Merhaba arkadaşlar. Uzun yıllar boyunca saçlarımda seyrelme vardı ve ortalar normalde yanları kapatırken orası da iyice seyrelip özenle taradığım saçlarım rüzgarda darmadağın olup yanların tüm kelliğini gözler önüne serince saç ektirmeye karar verdim. Yakın arkadaşım benden önce ektirdi ve ondaki sonuçları beğenip ben de Gaziantep Saç Ekim Merkezi İsmail Bey'e başvurdum. Tüm sorularımı sabırla cevaplandırdılar ve güzel ilgilendiler. Öncelikle acı yok, yata yata geçiyor falan diyenlere pek kulak asmayın, hem ekim aşaması hem de sonrası gayet sıkıntılı bir süreç ilk günler için. İğneler vurulurken gözümden yaş geldi, sabit pozisyonda kafama bastırılırken yüz kemiklerim fena ağrıdı. Tıraştan sonra 11 gibi başlayan ekimim 17.00 gibi sona erdi. Sürecimi sizlerle sonuna kadar paylaşmak istiyorum ve olumlu veya olumsuz tüm yorumlarınızı bekliyorum. Takviye olarak sadece xpecia tablet kullanacağım, çünkü diğer araştırdığım ürünlerde ürün bırakılınca çok kötü durumlar yaşandığını okudum.
Bu arada yüzümde ve saçımda seberoik dermatit var, ekimden önce bir süre Vichy Dercos, ilaç vs. kullandım ama bu rahatsızlık ekim sürecini nasıl etkiler bilmiyorum tabii.
Ekim öncesi durum böyleydi: