Gönderen Konu: Sac ekimi için geç mı kaldim  (Okunma sayısı 5732 defa)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Ynt: Sac ekimi için geç mı kaldim
« Yanıtla #15 : 29 Ocak 2018, 18:39:00 »
Finasterid pros/car kullanıcaksınız 1/4 seklinde
Prope/cia kullanıcaksanız günde 1 adet

Hergün aynı saate kullanmanız gerek 24 saate bir alırsanız ılac vucusunuzda dengeli bir baskı oluşturucaktır

Destek içinde biotin vitamını alabılırsınız

Etkisini 6 ay sonra görmeye başlarsınız sacınız ekime uygundur donör bölgenizde güzel dogru ekimciyi bularak bu sorunu halledebılırsınız foruma hoşgeldiniz aktif olup araştırma yapmanızda fayda var.

DincerOzgur41

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #16 : 31 Ocak 2018, 22:51:12 »
Finasterid pros/car kullanıcaksınız 1/4 seklinde
Prope/cia kullanıcaksanız günde 1 adet

Hergün aynı saate kullanmanız gerek 24 saate bir alırsanız ılac vucusunuzda dengeli bir baskı oluşturucaktır

Destek içinde biotin vitamını alabılırsınız

Etkisini 6 ay sonra görmeye başlarsınız sacınız ekime uygundur donör bölgenizde güzel dogru ekimciyi bularak bu sorunu halledebılırsınız foruma hoşgeldiniz aktif olup araştırma yapmanızda fayda var.
4. Tableti içtim az önce dünden itibaren saclarimda hiç olmadığı kadar dökülme arttı finansın böyle bir etkisi var mi? Ilk başlandığında saç mı döküyor.son iki günde abartısız 750 1000 arası saç teli döktüm = (

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #17 : 01 Şubat 2018, 00:21:26 »
4 günde o sekılde bır etkısı olmaz henuz daha yenı basladınız ..
hangısınden aldınız ve ne sekılde kullandınız ?
Global Moderator

DincerOzgur41

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #18 : 01 Şubat 2018, 09:00:03 »
4 günde o sekılde bır etkısı olmaz henuz daha yenı basladınız ..
hangısınden aldınız ve ne sekılde kullandınız ?
Hergun 1 tableti 4 e bolerek kullanıyorum.Kalan parçaları riske etmemek için çöpe atıyorum.ilac pahalı birşey değil sonuçta bozulma riskini almak istemiyorum.Aksama resim yuklerim dışarıdan gözle görülür bir azalma oldu.psikolijik mı bilmiyorum ama aşırı bir şekilde cinsel isteğimde artış var.boyle birşey görmedim ben uyarıcı haplar halt etmiş bunun yanında

DincerOzgur41

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #19 : 01 Şubat 2018, 19:55:09 »
Dökülme çok şiddetlendi proscara başladığından beri günlük 500 belki daha fazla 5 gün önceki vertex neredeyse saç kalmadı.On bölgedende dökülme çok fazla daha önce bu şekilde proscar kullanıp dökülme yaşayan oldu mu ?

emeklikel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #20 : 01 Şubat 2018, 20:43:00 »
bazı agresif dokulmelerde ilaçta işe yarayamayabiliyor.onda denk gelmiş olabilirsin.minoxidil en basta doker proscar oyle yapmaz.ilacı 5 e bol 4 deil youtubede nasıl boluneceği yazıo parcaları kapalı yerde sakla
saçları ekmeydi dersin

DincerOzgur41

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #21 : 01 Şubat 2018, 20:49:26 »
bazı agresif dokulmelerde ilaçta işe yarayamayabiliyor.onda denk gelmiş olabilirsin.minoxidil en basta doker proscar oyle yapmaz.ilacı 5 e bol 4 deil youtubede nasıl boluneceği yazıo parcaları kapalı yerde sakla
yanlız minoxili bırakmalı 1 seneyi geçti benim ve minimum çıkardığı saçlar çoktan döküldü.Proscari birakmalimiyim yoksa devammı etmeliyim zayıflamış olan saçları döküyormu anlayamadım bu hızla deva ederse 1 hafta sonra ekim bile fayda etmeyecek gibi

Parabellum

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #22 : 01 Şubat 2018, 21:25:24 »
Bende gecen sene kullanmıstim proscar hatta buraya da konu açmıstim da pek ilgi gosteren olmadı veya inanan olmadi oncesi sonrasi foto da atmiştim ben doktora gitmistim tahliller falan yapildi doktor onerisi ile kulkandım benim icin bu ilac nalet birsey di 4 ay kullandım 6 ci ayi bekleyemedim cunku kafamda artık sac kalmamisti sizin dediginiz gibi inanilmaz saclarım dokuldu daha oncesinde sadece ön bolgede vardı sac dokulmesi proscari kullandım vertex te acildi tepemde acildi tekrar doktor ile konustum sana yaramamıs birak dedi ve o dokulen saclar geri cikar diye bekledim cikmadi cok cok az toparladi aceba bana mi öyle geldi saclarim ilactan sonra cok dokuldu diye ama cevremdeki insanlar da o 4 ay icinde fark etti saclarin iyice dokuluyor yakinda ayna gibi olacak kafan diye samimi arkadaslar takilmisti bence bu ilac yuzunden cok dokuldu burda bir kac arkadas demisti agrasif dokulmeye falan denk gelmistir diye birakinca dokulme cok azalmisti saclarim da toparlanmadi 1 yila yakinda bekledim sonra sac ekimi yaptirdim 1 ay once buna eminim tekrar tekrar yaziyorum proscar bende bayagi dokulmeye neden olmustu

emeklikel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #23 : 01 Şubat 2018, 21:37:57 »
proscar kullanmasaydınızda aynı şey olucaktı hatta daha agresifi en basta berbat dokulme var pek bişi farketmio ona o zamana denk gelmişsiniz proscar saç dokmez.kişi saç dokulmesi artınca panikler ya ekim merkezine ya proscara yonlenir.ama o agresif dokulme uçlardaysa bişi farketmez siz o kafayı hıphızlı kabak yapan dokulmeye debk gelmisiniz.proscar kullanmsaydınızda daha çok dokulcekti
saçları ekmeydi dersin

DincerOzgur41

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #24 : 01 Şubat 2018, 21:44:18 »
Bende gecen sene kullanmıstim proscar hatta buraya da konu açmıstim da pek ilgi gosteren olmadı veya inanan olmadi oncesi sonrasi foto da atmiştim ben doktora gitmistim tahliller falan yapildi doktor onerisi ile kulkandım benim icin bu ilac nalet birsey di 4 ay kullandım 6 ci ayi bekleyemedim cunku kafamda artık sac kalmamisti sizin dediginiz gibi inanilmaz saclarım dokuldu daha oncesinde sadece ön bolgede vardı sac dokulmesi proscari kullandım vertex te acildi tepemde acildi tekrar doktor ile konustum sana yaramamıs birak dedi ve o dokulen saclar geri cikar diye bekledim cikmadi cok cok az toparladi aceba bana mi öyle geldi saclarim ilactan sonra cok dokuldu diye ama cevremdeki insanlar da o 4 ay icinde fark etti saclarin iyice dokuluyor yakinda ayna gibi olacak kafan diye samimi arkadaslar takilmisti bence bu ilac yuzunden cok dokuldu burda bir kac arkadas demisti agrasif dokulmeye falan denk gelmistir diye birakinca dokulme cok azalmisti saclarim da toparlanmadi 1 yila yakinda bekledim sonra sac ekimi yaptirdim 1 ay once buna eminim tekrar tekrar yaziyorum proscar bende bayagi dokulmeye neden olmustu
teşekkür ederim yorum ve bilgilendirdigin için 1 hafta daha deneyeceğim bu kadar şiddetli devam ederse dökülme mecbur ilacı bırakacağım.son 2 3 günde başladı bu kadar agresif dökülme normalde yine dökülüyordu ama normal seyrinde belkide 1 2 yılda dökülecek saçı 2 3 günde kaybettim.Bekleyip görücez bakalım.

Parabellum

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #25 : 01 Şubat 2018, 21:50:09 »
proscar kullanmasaydınızda aynı şey olucaktı hatta daha agresifi en basta berbat dokulme var pek bişi farketmio ona o zamana denk gelmişsiniz proscar saç dokmez.kişi saç dokulmesi artınca panikler ya ekim merkezine ya proscara yonlenir.ama o agresif dokulme uçlardaysa bişi farketmez siz o kafayı hıphızlı kabak yapan dokulmeye debk gelmisiniz.proscar kullanmsaydınızda daha çok dokulcekti
hocam yasım benim 30. 30 yildir bu kadar kısa surede benim hic bu kadar kisa surede 4 ayda bu derece saclarimin dokuldugunu hatirlamiyorum agrasif dokulmeye denk gelmiş miyiz onu bilemem ama ilaci birakınca dokulmem tekrardan normale bindi takip ettim bu yuzden ilac kullandigim surece cok aşıri dokulmeye baslaamısti. Sonucta hormonal bir ilac belki kimine iyi kimine ters etki yapabiliyor bu ilac.ama bundan once miracle losyon var bilenler vardir onu kullandim minoxil ile birlikte 5 6 aylarda saclarim bayagı gurlesmisti hatta aynanin karsisinda sacimi izatip baglamayi dusunmustum😀 o kadar sıklasmistı ama uzun surmedi bu sevinc tabiki cok fazla uzamadan saclar geri gitti simdi ekim yaptirdim son cagre

DincerOzgur41

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #26 : 01 Şubat 2018, 22:18:57 »
hocam yasım benim 30. 30 yildir bu kadar kısa surede benim hic bu kadar kisa surede 4 ayda bu derece saclarimin dokuldugunu hatirlamiyorum agrasif dokulmeye denk gelmiş miyiz onu bilemem ama ilaci birakınca dokulmem tekrardan normale bindi takip ettim bu yuzden ilac kullandigim surece cok aşıri dokulmeye baslaamısti. Sonucta hormonal bir ilac belki kimine iyi kimine ters etki yapabiliyor bu ilac.ama bundan once miracle losyon var bilenler vardir onu kullandim minoxil ile birlikte 5 6 aylarda saclarim bayagı gurlesmisti hatta aynanin karsisinda sacimi izatip baglamayi dusunmustum😀 o kadar sıklasmistı ama uzun surmedi bu sevinc tabiki cok fazla uzamadan saclar geri gitti simdi ekim yaptirdim son cagre
Benimde yaşım 30 saç ekiminizi kime yaptırdınız konunuz varsa linkini atabilirmisiniz

Parabellum

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları

Parabellum

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #28 : 01 Şubat 2018, 22:29:39 »
Ayrıca ekim yaptirmayi dusunuyorsan ön bolgende sacların var orda guzel sonuc alirsın ama vertex bolgesi bayağı sıkintıli

emeklikel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #29 : 02 Şubat 2018, 07:22:59 »
çok az olabilcek bir olay sanırım sizde finasteridin dokmesi.miracle losyon ii geldiyse devam etseydiniz bu iş duz deil zigzaglı saçlar bir ii bir kotu olur
saçları ekmeydi dersin

Facebook Twitter Instagram