Şu an itibariyle sana katılıyorum. Ekimin çoğu tepe bölgesine yapıldı. Zaten ilk gün fotoğraflarında var. vertex için 6. ay erken diyorlar, yaşayıp göreceğiz. diğer paylaşımı 9. ay yapacağım. Arada hızlı gözle görülür bir gelişme olursa daha erken de paylaşabilirim. bütün süreci 15. aya kadar paylaşacağım. Umarım son fotoğraflarda mutlu olurum.
Vertekste biraz bekliyeceksin abi. Bende 1 yil oldu. Hala gelen oluyordu. Hakkinda hayirlisi. Dr dan dr ada degisiyor verteks. Bnm sac tipi cok cabuk uzayan bir sac. 6. Ayda baya gelmisti ki komple bostu benim verteks.
Biriki arkadastan gordugumde vertekste atak 9-12 arasi oluyor. Genetigine gore. Deniz, havuz, asiri sicak ve gunes altindan mumkun oldugunca uzak dur. Yok mok diyolsr ama bence etkili.
Yattigin yon bile etkiliyor. Ben soluma yatiyorum ve sol tarafta az fark ta olsa daha dusuk yuzdeli sonuc aldim.
Bence su an soyle dusun. Bugunden itibaren geri gitme sansin yok. Ne gelse kar de ve unut ekim yaptirdigini. Boyle daha iyi sonuc aliniyor gibime geliyor.