Merhabalar,
Toplamda 5aylık bir güncelleme; dökülme durmuyor. İlaçların etkisi olmadı mı, oldu. Kesinlikle oldu, bazı günler sadece 60tel falan sayıyorum, ama çok nadir oluyor bu, yoksa yine 300leri görüyorum özellikle duşta dökülmesi hiç azalmadı, çoğunluğun bahsettiği yağlanma süresinin uzaması gibi etki de gözlemlemedim, temmuzdan beri her gün Avodart kullanıyorum, son iki aydır Spiron. ekledim (bu ilaçla pek anlaşamadığımız için 25mg üzerine çıkamadım henüz) saç çıkışlarım devam ediyor ama seyrelme, incelme çok kötü durumda, belli kısımlar şakak ve arka taraflar dokununca bile boş hissettiriyor, vertex (şu dönen yer) zaten benim hep çukurlaşma hissettiğim bi bölgeydi ve hala öyle, ve de benim saçım belimin hafif altında, toplayınca çok komik duruyor @kelboy85 domuz kuyruğu deyip niye üzüyorsun arkadaşım, haklısın çünkü tam da öyle :/
Avodart bir sorun yaratmadığı için devam edebilirim ama durduracak mı sanmıyorum açıkçası, spiroyu bu dozla boşuna içiyorum gibi, neredeyse herkes 200 üzerinde kullanıp etkisini gördüğünü yazıyor, bu aşamada finas değişimi mantıklı mı sizce?
*dutasteridli mezoterapi yapan bir yer bulamadım ama eksozom yapmaya başlayan bir doktor buldum, 10dan fazla mezo-prp yaptırmıştım, pek inancım olmasa da görüşüp bi içerik listesi öğreneceğim bakalım.
Baskılara dayanamayıp psikiyatriye de gittim, setralin verdi, iki biradan daha etkili değil, sorun çıkarmadığı için kullanıyorum şimdilik.
Bi şey söyleyin pls, önce 6ay geçsin ona göre mi karar vereyim? Ya da hangisi daha mantıklı? Hatta finas'ı da ekleyeyim mi ölmeyiz sonuçta