının farkındaydım.
23.07.2024 tarihinde Asmed Sayın Dilek Çakır hanım ile görüştüm. Beklentilerimi dile getirdim, açıkçası çok büyük bir beklentim yoktu. Kendileri, donör bölgenin yetersiz olduğunu sadece 1 ekim ile ön ve orta kısma çalışırsak iyi sonuç alacağımızı söyledi. Bu doğrultuda planlama gerçekleştirdik. Koordinatör sayın Artun Bey, iptal olan planlama olursa direkt iletişime geçeceğini söyledi. Biraz da ben rica ettim, bir an önce yapıp sonuçlandırmak istedim. 25.07.2024' te Asmed' e davet etti ve 26.07.2024 tarihinde ekim islemim başladı.
Açıkçası 9 yıl beklemem fiyaskoymuş yaşayarak gördüm. Sadece kan alırken ve serum iğnesi takılırken ufak bir acı hissettim. Diğer hiç bir koşulda ağrı hissetmedim, benim acı katsayım yüksek ancak ekip bu konuda çok başarılı idi.
Cuma sabah 07.30' da başlayan sürecim saat 16.00' da bitti. Buradan tüm ekibe çok teşekkür ediyorum. Özelikle Sn. Artun Bey, bana süreç ile ilgili her konuda destek oldu.
Saç ön cizgimin yarım cm aşağıda olmasını istedim ancak arka tarafın çok açık kalacağını dile getirdi, Sn Dilek Hanım. Ön çizgimi biraz oval belirlemiştir, ancak yüzüme uymadığını düşündüğü için tekrardan oluşturdu.
Operasyon ile birlikte Propecia ilaca başladım. Xpecia kullanmanıza gerek yok dedi, Artun Bey.
Bir de vitamin, döküm sonrası hangi şampuan kullanmalıyım. Sn. Artun Bey, döküntü sonrası Kelual şampuan tavsiye etti.
Sizlerin, değerli fikirlerini ve tavsiyelerini bekliyorum. Teşekkür ederim.