Anket

Bu saç ve bu donörle hangisini seçmem daha mantıklı?

Serdar Gökrem
Özgür Nalbant

Gönderen Konu: Bu saça hangisi daha iyi ekim yapar? (Anketime katılırsanız memnun olurum)  (Okunma sayısı 8668 defa)

bozkurt

• Hero Member
Haftaya Özgür Nalbant ile görüşmeye gideceğim. Bu durumdaki saça ekim yapmam der diye çok korkuyorum. 26 yaşımda iken Atlla Kaya'ya 1000 greft (bana göre 1000 olmadı) ekim yaptırmıştım. Ön taraf ve templere sıklaştırma yaptı sadece. Şimdi 33 yaşındayım. Saçlarım iyice seyrekleşti. 2 yıldır jöle süremiyorum. Dipleri görünüyor. Nasıl bir yol izlemeliyim? Sizce ilerde norwood kaç olurum? Fotoların hepsini flaşlı çektim. Bu donör bana yaptırmam gereken tüm ekimlerde yeterli olur mu?

bozkurt

• Hero Member
.

bozkurt

• Hero Member
.

bozkurt

• Hero Member
Yazdıklarımı okuyup yorum yapmak isteyen olursa memnuniyetle ben de okur belki de yararlanabilirim :)

Alice66

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
sadece ön kısıma sık bir şekilde ektir saçların dalgalı gibi .açıkçası zekeriya kul luk  bir ekim gibi geldi bana  önü sık eker.

bozkurt

• Hero Member
sadece ön kısıma sık bir şekilde ektir saçların dalgalı gibi .açıkçası zekeriya kul luk  bir ekim gibi geldi bana  önü sık eker.
Yorum için teşekkür ederim Ruhi Mücerret. İlerde norwood kaç olurum? Bir de bu donör bana sonraki yıllarda yeterli olur mu? Bunlarla ilgili yorumumuzu merak ediyorum. Şimdiden teşekkürler.

emeklikel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
aralara girebilen gecmişte aralara girip kişinin kendi saçını dokmemiş tecrubeli bir doktora ektir olanı finasteridle korumaya alabilirsin ilacın yan etkilerini goze alıyorsan saçta ekim yapılmıcak bişi yok kucuk bir sıklaştırma saçını değiştirceği için ekimciler eker bu saca ve ilerideki dokulmeni hesaplarlar saçındaki minyaturleşmeye gore belki ekimi ona gore daha fazla ekebilirler donorun iyi ileriki yıllara yeter on tarafta yakın zamanda dokulme olur tepede bazı noktalarda gidiş olabilir ekimci bunları hesaplar donorle istediğini alırsın ve yedek donorun kalır saçın ve donorun iyi
saçları ekmeydi dersin

Alice66

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
bence donörün yeterli ilerisi için .zaten 1000 greft alınmış daha önce

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
2 ci ekımınızı sorun çözmek odaklı yapmalısınız ön vertex ve biraz ortaya doğru sıklastırıp bu defteri kapamak için iyi araştırma yapıp var olan saçlarınıza zarar verilmeden en dogru doktoru seçmelısınız.
Global Moderator

bozkurt

• Hero Member
Yorum için teşekkür ederim emeklikel. Ben ilerde norwood 5 ya da 5a olurum diye düşünüyorum. Görüntü öyle olacak gibi. Bir dedem vardı, fiziksel olarak çok benziyoruz. Saç dökülmem de onun yolunda gibi görünüyor. Verteks beni çok korkutuyor. Ekilir de tutmaz diye korkuyorum.

bozkurt

• Hero Member
2 ci ekımınızı sorun çözmek odaklı yapmalısınız ön vertex ve biraz ortaya doğru sıklastırıp bu defteri kapamak için iyi araştırma yapıp var olan saçlarınıza zarar verilmeden en dogru doktoru seçmelısınız.
Yorum için teşekkür ederim hintell. Benim şu durumda kim ekerse eksin son ekimim olmaz diye düşünüyorum. Çünkü açılma devam ediyor. Donörden çıkar mı bilmem de dah 3 ekim yaptırmam gerek diye tahmin ediyorum.
« Son Düzenleme: 18 Ocak 2018, 14:55:29 Gönderen: bozkurt »

nofear114

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Oyumu Serdar hocadan yana verdim ama bu saç bence de  Zekeriya hocanın saçı .
İyiye iyi kötüye kötü der. Bağımsız yorumcu ..

Bu maskenin ardında etten fazlası var. Bu maskenin altında bir fikir var; ve fikirlere kurşun işlemez!” V for Johnny Sins

emeklikel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
dostum sende şu korku var gecmişte bolerek eken o atillaya ektiren herkeste olduğu gibi sendede zahiyat olmuş gene aynısı olucak diye korkuon.kiminin sulalesi kel kendi saçlı kimi sulalesi saçlı kendi kel dedeye falan diye ölçü alma ben nowrd 5 6 olucağını dusunmuom finasteridde kullanabilirsin olmadı bloker losyonla idare edersin tepe ekimi zordur ama bak sitede tepeye ektiripte sonuc alanlara bak tepe ekimi zorsa ekimcilerde yılların tecrıubeleri.kendi saçına zarar vermeden tepeyi iyi eken ekimci bul olanı koru ben bu saçların dokulmeyeceğini dusunuom en azından uzun seneler
saçları ekmeydi dersin

kelayar

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
ben de oy kullandım ciddi bi açıklık yok bence abi. zekeriya donörü çok hırpalıyor hiç tavsiye etmem ön tarafı gür ekebilir ama.

bozkurt

• Hero Member
Oyumu Serdar hocadan yana verdim ama bu saç bence de  Zekeriya hocanın saçı .
Yorum için teşekkür ederim. Pek gündemime getirmemiştim Zekeriya Hocayı. TL ile çalışan uygun bütçeli doktorlara odaklanmış durumdayım mecburen. Aslında bir de kaç bin greft ekmeleri gerek ona göre de değişebilir plan. Serdar Bey yazın 2500-3000 demişti.

Facebook Twitter Instagram