Gönderen Konu: avicenna hastahanesi history hair ataşehir 4600 greft saç ekimi  (Okunma sayısı 6794 defa)

tugaysahn

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
ekinin 2. günü saçlarım

nofear114

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Hayırlı olsun 24 yaşına göre çok agresif dökülmüş saçlar ekiminiz hayırlı olsun . Donor bölge çok güçlü gelmedi bana 4600 sonrası halini merak ediyorum açıkçası .merkezleri ilgili bilgi verir misiniz?  Ekipte Dr.  Varmı varsa hangi bölümlerde yer alıyor , ücret nedir
İyiye iyi kötüye kötü der. Bağımsız yorumcu ..

Bu maskenin ardında etten fazlası var. Bu maskenin altında bir fikir var; ve fikirlere kurşun işlemez!” V for Johnny Sins

Mrprince

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Greft sayısı ve ekim alanına göre sıklığı fena değil yalnız nofear dediği gibi lütfen biraz operasyon ile ilgili ayrıntılı bilgiler olsun..

tugaysahn

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
operasyonda 1 doktor  3 hemşire ile gerçekleşti saç alımı kanal açılması ve ekim aşaması kanal açılırken doktor geldi ben tavsiye üzerine gittim elimde referans biri vardı ve gayet güzel olduğunu gördüm ondan sonra karar verdim ekim önler sık arkaya doğru seyrek şeklinde yapıldı dönör bölgeninin kendine gelme durumuna göre sıklaştırma için bir seans daha olabilir denildi

kadiköy1

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
hayırlı olsun. açıklık baya fazlaymış. ekilen greftlerde fire minumum olursa tatmin olursunuz. gördüğüm kadarıyla dönor zayıf. 4000 bin rakamına ulaşmışlar.özellikle kulak üstelerine çok girilmiş. o bölgeler sıkıntı yaratabilir.

Miracless

• Jr. Member
  • **
  • Umut
En kötü benim dönor diyodum hocam sizinki daha seyrekmiş benden 3100 graft çıkardılar. Dönorde sorun yaşamazsınız inşallah

tugaysahn

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
tüm yorum yapan arkadaşlara teşekkür ederim evet dönör bölgem seyrekti doktor hafif seyrelti kalabilir demişti zaten ki açıklığın başka türlü de kapatılması mümkün değildi inşallah güzel sonuçlanır  :)

alicanytkc

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Donör biraz seyrekmiş açık kalacaktır ama inşallah çok fazla kalmaz. ekilenler tutarsa görüntünüzü baya değiştirir ama çok sık bir ekim beklemeyin. Hayırlısıyla inşallah güzel sonuç alırsınız.

tugaysahn

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
inşallah formda açıklığı bana yakın olup 3500 greft civarı ekim yaptırmış güzel sonuçlar gördüm bana 4600 greft ekim yaptılar. inşallah güzel olacak bu gün 4.gündeyim dışarı çıkmaya korkuyorum biraz soğuk kötü etkide bulunur mu ? :)

alicanytkc

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
inşallah formda açıklığı bana yakın olup 3500 greft civarı ekim yaptırmış güzel sonuçlar gördüm bana 4600 greft ekim yaptılar. inşallah güzel olacak bu gün 4.gündeyim dışarı çıkmaya korkuyorum biraz soğuk kötü etkide bulunur mu ? :)
pek bir şey olmaz ama siz yinede çıkmayın sonuçta kafanızdaki yaralar daha tam olarak kapanmadı toz falan mikrop kapmasın. Ben şahsen çıkmamıştım biraz hassas davrandım ilk 10 gün

tugaysahn

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
yarın fenerbahçe göztepe maçına bilet aldım kapalı tarafta gideceğim bakalım nasıl olacak  :)

nofear114

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Hocam maç işini yanlış yapmışsınız Aykut hoca varken takımın başında ver sağa ver sola olan saçı da dökersiniz :)
İyiye iyi kötüye kötü der. Bağımsız yorumcu ..

Bu maskenin ardında etten fazlası var. Bu maskenin altında bir fikir var; ve fikirlere kurşun işlemez!” V for Johnny Sins

tugaysahn

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
aynen hocam biraz öyle oldu ama geçen hafta almıştım  bir kere bakalım nasıl bir maç olacak   :D

Alice66

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
vertex ekmelerini sen mi istedin ?bana kalırsa vertex daha sonraya bırakılmalıydı ön bölge için 4000 harcanıp .sonuca göre 2.bir ekimle sakal destekli vertex ekimi olabilirdi planlama bu şekilde olsa ön baya gür olurdu diye düşünüyorum dökülme şeklin yanlardan dar bu avantaj.saçların dalgalı gibi geldi fotolardan buda avantaj.hayırlı olsun.biraz planlama hatası olsa da iyi duruyor şuan

Facebook Twitter Instagram