Eğer dutasteride kullanmaya başladıysanız, aynı DHT bloklayıcı olsalar da güçleri farklı olduğu için dutasteride ile devam etmelisiniz. Örneğin, 3-5 ay dutasteride kullandıktan sonra finasteride'e geri dönerseniz, dutasteride'in finasteride'den daha güçlü olan etkileri kaybolur. Dutasteride sayesinde çıkan saçlar dökülür, kalınlaşan saçlar eski haline döner ve sadece finasteride'in etkisi devreye girer. Umarım açıklayıcı olmuştur.
Anladım hocam bu durum içinde bu şekilde devam eden kişilere baktım çok bir kayıp yaşamamışlar. En azından bir süre böyle devam edeceğim sonucu ne olacak bilmiyorum.
Bu arada Minoxidili sadece ön bölge için kullanıyorum ve bugün etkisini tam olarak farkettim ön bölgede arada açıklıklar vardı neredeyse 2 ay da onlar kapanmış gerçekten şaşırdım çünkü etki etmiyor diye düşünüyordum. Tepe bölgesi için minoxidile kullanmak istemiyorum çünkü çok tahriş ediyor ve maliyeti yüksek. Sizce kullanmalı mıyım hocan ne diyorsun.
Kafamın üst kısmında güncel olarak bu şekilde. 4-5 ay önce bu kadar açıklıklar yoktu ondan eminim. Dökülme aynı şekilde devam ediyor ne eksik ne fazla.