Gönderen Konu: Saç ekimi tavsiye  (Okunma sayısı 421 defa)

Profesor-1907TR

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Saç ekimi tavsiye
« : 22 Temmuz 2024, 11:57:06 »
Merhaba değerli forum üyeleri; öncelikle Rabbim herkese hayal ettiği saçlara kavuşmayı nasip etsin.
Yaşım 32
Saç dökülmem 6-7 yıldır yavaş bir şekilde ilk olarak ön bölge ve şakaklardan dökülmeye başladı zamanla bu hale geldi, babamda hiç dökülme yok amcamda %70 dökülme var ön ve şakaklarda. Herhangi bir ilaç kullanmıyorum. İzmir'de yaşıyorum ve uzun zamandır forumu takip ettiğim kadarıyla dr sibel ulusan zafer ulusan dışında güvenebileceğim bir klinik yok. Asmed'in forumda çok öne çıktığını gördüm, benim için doğal ve natural görünmesi çok çok önemli herkeste olduğu gibi. Resimlerimi ekliyorum tecrübeli ve bilgi sahibi arkadaşlardan durumumla ve klinik-doktor önerisi konusunda naçizane yorum bekliyorum. 

Profesor-1907TR

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Saç ekimi tavsiye
« Yanıtla #1 : 26 Temmuz 2024, 22:35:58 »
Neden kimse yardımcı olmuyor günler önce bir konu açtım bu forumun amacı insanlara yardımcı olmak değil mi
  • Yaşınız 32
  • Medikal Tedavi Finasteride, Xpecia, Omega-3, Vitamin D3K2, Prozinc Plus Şampuan, Konazol Şampuan
ASUMAN HAİR // 3500 GREFT // Saç ekimi sürecim
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=36716.0

Hietzsche

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 26 Temmuz 2024, 23:16:49 »
size estetik bir ön çizgi lazım hocam onun dışında pek bir saç derdiniz yok aslında .vertex biraz açılmaya başlamış ancak yaşınız göz önünde bulundurulunca dökülmeler çok agresif ilerlemeyecektir diye düşünüyorum .öncelikle ön çizgiyi hallettikten sonra belki ilerde vertex için ikinci bir ekim düşünebilirsiniz.
ekim yeri için ise asuman hair veya dr bekir bek sizin için çok uygun olabilir .asuman hairin saç çıkartma oranı çok yüksek ,ön çizgi dizaynlarıda gayet iyi ve özellikle yan şakakta  yaptıkları için sizin için iyi bir seçim olabilir. dr bekir bek'te  doğal sonuçlar elde etme konusunda çok  iyi ve saç çıkartma yüzdeside çok iyi .bu iki merkezi araştırmanızı tavsiye ederim hocam.

Profesor-1907TR

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 28 Temmuz 2024, 13:32:15 »
Hocam yorumunuz için teşekkür ederim. Evet ön çizgi benim için çok önemli söylediğiniz iki klinikle de iletişime geçeceğim. Forumda bu iki klinikten de güzel sonuçlar alan çok kişi olmuş sanırım güncel fiyatları nedir bilginiz var mı
  • Yaşınız 32
  • Medikal Tedavi Finasteride, Xpecia, Omega-3, Vitamin D3K2, Prozinc Plus Şampuan, Konazol Şampuan

Profesor-1907TR

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 28 Temmuz 2024, 15:23:02 »
@Hintell hocam sizin de değerli yorum ve önerilerinizi rica ederim.
  • Yaşınız 32

Romanadam

• Sr. Member
« Yanıtla #5 : 29 Temmuz 2024, 01:49:05 »
En fazla max 1500 grefte ihtiyacın var o da sadece ön tarafı şekillendirebilmek için .arka taraflara gerek yok.
Fazlasını söyleyen yerlerden uzak dur.

Profesor-1907TR

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 29 Temmuz 2024, 11:56:04 »
En fazla max 1500 grefte ihtiyacın var o da sadece ön tarafı şekillendirebilmek için .arka taraflara gerek yok.
Fazlasını söyleyen yerlerden uzak dur.
Asuman hair ile iletişime geçtim 4000-4500 greft yeterli olacağını söylediler ön taraf ve vertex için. Forumda çok olumlu sonuç alanlar gördüm asuman hair de ekim ayında orada ektirmeyi düşünüyorum
  • Yaşınız 32

Hardy99

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 29 Temmuz 2024, 18:54:38 »
4000 4500 biraz fazla gibi hocam bence vertexe dokundurmayın şuan çok göze batmıyor ön taraf için de 2500 3000 greft yeter gibi daha deneyimli arkadaşlar yorum yapar

Burak Bey

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 29 Temmuz 2024, 19:24:12 »
Selamlar, donör alan fotoğraflarda gayet sağlıklı görünüyor. Herşeyden önce ilerisi için donörü heba etmeyecek, homojen alım gerçekleştirecek bir merkez olmalı. Vertex için şu an erken olur diye düşünüyorum. Ön taraf içinde çizgideki agresiflik beklentinize göre Min 2000 ve Max 3500 greft fazlasıyla yeterli olacaktır.

Profesor-1907TR

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 09 Ekim 2024, 14:07:30 »
Tekrardan merhaba arkadaşlar; sonunda ekim merkezine karar verdim 30 ekimde asuman haire ektiriyorum. Operasyon gününe kadar kullanmamı istedikleri ürünleri aşağıya yazıyorum ve değerli yorumlarınızı bekliyorum.

Prozinc Plus şampuan günlük olarak
Konazol 3 günde 1
Xpecia sabah akşam
Dermaroller 0.5 mm 3 günde 1 defa
  • Yaşınız 32

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 09 Ekim 2024, 23:10:51 »
fiyatına göre sibel hoca başarılı asmed de fiyatına göre üst düzey bir saç ekim merkezi
saç ektirebilirsin ama kendi saçlarını güçlendir önce dilersen
Global Moderator

pisikletadam

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 09 Ekim 2024, 23:16:18 »
Tekrardan merhaba arkadaşlar; sonunda ekim merkezine karar verdim 30 ekimde asuman haire ektiriyorum. Operasyon gününe kadar kullanmamı istedikleri ürünleri aşağıya yazıyorum ve değerli yorumlarınızı bekliyorum.

Prozinc Plus şampuan günlük olarak
Konazol 3 günde 1
Xpecia sabah akşam
Dermaroller 0.5 mm 3 günde 1 defa

bence doğru karar umarım hayalindeki gibi olur saçların dostum.

Profesor-1907TR

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 11 Ekim 2024, 19:48:46 »
fiyatına göre sibel hoca başarılı asmed de fiyatına göre üst düzey bir saç ekim merkezi
saç ektirebilirsin ama kendi saçlarını güçlendir önce dilersen
Hintell hocam 30 ekime randevu almıştım asuman hair de sizce ne yapmalıyım? Şuan saç ekimi yaptırmak yerine saçlarımı mı güçlendirmeliyim?
  • Yaşınız 32

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
« Yanıtla #13 : 12 Ekim 2024, 15:09:15 »
Merhaba,

Bana göre ekim yapılacaksa ki fotoğraflardan bakıldığında çok da ekime gerek yokmuş gibi görünüyor kendi varolan saçlarınızda olan sıklığın ekim saçları ile yakalanması gerekir. İstediğiniz ön çizgiye göre de greft miktarı değişkenlik gösterir. Siz daha estetik ön çizgi istiyorsanız sadece 1500 - 2000 greft ile probleminizin çözüleceğini düşünüyorum. Direkt ana saçlarıızın arasına girerek sıklaştırma ekimi de merkezlerden tarafından teklif edilebilir. Bence ileri de olabilecek dökülmeleri de hesaba katarak ön çizginiz sizi rahatsız ediyorsa daha estetik bir ön çizgi ekimi düşünebilirsiniz. Bazı merkezler incelmeleri de hesap ederek ön çizgiye sıklaştırma ekimi de yapabiliyorlar. Bunları anlamanız için bir kaç merkez ile en azından online konsültasyon yaparsanız daha net bir fikir sahibi olabilirsiniz. Ama saçlarınız iyi durumda gözüküyor, yapılacak ekim tamamen estetik kaygı ile yapılacak bir ekim olur.
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

Profesor-1907TR

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 13 Ekim 2024, 11:37:34 »
Merhaba,

Bana göre ekim yapılacaksa ki fotoğraflardan bakıldığında çok da ekime gerek yokmuş gibi görünüyor kendi varolan saçlarınızda olan sıklığın ekim saçları ile yakalanması gerekir. İstediğiniz ön çizgiye göre de greft miktarı değişkenlik gösterir. Siz daha estetik ön çizgi istiyorsanız sadece 1500 - 2000 greft ile probleminizin çözüleceğini düşünüyorum. Direkt ana saçlarıızın arasına girerek sıklaştırma ekimi de merkezlerden tarafından teklif edilebilir. Bence ileri de olabilecek dökülmeleri de hesaba katarak ön çizginiz sizi rahatsız ediyorsa daha estetik bir ön çizgi ekimi düşünebilirsiniz. Bazı merkezler incelmeleri de hesap ederek ön çizgiye sıklaştırma ekimi de yapabiliyorlar. Bunları anlamanız için bir kaç merkez ile en azından online konsültasyon yaparsanız daha net bir fikir sahibi olabilirsiniz. Ama saçlarınız iyi durumda gözüküyor, yapılacak ekim tamamen estetik kaygı ile yapılacak bir ekim olur.

Öncelikle düşünceleriniz için teşekkür ederim. Beni en çok rahatsız eden şey ön çizgimin yıllar geçtikçe geriye gitmesi ve şakak kısmı bu tüm görüntümü etkiliyor malesef saçıma şekil veremiyorum çünkü. Başarılı bir merkezde doğal bir ön çizgi ve themple ekimi ile güzel bir sonuç alacağımı düşünüyorum ancak Asuman hair ve Dr Sibel Ulusan&Zafer Ulusan arasında kararsız kaldım. Çok önemli bir karar olsa gerek.
  • Yaşınız 32

Facebook Twitter Instagram