Gönderen Konu: Sac ekimi için geç mı kaldim  (Okunma sayısı 5727 defa)

DincerOzgur41

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Sac ekimi için geç mı kaldim
« : 18 Ocak 2018, 19:32:14 »
Öncelikle selamlar herkese 2 yıldır saç ekimi düşünüyorum.Fakat iş yoğunluğu ve de çekimserlikten dolayı cesaret edip saç ekimi yaptırmadım.xpecia ve minoxil kullandım 1 sene boyunca iyi de sonuç aldim sayılır.Fakat çok zahmetli olduğundan ikisinide bıraktım 1 yıl kadar kullanmadım ve çok şiddetli döküldü saçlarım.Son 6 aydır dökülme biraz olsun durmuştu ama tekrardan sadece xperia tablete başlayınca dökülme yine şiddetlendi.Nedendir bilmiyorum.Artik ilaçlarla bir yere varamayacağımi geçte olsa anladım.Acikligim biraz fazla nw5 nw6 arası.Sizce iyi bir merkezde ekim yaptırsam koray hoca olabilir ne kadar tatmin edici bir sonuç alabilirim.Tecrubeli arkadaşlardan yorumlarını bekliyorum.

DincerOzgur41

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Sac ekimi için geç mı kaldim
« Yanıtla #1 : 18 Ocak 2018, 19:37:09 »
Resimler

DincerOzgur41

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 18 Ocak 2018, 19:38:12 »
Resim2

DincerOzgur41

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 18 Ocak 2018, 19:41:15 »
Resim3 donor bolge

DincerOzgur41

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 18 Ocak 2018, 19:42:20 »
Bu arada yaş 30.

emeklikel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 18 Ocak 2018, 19:49:47 »
saçlar o kadar kotu değil .xpecia etki etmez bişiye.minoxidil bırakınca en bastakinden daha beter olur saçlar senin yeniden şiddetlenen dokulmen hiç ilaç kullanmasaydında gene saçların dokulucekti ondan bence.saçın noward 5 _6 arası olucak kadar kotu deil bence.ekimle kapanır.ama mevcut agresif dokulmen varken bunu frenlemeden ekim yaptırman saçma olur yan etkilerini goze alıp finasterid kullanıp oyle ektirirdim ben olsam
saçları ekmeydi dersin

DincerOzgur41

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 18 Ocak 2018, 20:11:43 »
saçlar o kadar kotu değil .xpecia etki etmez bişiye.minoxidil bırakınca en bastakinden daha beter olur saçlar senin yeniden şiddetlenen dokulmen hiç ilaç kullanmasaydında gene saçların dokulucekti ondan bence.saçın noward 5 _6 arası olucak kadar kotu deil bence.ekimle kapanır.ama mevcut agresif dokulmen varken bunu frenlemeden ekim yaptırman saçma olur yan etkilerini goze alıp finasterid kullanıp oyle ektirirdim ben olsam
Aslında finansterid kullanmayı düşünüyorum fakat yan etkisi var diyorlar kullananlardan hiç fayda girmeyip kullanmayı birakanlarda var.Benim pek bir beklentim yok olan saçları tutabilsem daha fazla dokulmese kafi bana.toppiktir spreydir bir şekilde idare edilir özel günler de kullanıp.Sac ektirip bu dertten kurtulmak istiyorum artık.toppikle falan uğraşmayayım diyorum.sac dökülmesi insanın doğrudan psikolojisini etkiliyor.masallah düşündükçe bu olayı  saçlar daha da dökülüyor sanki.

emeklikel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 18 Ocak 2018, 20:35:00 »
dusundukce stres artar streste genetik dokulmeyi hızlandrır .finasterid dokulmeyi yavaslatır .dokulmeni frenle saçın ekimle kapanır.yan etki gorursen bırakırsın
saçları ekmeydi dersin

DincerOzgur41

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 18 Ocak 2018, 20:48:12 »
dusundukce stres artar streste genetik dokulmeyi hızlandrır .finasterid dokulmeyi yavaslatır .dokulmeni frenle saçın ekimle kapanır.yan etki gorursen bırakırsın
Yorumların için teşekkürler finansterid için ne önerirsiniz proscr mı prpcia mı reçetesiz temin edebilirmiyiz eczanelerden.

emeklikel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 18 Ocak 2018, 20:53:42 »
proscar al 5 e bol oyle kullan once tum finasteridle ilgili yazıları oku istersen sitelerde
saçları ekmeydi dersin

emeklikel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 18 Ocak 2018, 20:54:03 »
proscar al 5 e bol oyle kullan once tum finasteridle ilgili yazıları oku istersen sitelerde
recetesiz alırsın
saçları ekmeydi dersin

DincerOzgur41

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 18 Ocak 2018, 20:58:11 »
Internette çok fazla bilgi kirliliği var.Bu siteyide yaklaşık iki yıldır takip ediyorum son zamanlarda üye oldum sadece.Finansteridde bünyeye göre değişiyor galiba.hintell arkadaşımız uzun zamandır kullanıyor bir etki görse illa ki yazardı siteye.Bu arada siz bu şekildeki kullanıyorsunuz ya da kullandınız mı?

emeklikel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 18 Ocak 2018, 21:09:25 »
bende uzun zamandır kullanıom yan etki gormedim kullanıp yan etki goren arkadaslarımın sayısı daha fazla yan etki gormeyenlere gore sitede uzun zamandır kullanıp yan etki gormedim diyende çok gordum diyende benim cevremdekiler kısa surede yan etki gorup bıraktılar genelde
saçları ekmeydi dersin

DincerOzgur41

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 29 Ocak 2018, 10:09:29 »
bende uzun zamandır kullanıom yan etki gormedim kullanıp yan etki goren arkadaslarımın sayısı daha fazla yan etki gormeyenlere gore sitede uzun zamandır kullanıp yan etki gormedim diyende çok gordum diyende benim cevremdekiler kısa surede yan etki gorup bıraktılar genelde
Bugun itibariyle proscara başlıyorum var olan saçlarımı korumak adına. eczaneden az once aldim.4 e bölüp kullanacagim.Gun içind e ne zaman kullanmalıyım.Aksam yatarken mı sabah mı fark ediyor mu ?

emeklikel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 29 Ocak 2018, 13:10:00 »
ben sabah içiom farketmez herhalde.youtubede 5 e bolme anlatılıo arama yerine finasterid yaz proscar falan yaz çıkar 4 e bolme 5 e bol parcacıklar kapalı bir kutuda saklansın hava almasın
saçları ekmeydi dersin

Facebook Twitter Instagram