Merhaba abilerim ve arkadaşlarım,
26 yaşındayım ve erken yaşta dökülme sorunuyla karşılaştım. Hiçbir ilaç kullanmıyorum, bir zamanlar miracle losyon bioxcin gibi şeyler kullandım fakat ne etki ne de yan etki gördüm. Finasteride kullanmayı asla düşünmüyorum. Genel olarak sağlıklı yaşamaya çalışıyorum. Sigara yok, spor düzenli yaparım.
Şimdiye kadar serdar gökrem, esma serkan ve hakan doğanay ile görüştüm. Hakan Bey'i düşünmüyorum. Esma serkan'ın ekimlerini beğeniyorum. Serdar Bey de açık alanda iyi fakat benim saçıma sıklaştırma yapılacak. Serdar Gökrem'in en büyük avantajlarından biri manuel alımı. Genel olarak Asmed ekimleri gibi inanılmaz gür saçlara ulaşma beklentim yok, çünkü ilaç kullanmayacağım. Ortalama bi ekim beni götürür. İleri yaşlarda da belki yeni bir tedavi yöntemi bulunur veya sıfıra vurabilirim
Serdar Bey donörümden 3 ekim çıkabileceğini toplamda yaklasık 8000e kadar. Serkan Bey saçtan 2 ekim 5000e kadar 1000 de sakal eklenebileceğini söyledi.
Genel olarak beklentim ön tarafta tabii ki gür olsun birazcık şekil alsın. Vertex de kel gözükmesin şu anki haline göre biraz daha sıklaştırılsın yeter. Bu konuda Esma Hn ve Serkan Bey çok başarılı. Serdar Bey'i o konuda çok inceleyemedim. Zekeriya Kul'u donör hırpalamasından dolayı düşünmüyorum.
Son olarak bu foruma beni bu konuda bu derece bilgilendirdiği için, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Sayenizde çok şey öğrendim ve kasapların eline düşmekten kurtuldum diyebilirim.
Fotoğraflarımı yorumlarınıza bırakıyorum. Işıklı çekim odaklamaya ve açıya göre görüntü çok farkediyor.