Gönderen Konu: Saç Ekimi Sonrası Sosyalleşme  (Okunma sayısı 347 defa)

bluestate

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Saç Ekimi Sonrası Sosyalleşme
« : 18 Temmuz 2024, 17:25:55 »
Selamlar,
Saç ektirdikten sonra saçın iyileşmesi ile ilgili bir sorum var. Saç ekimi sonrası tamamen boş bir zamanım olacak. Böyle 1 ay kadar tamamen kendi isteğimle sosyalleşme şansım var, kimseyle görüşmeden de geçirebilirim o zamanı yani.

Fakat merak ettiğim soru, saç ektirdikten sonra kafadaki kızarlıklık ya da işlem yapılmış gibi duran görüntü ortalama kaçıncı günde normale dönüyor? Yani bir sürü fotoğraf baktım evet ama hepsi kafaya flaş patlatarak çekildiği için aşırı belli oluyor.

Bu sebeple size deneyimlerinizi sormak istedim. Saç ekiminden kaç gün sonra etrafınızdaki insanlar saç ekimiyle ilgili bir şeyler sormayacak ya da fark etmeyecek kadar iyileşme yaşadınız?

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Ynt: Saç Ekimi Sonrası Sosyalleşme
« Yanıtla #1 : 19 Temmuz 2024, 15:05:10 »
saç ektirdikten 10 gün sonra kaliteli bir saç ekiminde ama dandik değil... unutma kaliteli merkez az 10 günde toparlarsın

kızarıklık ise cild durumuna göre değişen bir durum zamanla geçer sorunda etmezsin zaten o pisikoloji de merak etme

zaten genelde insanlar bu tarz sorunları saç ekim öncesi kendine dert ediyor

saç ekimi olayına girince pek sorun edilecek durumlar olmadığı için daha önemli beklentiler girdiği için işin içine sorun olmuyor

edindiğin tecrübelere göre
Global Moderator

bluestate

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 19 Temmuz 2024, 19:50:04 »
anladım. çok teşekkür ederim. yani diyorsunuz ki o işleme giriştikten sonra hiç umurumuzda olmuyor bu mesele. :)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 02 Eylül 2024, 10:17:18 »
Evet tabi altını çizerek belirteyim doğru bir işleme girdiğini bilirsen.. gerisi sorun olmuyor öncesinde gerekli gereksiz tüm sorunları kendine dert edip kendini yeterince yoruyor insanlar ama sürecin içinde hiç bir şey kafaya takmıyor tek bir amaç iyi sonuç gerisi önemsiz
Global Moderator

Facebook Twitter Instagram