Gönderen Konu: Finasteride başladım güncellenecek  (Okunma sayısı 7151 defa)

Harbi Getto

• Full Member
Ynt: Finasteride başladım güncellenecek
« Yanıtla #195 : 28 Ekim 2024, 13:59:28 »
abi saçların iyi gibi finasterid keser herhalde 2 3 ay daha sonra

Ön bölgeye uyguladığım minoxidile dökülmeyi 2. ayda dökülmeyi kesti, yeni saç çıkardı. O korudu resmen ön bölgeyi

uluslararasıliskilercanavarı

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #196 : 28 Ekim 2024, 22:22:18 »
Ön bölgeye uyguladığım minoxidile dökülmeyi 2. ayda dökülmeyi kesti, yeni saç çıkardı. O korudu resmen ön bölgeyi
kral sen bana bak yaşım yetse fin ama birşey yapamıyorum saw palmetto bile..
dermaroller haftada 2 defa
alpecin caffeine şampuan baslayacağım
22 de anında fin baba

umutsuzvaka

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #197 : 29 Ekim 2024, 05:18:49 »
Dermaroller'ı kaç mm ve haftada kaç gün olarak kullanıyosun hocam? Birde dermaroller kullandığın gün de Minox sıkıyor musun saçına?

Kurtarma ekibi

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #198 : 29 Ekim 2024, 12:03:17 »
Merhabalar arkadaşlar ufak bir güncelleme yapayım bende bilmeyen kişiler olabilir ayrı bir konu açmadım arkadaşımız ile birlikte güncellemeye çalışıyoruz karşılaştırma açısından iyi olacağını düşündük 5 ile 10 ağustos arası başladım bende fine sadece fin kullanıyordum yaklaşık 25 gündür biotin d vitamini balık yağı ve dermoreller  yapıyorum fin mi yeni etki etti bilmiyorum yoksa diğer kullandıklarım mı destekledi emin değilim 20 25 gündür ön bölgede bir ayaklanma var gibi duruyor karşılaştırma açısından süreçli bir şekilde foto atacağım belki de bana öyle geliyor bilmiyorum tabi  ilk fotoğraf 5 ağustos fin öncesi  ikinci fotoğraf 22 eylül son fotoğraf ise bu güne ait. Hala çok fazla dökülmem mevcut herhangi bir azalma yaşamadım dökülmede. Tepe noktam açıktı en çok oranın kapanmasını istiyorum hala herhangi bir etki göremedim o yüzden fotoğraf koymayacağım genel olarak saçlarda azalma mevcut umarım ilerleyen zamanlarda etkisi görürüm.

Cemil Aydın

• Full Member
« Yanıtla #199 : 29 Ekim 2024, 14:02:38 »
Saçlarda kalınlaşma var gibi gözüküyor.bende 2 aydır fin kullanıp duta geçtim bendede çok dökülme devam ediyor tpe bölgesi bendede sıkıntı .acaba diyorum sadece tepe bölgesine minoxil ile takviye mi yapsam ama süreklilik olmaz diye tedirgin oluyorum

Alper1

• Hero Member
« Yanıtla #200 : 29 Ekim 2024, 16:35:23 »
Saçlarda kalınlaşma var gibi gözüküyor.bende 2 aydır fin kullanıp duta geçtim bendede çok dökülme devam ediyor tpe bölgesi bendede sıkıntı .acaba diyorum sadece tepe bölgesine minoxil ile takviye mi yapsam ama süreklilik olmaz diye tedirgin oluyorum
Dökülme süreci gözünüzü korkutmasın unutmayın bu ilaçlar kısa süreli cevap veren ilaçlar değil. Bu ilaçlara en kötü 6-12 ay süre verin sonuçlara şaşıracaksınız.
  • Yaşınız 22
Yardımcı olmak için yazdığım yazılar tamamen bilimseldir.

Kurtarma ekibi

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #201 : 29 Ekim 2024, 17:28:21 »
Dökülme süreci gözünüzü korkutmasın unutmayın bu ilaçlar kısa süreli cevap veren ilaçlar değil. Bu ilaçlara en kötü 6-12 ay süre verin sonuçlara şaşıracaksınız.
var mı bir gelişme sence objektif bakamıyorum ben

Alper1

• Hero Member
« Yanıtla #202 : 29 Ekim 2024, 20:32:09 »
var mı bir gelişme sence objektif bakamıyorum ben
Şakaktaki kıllar kalınlaşmış muhtemelen 3-4 ay daha kullandıktan sonra oradan bebek saçlar çıkabilir ve daha iyi hale gelebilir.
  • Yaşınız 22

KOBA

• Full Member
« Yanıtla #203 : 29 Ekim 2024, 21:28:56 »
Şakaktaki kıllar kalınlaşmış muhtemelen 3-4 ay daha kullandıktan sonra oradan bebek saçlar çıkabilir ve daha iyi hale gelebilir.
Şakaklar uzun süre yoksa geri gelmezler forumda Mehmet in gönderisini sakın baz almayın mehmetin saçları 1 yıldır dökülüyormuş ve çocuk daha çok genç ondaki etki biz diğer hastalarda malesef çok zor.Başarılı olsa bile saça yakın bölgelerde velüs geliştirebiliriz ancak.Şakakta regrowth kayıp 3 4 yılı geçikse çok zor.

Kurtarma ekibi

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #204 : 29 Ekim 2024, 21:31:48 »
Şakaklar uzun süre yoksa geri gelmezler forumda Mehmet in gönderisini sakın baz almayın mehmetin saçları 1 yıldır dökülüyormuş ve çocuk daha çok genç ondaki etki biz diğer hastalarda malesef çok zor.Başarılı olsa bile saça yakın bölgelerde velüs geliştirebiliriz ancak.Şakakta regrowth kayıp 3 4 yılı geçikse çok zor.
daha yaşlı değiliz be hocam  ;D benimde 2 yıl olmakla birlikte son 1 yılda çok fazla döküldü zaten bundan önce memnundum saçlarımdan hocam

Cemil Aydın

• Full Member
« Yanıtla #205 : 30 Ekim 2024, 00:01:53 »
Şuan aklıma takılan tek soru Ekim saçlarımda dökülme oluyor acaba dut bunlarda fayda ediyormu çıkış sağlıyormu yeni dökülmeye başladı sonuçta

Alper1

• Hero Member
« Yanıtla #206 : 30 Ekim 2024, 13:21:40 »
Şuan aklıma takılan tek soru Ekim saçlarımda dökülme oluyor acaba dut bunlarda fayda ediyormu çıkış sağlıyormu yeni dökülmeye başladı sonuçta
DHT blockerlar kafanın her yerindeki saçlara etki eder yani mantıken evet ekim saçlarına da etki eder.
  • Yaşınız 22

KOBA

• Full Member
« Yanıtla #207 : 30 Ekim 2024, 14:36:11 »
DHT blockerlar kafanın her yerindeki saçlara etki eder yani mantıken evet ekim saçlarına da etki eder.
Etmez ön frontaldeki saçlar dht ye çok  daha fazla  duyarlıdır Finasteride ön frontali tutmaz.

Alper1

• Hero Member
« Yanıtla #208 : 30 Ekim 2024, 15:07:58 »
Etmez ön frontaldeki saçlar dht ye çok  daha fazla  duyarlıdır Finasteride ön frontali tutmaz.
Hayır tutmaz diye bir şey yok DHT'nin hangi bölgeye vurup vurmayacağı bilinmez tamamen zaman gösterir onu. Sadece fin/dut ile ön saçları coşturan insanlar tanıyorum.
  • Yaşınız 22

gonnastaythere

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #209 : 30 Ekim 2024, 19:42:23 »
Forumda ciddiye alınmasi gereken son kişi olabilir. Genetik ve optimalite hakkında gram bilgisi yok. Kayıtlı olan olmayan tüm üyeler çok kale almasın bu kullanıcıyı çünkü söz konusu sağlık.

Facebook Twitter Instagram