Saç Ekimi Sonuçları
hayırlı olsun saç ekiminiz güzel temiz duruyor açık alana sık bir saç ekimi yapılmış başarılı ve kaliteli saç eken bir merkez seçmizsiniz Dr serkan aygın doku clinickendi saçlarınızı güçlendirmek için ne düşünüyorsunuz ya da hali hazırda kullandığınız ilaç ya da diğer vitamin ürünleri varmı dır?
losyon kuryunca çoğu kişide bu sorun oluyor hocam sıkıntı yok normal bir durum .bu arada ekimin güzel görünüyor umarım en güzel sonucu alırsın.
Teşekkür ederim cevabın ve iyi dileklerin için.
Teşekkür ederim. Halihazırda klinik tarafından verilen ilaçları kullanıyorum. Saçı güçlendirmeye yönelik ilaç ve vitaminlere 18.günden sonra başlamam gerektiğini belirttiler. Önerdikleri bir saç bakım seti var MD markalı ürünler içeren. Bir de Finasterid veya Dutasteride ile birlikte Rogaine önerdiler ancak ben yan etkilerinden çekindiğim için Finasterid veya Dutasteride kullanmayı düşünmüyorum. Rogaine'de minoksidil var sanırım, daha önce minoksil kullanıp zararını görmediğim için Rogaine kullanırım diye düşünüyorum. Finasterid'e alternatif olarak yan etki içermeyen ne kullanabilirim acaba var mı tavsiyeniz? Bir de MD markalı ürünleri kullanabilirim. Onun dışında bir düşüncem yok şimdilik.
Rogaine köpük form için eğer imkanınız varsa yurtdışından getirtmeniz faydalı olur zira piyasa ne yazık ki sahtesinden geçilmiyor.
Öyle mi? Hiç araştırmadım. Eczaneler satmıyor mu?