Herkese merhabalar. Öncelikle forumdaki tüm üyelere çok teşekkür ederim. Bu forum sayesinde aklımdaki tüm sorulara cevap buldum ve tekrardan ekim yaptırmaya karar verdim. 2 yıl önce clinicexpert’te ekim yaptırmıştım fakat çok seyrek bir ekim olmuştu. Dhi yöntemiyle 4500 greft ektiklerini söylemişlerdi ama o kadar sayı ekildiğini hiç sanmıyorum. Bu yüzden tekrardan ekim yaptırmaya karar verdim. 11.07.2024 tarihinde ikinci saç ekimimi Berna hair clinicte yaptırdım. Bu kez ekim işlemini fue safir yöntemiyle gerçekleştirmek istedim. Berna hanımın fue safir yöntemine hakim olduğunu ve max greft çalıştığını duyduğum için Berna hairi tercih ettim. Ön hatlarıma ilk ekiminde ikili üçlü greftler ekilmiş ve hiç doğal durmuyordu o yüzden çizgimi biraz aşağı çekerek doğallaştırma çalışması yaptılar. Berna hanım her işlemle bizzat ilgilendi. Ekibi de kendisi de çok samimi insanlardı süreç benim açımdan gayet rahat ve eğlenceli ilerledi. Kendilerine ilgi alakalarından dolayı çok teşekkür ediyorum. Ekim öncesi ve sonrası fotoğraflarımı ekliyorum. Başta Hintel hocam olmak üzere herkesin yorumlarını bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim.