Teşekkür ederim,
Ben Serap hanımla görüştüm, herhangi bir hormon baskılayıcı kullanmamış halimle gelip muayene olmamı istedi, agresif dökülme durumlarında online görüşmeden ziyade bizzat inceleyip takibe alınması vs.
Forumda buna dair deneyim yok sanıyorum, ama bütün tuşlara bastığım için bunu da deneyeceğim. Dediğim gibi biraz ön yargılı başlayacağım, (kürlerin içerikleri sayfalarında paylaşılmış, etken madde olarak dişe dokunur bir çalışma bulamadım) güzel sonuç alan da var, sadece yeni çıkan saçları kalınlaştırdı diyenler de..
Şu an zaten açılma olan bölgeler için deneysel bi tedavi uyguluyoruz cildiyeyle, ekim için görüştüğüm doktorlar dökülmenin durması gerekiyor dediler.
*mezoterapi için burada gittiğim doktor herhangi bir hormon tedavisi konusunda inanılmaz kıt, tahlillerde bişey görmedikçe takviyeye karşıyım diyor (gidebileceğim tek güvenilir mezo kendisi malesef) İstanbul için seanslı olarak gitmek bana uymuyor, önümüzdeki haftalarda trikolog randevusu alıp başlarsam yazacağım, o zamana kadar fikri olanlar varsa/paylaşırsa memnun olurum.
Güncel olarak;
-polysitol
-tacrolimus (topikal/lokal FFA) / m-furo (sebo için lokal)
-biotin, ferritin, d vit ve standard kullandığım takviyeler
-zorunlu olarak aşırı sağlıklı beslenme ve masaj bunları bin yıldır yapıyorum, "bunlara rağmen" diye eklemek istedim.
-elem, keder ve dert (600tel saç döküyorum hayırlısı..)