Abi saçlarım diffuse tip döküldüğü için minoxu belli bi yere süremem heryere sürmem lazım ki bu da imkansız gibi bişey hem maddi sonuçta öğrenciyim bütçem belli bi yele kadar var hemde zaman açısından çok sıkıntı benim için.Finasterid içinde kesin konuşmıyayım ama yan etki göreceğimi sanmıyorum ergenliğin son aşamalarındayım sonuçta boy tamam vücutta kıllanma desen maşşallahı var
Bi ses ve sakal çok oturmadı o da yavaştan oturur die düşünüyorum.Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz.
Yurt dışında tanıdığın varsa şişesi 150 tl civarına getirtirsin. Ben evde yapıyorum şişesi kaba hesap 50tl ye falan geliyor o da 1 ay gidiyor . 1 yıllık yaptım elimde bulunduruyorum.
Tabi hormon ilaçları her zaman tehlikeli. Oyüzden tavsiye vermek kimse istemez ama fikirlerimi belirteyim. Yan etki olayı az yada çok kesinlikle var , çünkü hormon değişiyor . Ama insanlar abartıyor, doğal olan her zaman en iyi olan demek değildir belki senin vücudunda zaten normalden fazla dht vardır. Bence bizim hormonlar doğal olsaydı zaten saçın 30-35 de dökülmesi lazımdı . 18 de döküldüğüne göre zaten bir dengesizlik var
reseptör muhabbeti diyenler olucak , evet hormon normal reseptörümüz de farklı olabilir ama yine hormon düşünce reseptörde az algılayacak ve normale dönücek . Yani bence çok takmamak lazım . Kendini iyi hissediyorsan devam kötü hissediyorsan bırak