Saç Ekimi Sonuçları
inşallah güzel bi kapatıcılık yakalarız hocam, öyle olursa ikinci ekimi birazcık sakal desteği ile tepe bölgesine planladık hayırlısı.Dönor alanının hızlı iyileşmesi için bi tavsiyeniz var mı hocam?
genelde fito krem öneriliyor donör bölgenin hızlı iyileşmesi için.
evet hocam iki seans planlama yapıldı çok geniş Bi açıklığım var bunun farkındayım ön tarafa ekilen saçlar için biraz seyrek mi diye düşündüm ama yorumunuza çok mutlu oldum ikinci bi ağızdan duymak güzel oldu
İlk Ekim fotoğrafına baktığım zaman alana göre seyrek bir hekim değil kesinlikle sık bir hekim olmuş böyle bir geniş alana göre ama tabi kabuklar dökülünce doğal olarak saç telleri de dökülüyor tabi sana saç teli eğilmedi derinin altında greftler var dökülen saçlarla değerlendirmemek lazım kabuk sonrası görüntüyü sen kabukları dökerken Saç tellerinde döktüğün için sana şu an öyle geliyor olabilir o yüzden biz de ne yapıyoruz ilk ekim fotoğrafına göre değerlendiriyoruz yani sıklık olarak bence gayet iyi kabuk sonrası onlarda döküldüğü için sana seyrek gelmiş biraz
Hocam bu kafaya mutlaka minoksil kullan bence zaten etkilenecek saç yok bu kadar açık alan için iyi olur
çok çeşidi var bi link atar mısın üstad bi bakayım
şok dökülmeniz bitmek üzere alan çok geniş ekilenlerin beslenip daha iyi çıkması için finasterid araştırabilirsiniz düşünürseniz bazı insanlarda yan etkileri olabilen bir ilaç
Eczanelere sorun direk verirler erkekler için %5 olanı kullanılabiliyorEk olarak xpecia fin vs kullanabilirsin
aynen katılıyorum.
sağol üstad yorumun için ilaç kullanmak istemiyorum çok çünkü kullanan arkadaşlarım hep bağımlı hale geldiler ve bırakınca eskiye hatta dana kötüye gitti durumları ama gidişat memnun etmezse dediklerinizi göz önünde bulunduracağım