Seni kötü etkilemek istemem ama ben yan etki gördüğünü düşünüyorsam bırakırdım. Yurtdışında insanlar bunu kullanıyor ama yurtdışında yan etkilerinden muzdarip insanların forumları da var, onlara da bakabilirsin, uzun dönem kullanımlarda görülen yan etkiler ilaç kullanımına son versen bile geçmeyebiliyor, bundan bahseden ne yazık ki bir çok insan var.
Bununla birlikte kimse vucüduna çok güvenmesin, bu konuda tamamen cahiliz, zaten çok sağlıklı olsaydık büyük ihtimalle saçlarımız da dökülmezdi. Saç dökülmesi yaşayan kişilerde kalp sağlığı sorunları, sedanter yaşam, insülin direnci veya metabolik sorunlara rastlanma olasılığı yüksek, belki de önce bunları düzeltmeye çalışmalıyız.
Bu arada dilersen yanıt verme fakat beslenmen nasıl, şekerli gıdalarla aran nasıl, kendini sağlıklı buluyor musun? Eğer sorunun bunlardan biriyse bunu tersine çevirmek için zamanın olduğunu düşünüyorum, stres nedenli dökülüyorsa da zaten geri çıkacaktır fakat çok bilgim olmamakla birlikte erkek tipi gibi de görünüyor.