Gönderen Konu: Estemylife hisar Hospital 17.01.2018 .3450 GREFT 2.Operasyon  (Okunma sayısı 24915 defa)

Rsnkl

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Hisar Hospital 17.01.2018 Hasan AKIL. 3450 GREFT 2.Operasyon
« Yanıtla #16 : 30 Ocak 2018, 20:51:49 »
Ekim öncesi fotolarinizi yükleseniz daha  iyi yorumlar alabilirsiniz sanirim.Ekiminiz hayırlı olsun

nofear114

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #17 : 30 Ocak 2018, 21:58:31 »
Ekim öncesi fotolarinizi yükleseniz daha  iyi yorumlar alabilirsiniz sanirim.Ekiminiz hayırlı olsun

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=1346.0

Arkadasin ilk ekimi buradan son sayfalarda var fotolar oradan bakabilirsin
İyiye iyi kötüye kötü der. Bağımsız yorumcu ..

Bu maskenin ardında etten fazlası var. Bu maskenin altında bir fikir var; ve fikirlere kurşun işlemez!” V for Johnny Sins

duman

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #18 : 30 Ocak 2018, 23:06:23 »
Ayrıca aşağıdaki adresten daha rahat bakabilirsiniz. (1. ekim sonrası, 2. ekim öncesi son resimler)

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=3542.0

Rsnkl

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #19 : 31 Ocak 2018, 00:07:55 »
Teşekkür ederim. Ilginiz için. 2. Seans benim içinde çok önemli. Ben dr Murat Küçüktaş a ekim yaptırdım. 2. Seans bir sene sonra yapılacak. ekiminden en azından şimdilik çok memnunum özellikle donör hırpalanmadı. Ama 2. Ekimde acaba hisarı ya da serdar görkemi hatta son olarak da sakaldan da aldığı için Dr Jale hn. mı tercih etsem acaba diye düşünüyorum. Norwood 7 2. Ekim ve donör yetersizliği vs bayağı tedirginim. Aslında sakal alsa Dr. Murat beyden vazgeçmem lakin ekmiyor...

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #20 : 31 Ocak 2018, 02:42:29 »
2 ekımın hayırlı olsun  ben bu ekımde  tepe ve orta kısıma bıraz daha ağırlık verılmesını beklerdım önler zaten açıklıgına gore kapanmıs durumdaydı  malumunuz tepe zor bır bolge ve senın tamamen açık daha sık bır sekılde orta ve tepe bölgesi kapatılsamıydı acaba diye düşünüyorum ön bölge yerine neyse  umarım sonuç tatmın eder tepe bolgesını
« Son Düzenleme: 31 Ocak 2018, 02:45:54 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

duman

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #21 : 31 Ocak 2018, 10:08:21 »
2 ekımın hayırlı olsun  ben bu ekımde  tepe ve orta kısıma bıraz daha ağırlık verılmesını beklerdım önler zaten açıklıgına gore kapanmıs durumdaydı  malumunuz tepe zor bır bolge ve senın tamamen açık daha sık bır sekılde orta ve tepe bölgesi kapatılsamıydı acaba diye düşünüyorum ön bölge yerine neyse  umarım sonuç tatmın eder tepe bolgesını
Ön bölgeyi her aynaya baktığımda keşke yanları biraz doldursaydım diyordum ilk ekimde.  Tepe ve orta benimde önceliğimdi ama bu halinden de çok çok memnunum. Keşke ilk ekimde böyle planlasaydık da, bu ekimde sadece tepe ve orta kalsaydı. Tahminim %60   Tepeye 2100, Öne  600, sıkılaştırmaya da 750 greft ekildi gibi.  Zekeriya hoca tepeyi 1500 greft ile kapatmayı düşünüyordu. O zaman hiç memnun olmazdım.   Aklıma takılan ön yanlardan içeriye doğru güzel gidildi ama ön ortadan geriye az gidildi gibi, inşallah problem yaratmaz.

Asimavi

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #22 : 01 Şubat 2018, 18:17:26 »
Oooo hocam baya hızlı iyilelmiş.. hadi hayırlısı bakalım

emeklikel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #23 : 01 Şubat 2018, 18:27:11 »
karanlıkta resim yanıltıcı olur
saçları ekmeydi dersin

smrr

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #24 : 01 Şubat 2018, 20:58:42 »
Doktoru bırakıp kalfalara teslim etmişsiniz kendinizi umarım pişmanlık yaşamazsınız,ekiminiz hayırlı olsun.
Bu merkezi daha once hic takip etmedim ama z.kulun mahvettigi cok donor gordum kimisi duzeldi gerci ama su anda kuldan daha iyi ekim yapan kalfalar var oyle doktor olmakla bitmiyor isler

nofear114

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #25 : 01 Şubat 2018, 21:54:35 »
Doktoru bırakıp kalfalara teslim etmişsiniz kendinizi umarım pişmanlık yaşamazsınız,ekiminiz hayırlı olsun.
Bu merkezi daha once hic takip etmedim ama z.kulun mahvettigi cok donor gordum kimisi duzeldi gerci ama su anda kuldan daha iyi ekim yapan kalfalar var oyle doktor olmakla bitmiyor isler

Yıllardır yerli yabancı bir çok forum takip ettim Zekeriya hocanın mahvettigi 2 donor gördüm biri bu forumda şikayetler bölümünde bence afaki bir cümle olmuş sizinkisi.

Bu maskenin ardında etten fazlası var. Bu maskenin altında bir fikir var; ve fikirlere kurşun işlemez!” V for Johnny Sins

smrr

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #26 : 01 Şubat 2018, 22:59:41 »

Yıllardır yerli yabancı bir çok forum takip ettim Zekeriya hocanın mahvettigi 2 donor gördüm biri bu forumda şikayetler bölümünde bence afaki bir cümle olmuş sizinkisi.
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=2863.0
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=3010.0
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=1770.0

nofear114

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #27 : 01 Şubat 2018, 23:04:37 »
3.dışında mahvedilmis bir donor yok bana gore zaten forumda var dediğim oydu . 2.arkadaşın kulak üstü şoka uğramış geçen ilhan hocada da oldu aynısı . En basiti konusuna yazdığımız dumandan 3500 aldı donoru mahvetse 3450 daha cikmazdi

smrr

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #28 : 02 Şubat 2018, 00:11:00 »
3.dışında mahvedilmis bir donor yok bana gore zaten forumda var dediğim oydu . 2.arkadaşın kulak üstü şoka uğramış geçen ilhan hocada da oldu aynısı . En basiti konusuna yazdığımız dumandan 3500 aldı donoru mahvetse 3450 daha cikmazdi
Hocam 3. Zaten kasten adam yaralama gibi bir şey
1. Arkadasin neyse ki düzeldi 2. Arkadasinki de duzelecek gibi zaten kimisi duzeldi diye de belirtmistim
İlhan hocanin ekimlerini zaten cok beyenmiyorum birkac nekroz vakasida var Z.kulu eskiden begeniyordum ama orneklerde donorun halini goruyorsun ki kendisi plastik cerrah bildigim kadariyla merdiven alti ekim merkezlerinde donorun soka ugramasi boyle tahrip olmasi kabul edilebilir belki ama orta ve ustu merkezlerde boyle durumlar bence tam bir fiyasko
Yani bilmiyorum tartismaya da girmek istemiyorum sana gore normaldir belki boyle donorun soka girmesi falan ama benim basima gelseydi 2 ay o sekilde dolanmak falan ben kabullenmezdim

nofear114

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #29 : 02 Şubat 2018, 09:03:32 »
Hocam 3. Zaten kasten adam yaralama gibi bir şey
1. Arkadasin neyse ki düzeldi 2. Arkadasinki de duzelecek gibi zaten kimisi duzeldi diye de belirtmistim
İlhan hocanin ekimlerini zaten cok beyenmiyorum birkac nekroz vakasida var Z.kulu eskiden begeniyordum ama orneklerde donorun halini goruyorsun ki kendisi plastik cerrah bildigim kadariyla merdiven alti ekim merkezlerinde donorun soka ugramasi boyle tahrip olmasi kabul edilebilir belki ama orta ve ustu merkezlerde boyle durumlar bence tam bir fiyasko
Yani bilmiyorum tartismaya da girmek istemiyorum sana gore normaldir belki boyle donorun soka girmesi falan ama benim basima gelseydi 2 ay o sekilde dolanmak falan ben kabullenmezdim

Tabi ben de dolaşmak istemezdim haklısın ama binlerce ekimden 2-3 örnek var diyorum bende. YAni bu 2-3 örnek adamı kasap yapmaz dostum :) senin fikrine de saygılıyım eyvallah

Facebook Twitter Instagram