Gönderen Konu: İstanbul da tavsiye edebileceğiniz yerler neresi?  (Okunma sayısı 587 defa)

Erkaneren34

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: İstanbul da tavsiye edebileceğiniz yerler neresi?
« Yanıtla #16 : 04 Temmuz 2024, 22:32:32 »
Ben çok bildiğimi iddaa etmiyorum. Çevremden duyduğumu söylüyorum. İkisini de tanıyorum bu arada. Serkan Aygın’ı şikayetvar.com’daki şikayetlerden tanıyorum mesela :)

Hakan Doğanay ı da orda ekim yaptıran bir arkadaşımdan tanıyorum. Sabah ekim günü bir görünmüş daha da görmemiş kendisini. Oldu mu ?

pear24

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #17 : 04 Temmuz 2024, 22:36:43 »
Bilmedigin yazdıklarından belli. 30 bine sac ektirecegine ver 150 bini Hakan Doganay ekiyor mu ekmiyor mu görürsün. Adamin 4 tane ekibi var arkadaşım dedigin onlar da ektirmis. Neyse yeter

Ben çok bildiğimi iddaa etmiyorum. Çevremden duyduğumu söylüyorum. İkisini de tanıyorum bu arada. Serkan Aygın’ı şikayetvar.com’daki şikayetlerden tanıyorum mesela :)

Hakan Doğanay ı da orda ekim yaptıran bir arkadaşımdan tanıyorum. Sabah ekim günü bir görünmüş daha da görmemiş kendisini. Oldu mu ?

Erkaneren34

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #18 : 04 Temmuz 2024, 22:37:34 »
Adamın dört tane birbirinden değerli ekibi var demek. Saç ekimini hakan Doğanay yapacak zannederken hiç tanımadığı ekipler saçlarına dokunması çok mantıklı tabi. Aynen yeterli bence de :))
« Son Düzenleme: 05 Temmuz 2024, 19:26:27 Gönderen: Erkaneren34 »

Facebook Twitter Instagram