Uzun suredir devam eden arastırmalarım sonucu 16.01.2018 de ozel ozkaya tıp merkezinde Şahin Bey ve ekibine ekim yaptırdım.Son derece hijyenik ve uygun ortamda operasyon yapıldı. Oncesinde Sahin bey , Nihan ,Tuğba ve Çigdem hanıma hem iyi insanlıklarından dolayı hemde ekim oncesinde ve sırasında gosterdıgı ilgiden dolayı tesekkür ediyorum.Operasyona gelirsek sabah 9da isleme baslandı 4.30 da bitti.İlk igneler haric herhangi bir acı hissetmedim sadece uzun sure sabit kalmaktan boynum agrıdı.12 30 e kadar alım ve kanal acma islemleri tamamlandı 1 saat moladan sonra 4.30 da ekim islemi tamamlandı.6 ay xpecia tablet kullanacagım gunde 1 tane. Yasım 26 oldugu için Şahin bey hem ileride 2.ekim olabileceginden hemde dokulmenin devam edebileceginden dolayı donoru fazla zorlamanın uygun olmayacagını dusundu ve on tarafa sık bir ekimin daha iyi olacagını soyledi.Greft sayısına gelirsek 3500 3700 dusunulmustu oncesinde fakat ekimde 3400 cıkartıldı yani zorlanmadı donor. Saç çizgisini tamamen kendisine bıraktım.Kendisi saç koklerimin zayıf oldugunu ama bizi memnun edecek bi sonuc cikacagınıda ekledi.Son olarak herkese bol saçlı sıkıntısız ekimler .Benim acımdanda hayırlı ve güzel bir ekim olur buradan paylasıma devam edecegim.