Sen bu konuyu açan arkadaşın kafasındaki saçın farkında mısın ? Adamda maşallah tarla gibi saç var . Bu adam o saça minox vurunca ne olur biraz mantıklı düşün. Ekim bölgesi %100 sonuç alacak diye adamın ekime gerek olmayan bölgesindeki saçlar minoxu bırakınca patır patır gidecek . Minoxa takıntı değilm kardeşim. Minox tamamen damarları acıyor kullandığın sürece fayda ediyor . Bırakınca da o açılan damarlar inceliyor kanlanma azalıyor. Forum da minox kullanıp pişman olan yüzlerce insan varken nasıl oluyor da minox'u övuyorsun hayret yani . Birde kafasında hiç saç olmayan adamlar ekimden sonra minox kullanmazsa nasıl başarılı olur demişsin. Kafasında hiç saç olmayan adam saç ektirir mi kendinle çalışıyorsun. Hadi onu da geçtim bu adamın kafasındaki saça bak oluk oluk saçı var adamın bu saça minox vurmak intihar olur. Forum siteleri makale siteleri minox üzerine şikayetler doluyken tutunda kimseye minox önerilmez.
Kaptan müsade edersen birsey eklemek isterim, bu minox konusu arapsacina döndü forumda, bende şahsen cok temkinliyim ve senin düşüncelerini anlıyorum, yabancı forumlardada cok araştırdım, döngü meselesi kişiden kişiye farklı oluyor, bazıları düzgün bıraktıktan sonra anormal döküntü yaşamıyor, bazılarında ise döküntü cok oluyor, ama ekilen sacların cıkış yüzdesini arttırmak icin kullanılıbilir diye düşünüyorum. Mesela iyi merkez dedikleri asmed de finasteridi hemen hemen şart koşuyor, onu da bi zaman bıraktıktan sonra saçlar patır patır dökülüyor, fin alacagıma minoxu tercih ederim şahsen ki herkes kendi bilir ama ben finasteridi katiyen kimseye tavsiye etmem. Mevcut sacların dökülme evresinde olan arkadaslar ekim yaptırdıysa ve planlamaya göre bi kac sene içinde zaten ikinci bi ekim gerekiyorsa bu kişi minox kullanabilir diye düşünüyorum cünkü o saçlar zaten dökülecekti, en azından önündeki 2-3 sene iyi bi saç görüntüsü ile yaşar ve ikinci ekimi yaptırır. Konuyu açan arkadaş icin gecerli değildir bu