Arkadaşlar paylaşım biraz gecikti, haklı özel sebeplerim vardı. Özür diliyorum gecikme için. Ekim hakkında kısaca bahsedeceğim. Öncelikle hastane ortamında olması farklı ve güzel bir duyguymuş. Ekim esnasında bir sorunla karşılaşmadım. Ara ara Hasan hoca ve Mehmet hoca gelip kontrol ediyordu. Kanal açma işlemlerinin tamamını Hasan hoca yaptı. Vetex'e gül çalıştığını söyledi, bayağı uğraştı. Greft alım işlemlerini Ahmet bey yaptı. Donör 2. alım olmasına rağmen sanki fazla hırpalanmadı. Ama ilk ekimden donörde kalan boşluklar garibime gitti. (fotoğrafta görebilirisiniz) Zekeriya Hoca 0.6 punch kullandığını söylemişti. Bana pekte 0.6'lık izler gibi görünmedi. Sanki 0.9 gibi izler var. Şunu kesin söyleyebilirim ki, Greft alımını Zekeriya hocadan daha iyi yaptılar. Uyuşturma işlemini Mehmet bey yaptı. Alın çizgisi belirlenirken resimlerde görüldüğü gibi lazer ışıklı bir cihazdan da yararlanılıyor. Kendimce eksik gördüğüm yanlar ise. Traştan önce kafaya kalemle çizgi çizecek kişinin, ki bu Hasan hoca oluyor genelde saçlı halini görmesi gerekiyor son kez. her insanın tarama tarzı, saçların yoğunluğu farklı olabilir. Alın çizgisi şartlar dahilinde ilk ekimdeki kadar gözüme kötü görünmüyor, kel görüntü gidecek gibi. Bazı yerlerde kanal açılırken boşluklar yada aşırı az kanal açma var. Fotoğraflarda görüldüğü gibi. Hocanın önceki ekimdeki yoğunluğa göre bazı yerleri pas geçtiğini düşünüyorum. Bana göre oralara da biraz ekilebilirdi. Ekimden sonra yemek servisleri var. İlk ekimde açlıktan gözüm kararmıştı, boyun yastığı ve steril örtü vermeleri çok işime yaradı. Şu an 13. günümdeyim kabuklar gitti. Donör hala kızarık.