Gönderen Konu: Estemylife hisar Hospital 17.01.2018 .3450 GREFT 2.Operasyon  (Okunma sayısı 24958 defa)

smrr

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Hisar Hospital 17.01.2018 Hasan AKIL. 3450 GREFT 2.Operasyon
« Yanıtla #30 : 02 Şubat 2018, 09:57:58 »
3.dışında mahvedilmis bir donor yok bana gore zaten forumda var dediğim oydu . 2.arkadaşın kulak üstü şoka uğramış geçen ilhan hocada da oldu aynısı . En basiti konusuna yazdığımız dumandan 3500 aldı donoru mahvetse 3450 daha cikmazdi
Hocam 3. Zaten kasten adam yaralama gibi bir şey
1. Arkadasin neyse ki düzeldi 2. Arkadasinki de duzelecek gibi zaten kimisi duzeldi diye de belirtmistim
İlhan hocanin ekimlerini zaten cok beyenmiyorum birkac nekroz vakasida var Z.kulu eskiden begeniyordum ama orneklerde donorun halini goruyorsun ki kendisi plastik cerrah bildigim kadariyla merdiven alti ekim merkezlerinde donorun soka ugramasi boyle tahrip olmasi kabul edilebilir belki ama orta ve ustu merkezlerde boyle durumlar bence tam bir fiyasko
Yani bilmiyorum tartismaya da girmek istemiyorum sana gore normaldir belki boyle donorun soka girmesi falan ama benim basima gelseydi 2 ay o sekilde dolanmak falan ben kabullenmezdim

Tabi ben de dolaşmak istemezdim haklısın ama binlerce ekimden 2-3 örnek var diyorum bende. YAni bu 2-3 örnek adamı kasap yapmaz dostum :) senin fikrine de saygılıyım eyvallah
Bence de kasap degil ama bir plastik cerrahın bin ekiminin biri dahi boyle olmamalı aldığı greftin cok daha fazlasini donorden sorunsuz alan (arkadasin deyimiyle) kalfalar var neyse yani ben olumsuz ornekleri olan bi dr yerine takip ettigim olumsuz ornegini gormedigim bi kalfayi tercih ederdim

emeklikel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #31 : 02 Şubat 2018, 10:15:33 »
dr kulda denegsiz ekimcilerden iyi işleride vardı kotu işleride son zamanlar duzeldi bu sefer donoru hırpalar oldu .adam ters zaten kimseyi dinlemeyen biri bildiğini okur dr kul.gidicek olan negatif poztif yanlarını goz onunde bulundurup gidicek
saçları ekmeydi dersin

duman

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #32 : 02 Şubat 2018, 11:07:34 »
dr kulda denegsiz ekimcilerden iyi işleride vardı kotu işleride son zamanlar duzeldi bu sefer donoru hırpalar oldu .adam ters zaten kimseyi dinlemeyen biri bildiğini okur dr kul.gidicek olan negatif poztif yanlarını goz onunde bulundurup gidicek
Bence bir işe yoğunlaşmalı, benim ekimimin olduğu gün burun operasyonu da vardı. Bir günde 2 operasyon. Birde önceliği estetik ameliyatlara verdiğini, daha çok keyf aldığını kendisi söylemişti. Bütün ekim sürecini kendi başına yaptığı için dikkati dağılıyordur. Erken bitmesi için çaba sarf ediyordur ve ortaya kötü ekim ve donörler çıkıyor.  Yanına donörü yıpratmadan greft çıkaracak bir asistan almalı, kendisi de kanal açımı ve ekim işini yapmalı.  Bir diğer huyu ekimden önce objektif olan adam ekimden sonra o özelliğini yitiriyor. Tecrübeyle sabit.  İlk ekimde Kul'u dinleyip prp yaptırmadığıma da pişmanım.  Gereksiz demişti prp için. Toparlarsak Kul iyi bir ekimci ama aldığı paranın hakkını vermiyor.  Daha iyilerini yapabilir.

sceptic

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #33 : 02 Şubat 2018, 17:29:31 »
donörü mahvolmuş kişi benim:)

duman

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #34 : 02 Şubat 2018, 23:22:49 »
donörü mahvolmuş kişi benim:)
Dostum gerçekten söylenecek bir teselli kelimesi yok. Çok üzüldüm. Ekim ücretini geri almayı geç tazminat davası açsan haklısın. Bence açmalısın da. Psikoloji raporu alıp. İyi işleri nasıl takdir ediyorsak kötü işlerin bedeli de ödenmeli. Memnun etmez ama teselli olur en azından.

duman

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #35 : 02 Şubat 2018, 23:25:52 »
16. Gün Şok dökülme öncesi son halini paylaştım. Sol şakakta her şey yolunda giderken. Sağ şakakta üstte bi boşluk var ve aşırı kızarık. Yorumlarınızı yazarsanız sevinirim. Acaba küsme dedikleri olay mı oldu yada çok mu alınmış o bölgeden?

duman

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #36 : 02 Şubat 2018, 23:27:30 »
16. Gün fotoğrafların devamı.

nofear114

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #37 : 03 Şubat 2018, 09:58:26 »
Donör beklediğimden iyi gözüküyor bence küsme denilen olay değil sendeki . Öyle olsa çevresindeki tüm saçlar dökülüyor . Sizin oraya fazla girmişler belli. 
İyiye iyi kötüye kötü der. Bağımsız yorumcu ..

Bu maskenin ardında etten fazlası var. Bu maskenin altında bir fikir var; ve fikirlere kurşun işlemez!” V for Johnny Sins

never_fear

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #38 : 03 Şubat 2018, 10:03:56 »
DUMAN geçmiş olsun. Bende de senin gibi oldu maalesef nofear14 ün dediği gibi fazla alındığı için yanlar böyle. Benim 118.gün halen sol taraf çok boş diğer heryer düzeldi. Hocada sakaldan ekim yapacağız dedi. Herkes bana saçkıranmı oldun dediği için boya ile kapatmaya çalışıyorum

duman

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #39 : 03 Şubat 2018, 10:34:46 »
DUMAN geçmiş olsun. Bende de senin gibi oldu maalesef nofear14 ün dediği gibi fazla alındığı için yanlar böyle. Benim 118.gün halen sol taraf çok boş diğer heryer düzeldi. Hocada sakaldan ekim yapacağız dedi. Herkes bana saçkıranmı oldun dediği için boya ile kapatmaya çalışıyorum
Bir tarafı yaparken bir tarafı bozmanın  mantığı yok.  Umarım sac kıran görüntüsü oluşmaz. Geçmiş olsun sana da dostum. Kizariklikta daha geçmedi. İşin garip yani üst taraf(sağ kulak üstü, ekim alanının hemen alti) sadece normal deri rengi. Kızarıklık yok orada. O yüzden küsme denilen olay olmuş mudur dedim. Yolacak kadar fazla alınma kabul edilemez. 15 güne netlesir sanırım durum.

smrr

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #40 : 03 Şubat 2018, 14:24:05 »
Biraz fazla girmisler duzelir ama kulagin hemen ustunden almalari pek iyi olmamis

Asimavi

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #41 : 04 Şubat 2018, 13:16:59 »
2. Ekim’iniz olmasına rağmen dönör hızlı topladı sizin. O kızarıklık saçları kestirince  bendede olmustu hatta konu açmıştım bununla ilgili ama normal görünüyor hocam şimdi kazıtıyorum ve sorun yok

Rsnkl

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #42 : 04 Şubat 2018, 14:19:38 »
Tahminim benim ekim sonucum sizinki ile  çok benzer bir sonuc olacak bende aciklik biraz daha fazla. 2. Ekim icin 3 seçeneginden biri olarak estemlife'ı düşünen biri olarak muazzam bir şans sizin sürecinizi takip etmek. InşAllah düşündüğünüzden iyisi ile karsilasirsiniz
« Son Düzenleme: 04 Şubat 2018, 14:22:40 Gönderen: Rsnkl »

duman

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #43 : 05 Şubat 2018, 20:33:43 »
2. Ekim’iniz olmasına rağmen dönör hızlı topladı sizin. O kızarıklık saçları kestirince  bendede olmustu hatta konu açmıştım bununla ilgili ama normal görünüyor hocam şimdi kazıtıyorum ve sorun yok
1. Ay zaten prp yaptiracagim, 10 gün sonra o zaman görüşürüm dr la durumu. Umarım dediğin gibidir. Ama şunu gözlemledim. 2. Ekimde donordeki kızarıklık daha geç iyileşiyor.

Hmtaksz

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #44 : 06 Şubat 2018, 10:40:01 »
1. Ay zaten prp yaptiracagim, 10 gün sonra o zaman görüşürüm dr la durumu. Umarım dediğin gibidir. Ama şunu gözlemledim. 2. Ekimde donordeki kızarıklık daha geç iyileşiyor.
merak etme duman donörün iyi durumda 1 aya bişey kalmaz, senin de dediğin gibi 2. operasyon olduğundan dolayı o bölgede yoğunlık azalıyor bu sebeple seyrek görüntü oluşuyor bende de durum benzer

Facebook Twitter Instagram