Gönderen Konu: 22.06.2024 The Hair Clinic Ahmet Tosun Saç Ekimi 4750 greft Yaş 28  (Okunma sayısı 3511 defa)

leventoğlu

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
donör alanın iyi toplamışyazmaya bile gerek yok bence
ekim alanın da gayet iyi
hafiften çıkışların başlamış gibi her şey yolunda görünüyor
  • Ekim Tarihi: 29.03.2022
  • Ekim Merkezi ismi ahmet tosun (thehairclinic)
  • Greft Miktarı 5000
  • Yaşınız 38
  • Medikal Tedavi the mossi london

counselor

• Jr. Member
  • **
94.gün süreç bu şekilde devam ediyor. Ay ay güncellemeye devam  |-onayisareti-|

counselor

• Jr. Member
  • **
127.gün süreç bu şekilde bu ay mezoterapi yaptırdım. Sizce nasıl gidiyor?
« Son Düzenleme: 26 Ekim 2024, 09:10:12 Gönderen: counselor »

counselor

• Jr. Member
  • **
Şampuan önerisi olan var mı?

Ragnarrokk

• Full Member
Gayet iyi

Romanadam

• Sr. Member
vay ve cidden çok iyi  |-nazarboncugu-| bir kaç ay sonra coşar bu saçlar.

brezilya98

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Maşallah 4 ayda bu kadar olduysa, bir kaç ay sonra şahane olur. Çok iyi ilerliyor şu an süreç.

counselor

• Jr. Member
  • **
Maşallah 4 ayda bu kadar olduysa, bir kaç ay sonra şahane olur. Çok iyi ilerliyor şu an süreç.

Teşekkür yorumunuz için ben de memnunum olabildiğince bakımları devam ettiriyoruz bakalım.

Ragnarrokk

• Full Member
Hangi şampuana devam ediyorsunuz

counselor

• Jr. Member
  • **
Hangi şampuana devam ediyorsunuz
Şu an Prozinc plus ve ketoral(haftada 1 gün)
Ama prozinc yerine başka bir şampuan arıyorum vichy ürünlerinden biri olabilir

snapshooter

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Hocam saçınız hayırlı olsun, sormak istediğim bir soru var.

Süreç başından itibaren ek, takviye vb. olarak ne ve neler kullandınız, yaptırdınız ? Kullandıklarınızı kendinize göre mi araştırma yaparak mı kullandınız, saç çıkışınız çok güzel olmuş. Ek yapılanlar baya yaramış, fikir verirseniz çok sevinirim. Bende süreç içerisindeyim, sadece deneyim kaldı.

counselor

• Jr. Member
  • **
Saç ekim süreci 5.ay tamamlandı.

Akşam donör bölgesini de çeker atarım ön profilden oldukça memnunum biraz daha orta bölgelerin gelişmesini bekliyorum.Kısa kestirdim biraz uzatırsam daha iyi görünüyor.Güneşte saç diplerim belli oluyor  ince telli saçım olduğu için bunu çok dert etmiyorum yapacak bir şey yok. Son gelişmeler bu şekilde  :)

counselor

• Jr. Member
  • **
Hocam saçınız hayırlı olsun, sormak istediğim bir soru var.

Süreç başından itibaren ek, takviye vb. olarak ne ve neler kullandınız, yaptırdınız ? Kullandıklarınızı kendinize göre mi araştırma yaparak mı kullandınız, saç çıkışınız çok güzel olmuş. Ek yapılanlar baya yaramış, fikir verirseniz çok sevinirim. Bende süreç içerisindeyim, sadece deneyim kaldı.

Mossi vitamin,fin 1/5 kullandım hocam düzenli mossi vitamin bitince solgar vitamin kullandım o da bitti.+ olarak
İlk 2 ay prp 3.ay mezoterapi bu ay da prp yaptırdım tekrardan düzenli olarak buna devam ediyorum.Şu anda hiçbir takviye kullanmıyorum kan tahlili vereceğim haftaiçi ona göre tekrar başlayabilirim belki.

(Fin herhangi bir olumsuz etki görmedim aslında ama yan etki vs ne olur ne olmaz hesabı bıraktım )

snapshooter

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Mossi vitamin,fin 1/5 kullandım hocam düzenli mossi vitamin bitince solgar vitamin kullandım o da bitti.+ olarak
İlk 2 ay prp 3.ay mezoterapi bu ay da prp yaptırdım tekrardan düzenli olarak buna devam ediyorum.Şu anda hiçbir takviye kullanmıyorum kan tahlili vereceğim haftaiçi ona göre tekrar başlayabilirim belki.

(Fin herhangi bir olumsuz etki görmedim aslında ama yan etki vs ne olur ne olmaz hesabı bıraktım )

Teşekkür ettim hocam, Ahmet Tosun'dan gün aldım, takviyelerinizi değerlendirip kullanacağım uygunları, umarım hayırlısı olur.

Facebook Twitter Instagram