Anket

Bu saç ve bu donörle hangisini seçmem daha mantıklı?

Serdar Gökrem
Özgür Nalbant

Gönderen Konu: Bu saça hangisi daha iyi ekim yapar? (Anketime katılırsanız memnun olurum)  (Okunma sayısı 8677 defa)

bozkurt

• Hero Member
dostum sende şu korku var gecmişte bolerek eken o atillaya ektiren herkeste olduğu gibi sendede zahiyat olmuş gene aynısı olucak diye korkuon.kiminin sulalesi kel kendi saçlı kimi sulalesi saçlı kendi kel dedeye falan diye ölçü alma ben nowrd 5 6 olucağını dusunmuom finasteridde kullanabilirsin olmadı bloker losyonla idare edersin tepe ekimi zordur ama bak sitede tepeye ektiripte sonuc alanlara bak tepe ekimi zorsa ekimcilerde yılların tecrıubeleri.kendi saçına zarar vermeden tepeyi iyi eken ekimci bul olanı koru ben bu saçların dokulmeyeceğini dusunuom en azından uzun seneler
Yorum için teşekkür ederim. Aslında Atilla Kaya'nın ektiği mükemmel olmasa da memnun etmişti. Ön çizgimi ellemedi, olduğu gibi bıraktı. Önler sık olmuştu. Fönleyip jöle sürebiliyordum. Templere bile ekti, yön problemi falan olmadı. Yalnızca bana 1000 ekmedi gibi geldi. Çok hesap yaptım da o zaman, daha az ekti diye düşünüyorum. Serdar Gökrem ile yazın görüştüğümde aralara girip yaptığı ekim göstermişti. Forumda Özgür Nalbant'ın da var o tür ekimi. Esma & Serkan çifti dht yapıyor, araya girmesi kolay olur diye düşünmüştüm. Ama doktor olmamaları da beni düşündürüyor. Geçen yıl miracle losyon ve avodart+minox kullandım. Bir süre sonra yan etki yaptı. Finasterid türü ilaçlardan sonradan çekindim açıkçası. Açılacak olan bölgeler kendini belli ediyor gibi geliyor bana. Onun için nw 5 olurum diye düşünüyorum.

bozkurt

• Hero Member
ben de oy kullandım ciddi bi açıklık yok bence abi. zekeriya donörü çok hırpalıyor hiç tavsiye etmem ön tarafı gür ekebilir ama.
Yorum için teşekkür ederim. Hiç incelememiştim. Zekeriya Hocaya da bir bakarım.

emeklikel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
atilla bolup ekiodu ondan doğal ekiodu ama yer kaplamıyordu baskasındaki 1000 grfet onda 500 grfet say çoğu insan memnun değildi ondan ilaca gecmiş
kullandığın karısımlardan sadece fda onaylı minox onada şunu bunu katıp kullanmışsın finasterid fda onaylı yan etkiler şu bu kullananlarla konusutktan sonra deneyebilirsin yan etkileirni goze alıyorsan kullandım bişi olmadı diyende var kullandım yan etki yaptı diynde var.saçların gelecekte bana dokulcek gibi gelmedi bazı bolgeler haric kalır gibime geliyor saçlar ince olsada.r özgürü kellerde beğeniom ama aralara girmede ne yapar bilmiom esma serkanın reklamcıları dolu ornekleride dolu karıstı hangisi cakma ekim hangisi gerce anlayamadım .aralara girdiren arkadaslarla konus finasteridi deneyebilisin yan etki yapıyorsa bırakırsın genelde yan etkileri gecio gecmedi diyen azınlık
saçları ekmeydi dersin

bozkurt

• Hero Member
atilla bolup ekiodu ondan doğal ekiodu ama yer kaplamıyordu baskasındaki 1000 grfet onda 500 grfet say çoğu insan memnun değildi ondan ilaca gecmiş
kullandığın karısımlardan sadece fda onaylı minox onada şunu bunu katıp kullanmışsın finasterid fda onaylı yan etkiler şu bu kullananlarla konusutktan sonra deneyebilirsin yan etkileirni goze alıyorsan kullandım bişi olmadı diyende var kullandım yan etki yaptı diynde var.saçların gelecekte bana dokulcek gibi gelmedi bazı bolgeler haric kalır gibime geliyor saçlar ince olsada.r özgürü kellerde beğeniom ama aralara girmede ne yapar bilmiom esma serkanın reklamcıları dolu ornekleride dolu karıstı hangisi cakma ekim hangisi gerce anlayamadım .aralara girdiren arkadaslarla konus finasteridi deneyebilisin yan etki yapıyorsa bırakırsın genelde yan etkileri gecio gecmedi diyen azınlık
Doktorla konuşup deneyebilirim. Öneri için teşekkür ederim. Şu işaretlediğim yerler gidici gibi duruyor, çok zayıfladı. Ama umarım dediğiniz gibi olur. Siz daha deneyimlisiniz. Bulabilirsem Özgür Hocanın bahsettiğim ekiminin linkini koyacağım.

emeklikel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
bendede eken dr on sne once tepen gidici donoru oraya sakla  dedi 10 11 sene gecti tepem eskisinden gür korudum ilaçlarla tepeyi ilaçlar tepede işe yarıo dediğin bolgede bence tamamı gitmicek oraların gitsede kapatırlar
saçları ekmeydi dersin

bozkurt

• Hero Member
bendede eken dr on sne once tepen gidici donoru oraya sakla  dedi 10 11 sene gecti tepem eskisinden gür korudum ilaçlarla tepeyi ilaçlar tepede işe yarıo dediğin bolgede bence tamamı gitmicek oraların gitsede kapatırlar
Umarım dediğiniz gibi olur. Moral oldu teşekkür ederim. Peki tahminen kaç greft işimi görür? Foto gönderdiğim doktorlar ve Serdar Hoca ağzını 3000'den açıyor. Daha azla hallolmaz mı ön taraf sizce?

emeklikel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
şoyle dusunmuştur orda hafif gidiceler var ve diğer yerler normal kapalı seyrek değil falan onlarla eşit olsun diye 3 bin demiştir birde onde 1000 grfete kapadığın yeri tepede 1500 2000 grfete kaparsın doğal donguyu yakalamak için daha çok grfet gidiyor .bencede daha azla hallolur ama sorunlu bolgelerin dısında minyaturleşme gormedi herhalde hoca onda demiş olabilir sorunları halledelim diğer yerler iyi duruo dokulmucek gibi duruo eşitleyelim demiş olabilir bir ihtimal.bende bu saç olsa toplam 1500 grfete yada 200 300 grfet ustune halledebiliceğimi dusunurdum
saçları ekmeydi dersin

bozkurt

• Hero Member
şoyle dusunmuştur orda hafif gidiceler var ve diğer yerler normal kapalı seyrek değil falan onlarla eşit olsun diye 3 bin demiştir birde onde 1000 grfete kapadığın yeri tepede 1500 2000 grfete kaparsın doğal donguyu yakalamak için daha çok grfet gidiyor .bencede daha azla hallolur ama sorunlu bolgelerin dısında minyaturleşme gormedi herhalde hoca onda demiş olabilir sorunları halledelim diğer yerler iyi duruo dokulmucek gibi duruo eşitleyelim demiş olabilir bir ihtimal.bende bu saç olsa toplam 1500 grfete yada 200 300 grfet ustune halledebiliceğimi dusunurdum
Ağzınızdan bakıyor abi :) Keşke yetse. Ben de makine ile tıraş edildikten sonra açıklık daha fazlaymış derler mi diyordum :)

bozkurt

• Hero Member
Şu bölge hiç yokmuş gibi ekerler diye düşünmüştüm. 2500-3000'ler onun için telaffuz edildi sanki.

emeklikel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
surekli olumsuz dusunuon paronoya kurup saçında sorun yok yani kucuk ekimle hallolur diğer yerleri uzun vadede kalıcı goruyorsa ekim yapılcak yerleride tamamen dokulmuş kabul edip diğer yerlerlede arada fark olmadan o rakamı soylemiş olabilir tum ekiimcilere at onlar sacındaki sorunu minyaturleşmeyi nasıl değerlendirce ne kadar rakam solucekler
saçları ekmeydi dersin

bozkurt

• Hero Member
Son 1 yılda bir anda dökülünce insan panik oluyor abi. 1 yıl öncesiyle çok fark var. Foto tam 12 ay 3 hafta önceki halim. Karşıdan güneş bile vuruyor.

emeklikel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
ön tarafta ekim saçı var gibi sanki diyecektim doğru ya konunun basında yazmıştın on tarafa hafif ekildi diye atilla bu işi yapamıyordu zaten on çizgi duzeltilmesi gerekmiş yuzle hiç uyumlu değil bu işte yuzle uyumlu saç çizgisi onemli bunu tecrubeli plastik cerrah yapar .saçını biotinle falan kalınlaştırsan gene gecmişe yakın saçın olur ufak bir duzeltme ekimi ile yuzun guler .solgar 5 mg iyidi onun kalınlığı adam ederdi sacını uretilmio yerine marka bulamadık daha yerinitutucak o kadar eskisi ile yenisi arasında aman aman aşırı bir fark yok saçın kalitesi falan daha iyimiş ama yoğunluğu çok farklı deil insan hep eskiyi arar iyi bir marka biotinle saçını kalınlaştırırsan plastik cerrah on çizgiyi guzel çizerse bu saçtan daha yakısan saca sahip olanbilirsin atilla şakakta çıkartamıodu zaten saçı şu haline bile şakaklara gene ekim gerekli bu fotoya saçında o kadar kayıp yok
saçları ekmeydi dersin

emeklikel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
şu 1 sene oncesi resimdeki gibi olsa şu an saçım derimki bu saç ekim ister bu surecle şimdisi arasında dua et genetik agresif saldırmamış bazı yerlere hafif vurmuş dahada gidici gibi dıurmuo on sorunlu yerler haric saçların .sanki genetik dokulme vericeği zararı vermiş bazı yerleri sinyallio ama gidisat kotu değil .sdece saçıjn eskiden daha kaliteliymiş saçın kalitesini arttıran bişile halledersin kalite sorununu finasteridle dokulmeyi azaltmayı dusunmıon sanırım yan etkilerindan dolayı
saçları ekmeydi dersin

bozkurt

• Hero Member
Dediğiniz gibi incelenler de var. Geçen yıl birkaç kutu nature's bounty 500lük biotin kullandım. Ama miracle losyon da kullandım. Etkisini gördüm. 1 yıl sürdü. Sonunda kokusu, saçtaki kalıntısı, yan etkisi vs bıktım ve bıraktım. Ama yalnuzca biotin etkili olur mu bilmiyorum. Dht baskılayıcı olmazsa olmuyor gibi. Onu da doktora danışmadan kullanmak istemiyorum.

emeklikel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
biotin 5000 likten gerisi yalan miracle losyıon nasıl bir fayda sağladı koku için nane yağı konuluyor saçtaki kendi yaptığımız urunlerin kokusu pisse nane yağınla halledioz kalıntı ii temizlersen çıkar biotimn genetik dokulmeye etki etmez genel saçı kalınlaştırır  finmasterid bazı drlar iç der bazıları içme hatta once iç deyip sonra içme diyen drda gordum fda omnaylı bir suru porf falan onay veri ama içernler genelde yan etki diyor finasterid nereye etki edicekse yan etki olara baslamadan once testler yaptır baslayıncada duzenli aralıklarla testler yaptırırsın
saçları ekmeydi dersin

Facebook Twitter Instagram