Gönderen Konu: Estemylife hisar Hospital 17.01.2018 .3450 GREFT 2.Operasyon  (Okunma sayısı 24685 defa)

duman

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Hisar Hospital 17.01.2018 Hasan AKIL. 3450 GREFT 2.Operasyon
« Yanıtla #76 : 05 Ağustos 2018, 17:28:45 »
Bir önceki sayfaya bakmayı unutmayın. 200. gün paylaşımları  oradan başlıyor. Herkese bol saçlı günler....

robie_fowliver

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #77 : 05 Ağustos 2018, 18:20:16 »
Hocam ilk ekim sonucuyla kıyaslayınca baya fark etmiş insallah daha da gelişir. Ilk ekimde de bu ekimde de paylaşımlar gayet açıklayıcı onun içinde teşekkürler. Zira forumda çok rastladığımız bir durum değil maalesef...

Cemal

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #78 : 05 Ağustos 2018, 18:44:03 »
Duman tekrar hayirli olsun. Birimci ekimine gore fark olusmus. Iki farklı Merkeze ekim yaptırıp ekim yaptıracaklara iyi bir örnek oldun.tesekkür ederiz benimde takibimdeydin . Tabi tepe zor kapanır diyorlar biraz daha zamana ihtiyaç var galiba. HBu arada destek ne kullanıyorsun veya kullanıyormusun

Hamitaköz tepeyi birazdaha Hareketliendirdi.insallah istedigin gibi olur

deeseven

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #79 : 05 Ağustos 2018, 19:01:10 »
Bende 2 operasyon gecirdim. On ve tepe olarak.
Sonuctan gayet memnunum.
2. Operasyonu bir yil onve gecirdim.

2-3 hafta once prp yaptirmaya gittim. Acikcasi bi gece oncede alemden kalkip Prp icin dr a gittim. Oda hic sallamadi ve prp yi yapti.

Prp sonrasi hergun elime 3-5 sac geliyor. Eskiden gelmiyordu. Bu normal midir ?

sceptic

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #80 : 06 Ağustos 2018, 00:21:17 »
duman ekstra 3500 lük ekimin karşılılğı yok gibi görünüyor şimdilik sonra sonuç değişir mi bilmem.

duman

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #81 : 06 Ağustos 2018, 12:34:45 »
Duman tekrar hayirli olsun. Birimci ekimine gore fark olusmus. Iki farklı Merkeze ekim yaptırıp ekim yaptıracaklara iyi bir örnek oldun.tesekkür ederiz benimde takibimdeydin . Tabi tepe zor kapanır diyorlar biraz daha zamana ihtiyaç var galiba. HBu arada destek ne kullanıyorsun veya kullanıyormusun

Hamitaköz tepeyi birazdaha Hareketliendirdi.insallah istedigin gibi olur
avesin destekleyici kapsül günde 1 adet, (Xpecia gibi bir kapsül). Hairforte sadece akşamları 3 püskürtme

duman

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #82 : 06 Ağustos 2018, 12:39:03 »
Bende 2 operasyon gecirdim. On ve tepe olarak.
Sonuctan gayet memnunum.
2. Operasyonu bir yil onve gecirdim.

2-3 hafta once prp yaptirmaya gittim. Acikcasi bi gece oncede alemden kalkip Prp icin dr a gittim. Oda hic sallamadi ve prp yi yapti.

Prp sonrasi hergun elime 3-5 sac geliyor. Eskiden gelmiyordu. Bu normal midir ?
bir bilgim yok o konuda, günde 3 -5 saç pek sıkıntı yapılacak bir şey değil bence. Ama prp yaptırdığın akşam hatta mümkünse 3 gün boyunca alkol almamak daha faydalı diye biliyorum. Ben öyle yapmıştım en azından.

duman

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #83 : 06 Ağustos 2018, 12:42:43 »
duman ekstra 3500 lük ekimin karşılılğı yok gibi görünüyor şimdilik sonra sonuç değişir mi bilmem.
Şu an itibariyle sana katılıyorum.  Ekimin çoğu tepe bölgesine yapıldı. Zaten ilk gün fotoğraflarında var. vertex için 6. ay erken diyorlar, yaşayıp göreceğiz. diğer paylaşımı 9. ay yapacağım. Arada hızlı gözle görülür bir gelişme olursa daha erken de paylaşabilirim. bütün süreci 15. aya kadar paylaşacağım. Umarım son fotoğraflarda mutlu olurum.

deeseven

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #84 : 06 Ağustos 2018, 18:17:22 »
bir bilgim yok o konuda, günde 3 -5 saç pek sıkıntı yapılacak bir şey değil bence. Ama prp yaptırdığın akşam hatta mümkünse 3 gün boyunca alkol almamak daha faydalı diye biliyorum. Ben öyle yapmıştım en azından.

Abi bende 3-5 gidio surekli. Takmamaya calisiyorum ama bir gariplik var. yani ole avuc avuc gelmio ama bi 15 gidiodur en az. Dr un yardimcisi. Olur normal falan diyor. Ama 20 gun oldu.

Bide onler benim dik dikti. Simdi bazilari bole egiliyor falan.

Korku sardi acikcasi. Biotin basladim ne olur ne olmaz diye ama. Bilemiyorum.

deeseven

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #85 : 06 Ağustos 2018, 18:42:53 »
Şu an itibariyle sana katılıyorum.  Ekimin çoğu tepe bölgesine yapıldı. Zaten ilk gün fotoğraflarında var. vertex için 6. ay erken diyorlar, yaşayıp göreceğiz. diğer paylaşımı 9. ay yapacağım. Arada hızlı gözle görülür bir gelişme olursa daha erken de paylaşabilirim. bütün süreci 15. aya kadar paylaşacağım. Umarım son fotoğraflarda mutlu olurum.

Vertekste biraz bekliyeceksin abi. Bende 1 yil oldu. Hala gelen oluyordu. Hakkinda hayirlisi. Dr dan dr ada degisiyor verteks. Bnm sac tipi cok cabuk uzayan bir sac. 6. Ayda baya gelmisti ki komple bostu benim verteks.

Biriki arkadastan gordugumde vertekste atak 9-12 arasi oluyor. Genetigine gore. Deniz, havuz, asiri sicak ve gunes altindan mumkun oldugunca uzak dur. Yok mok diyolsr ama bence etkili.

Yattigin yon bile etkiliyor. Ben soluma yatiyorum ve sol tarafta az fark ta olsa daha dusuk yuzdeli sonuc aldim.

Bence su an soyle dusun. Bugunden itibaren geri gitme sansin yok. Ne gelse kar de ve unut ekim yaptirdigini. Boyle daha iyi sonuc aliniyor gibime geliyor. 

duman

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #86 : 07 Ağustos 2018, 15:14:10 »
Vertekste biraz bekliyeceksin abi. Bende 1 yil oldu. Hala gelen oluyordu. Hakkinda hayirlisi. Dr dan dr ada degisiyor verteks. Bnm sac tipi cok cabuk uzayan bir sac. 6. Ayda baya gelmisti ki komple bostu benim verteks.

Biriki arkadastan gordugumde vertekste atak 9-12 arasi oluyor. Genetigine gore. Deniz, havuz, asiri sicak ve gunes altindan mumkun oldugunca uzak dur. Yok mok diyolsr ama bence etkili.

Yattigin yon bile etkiliyor. Ben soluma yatiyorum ve sol tarafta az fark ta olsa daha dusuk yuzdeli sonuc aldim.

Bence su an soyle dusun. Bugunden itibaren geri gitme sansin yok. Ne gelse kar de ve unut ekim yaptirdigini. Boyle daha iyi sonuc aliniyor gibime geliyor.
On ekimler bile 6. Ayda istenilen seviyeye gelmiyor. Verteks için en az 9. Ay lazım karar vermek için. O yüzden su anda bir problem yok. özen gösteriyorum saçlara ama kafaya takmıyorum.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #87 : 18 Ağustos 2018, 23:00:06 »
Son durum nedir ?
Global Moderator

plasebo77

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #88 : 19 Ağustos 2018, 00:09:34 »
duman kardeşim şimdi sana şu soruyu sormak lazım...
hangi ekim daha başarılı sence? yani Zekeriya hocanın da ektikleri çıkmış hasan beyin de çıkmış gibi görünüyor.. ama senin açıklığın fazla olduğu için tam etkili sonuç alamamışsın.. ama yine de başarılı bir sonuç.. saç ekimi bu kadar oluyor zaten..
bir karşılaştırma yaparsan çok memnun oluruz şimdiden teşekkürler..

duman

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #89 : 20 Ağustos 2018, 18:40:31 »
duman kardeşim şimdi sana şu soruyu sormak lazım...
hangi ekim daha başarılı sence? yani Zekeriya hocanın da ektikleri çıkmış hasan beyin de çıkmış gibi görünüyor.. ama senin açıklığın fazla olduğu için tam etkili sonuç alamamışsın.. ama yine de başarılı bir sonuç.. saç ekimi bu kadar oluyor zaten..
bir karşılaştırma yaparsan çok memnun oluruz şimdiden teşekkürler..
Bu kıyaslamaya tam doğru yapabilmem için 2. Ekimden en az 15 Ay geçmesi lazım. Daha 7. Aydayim. Şu ana kadar olan, ekimden sonraki  ilgi alakayi kiyaslarsam kesinlikle hisar hospital. Önemli olan sonuç tabii. Zekeriya hocayla ekimden sonra bir türlü gorusemedim. Tam 1 yıl sonra görüştük onda da paketleyip gönderdi iste. Para performans açısından dedigim gibi daha erken ama zaman dolduğunda bu karşılaştırmayı yapacağım. Şu an 2. Ekimden sonuç olarak memnun değilim. Tepe açık daha çünkü. 1. Yila doğru memnun olurum insallah.

Facebook Twitter Instagram