Fotoğraflarda donör gayet iyi görünüyor aslında, hatta olması gerekenden daha iyi 😁 ışık/açı durumuna göre mi size seyrek görünüyor acaba?
Bu arada zaten biliyorsunuzdur; yanlar ve arkanın üstten kısa kesilmesi, üst bölgeyi dolgun gösterir. Benzer durum Ekim sonrası donör sıklığı için de geçerli, donörün hafif seyrek olması üst tarafı daha dolgun gösterir. Saçları düzelttirmeye gittiğinizde işinin ehli bir kuaför harikalar yaratabilir
Yukarıdaki fotoğrafta tam anlaşılmıyor gibi. Başka fotoğraf ekledim hocam. Ekimden önce üst tarafı daha uzun kullanıyordum yan ve arkaya göre. İlerleyen süreçte de aynı şekilde kullanırım muhtemelen.
Ekimin ne kadarlık kısmını dilek Çakır yapıyor
Ekim esnasında ilaç aldığım için detaylı hatırlayamadım. Dilek Hoca’nın kanal açımını, son rötuş için 200-300 greft kullandığı ve ara ara kontrole geldiği kısımları hatırlıyorum.
Öncelikle hayırlı olsun hocam umarım dilediğiniz gibi olur. Ben de sizden iki gün sonra ektim bakalım sonuçları merakla bekliyorum. Sürecinizi de takip edeceğim
Teşekkür ederim hocam. Size de hayırlı olsun. Umarım sonuçlarımız mutlu eder. Sizin konunuzu gördüm şimdi ben de takip edeceğim.
Yaralar iyileşiyor. Bu şekilde toparlıyor. Alınan saçların yerine saç çıkmıyor. Ama toparladığında ordan saç alındığını anlamıyorsun
Anladım hocam toparlar inş o zaman da seyrek görüntü çok dikkat çekmez.