Gönderen Konu: Serdar Gökrem, İlhan Serdaroğlu, Özgür Nalbant  (Okunma sayısı 7850 defa)

nofear114

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Serdar Gökrem, İlhan Serdaroğlu, Özgür Nalbant
« Yanıtla #15 : 09 Nisan 2018, 22:37:56 »
3 ekimcide doktor bu güzel bir avantaj . Özgür beyin artisi ekimin alım ve kanal işini kendi yapması eksisi bence on çizgide yeterli siklastirma yapmıyor ama yüzdeli bir hoca .

İlhan Serdaroğlu on cizgide bence en iyilerden eksisi bence kişiye özel değil herkese aynı çizgi ve ekimi yapıyor . En büyük avantajı işinin arkasında duran bir doktor .

Serdar hoca artisi manuel ve fiyatı . Eksisi bu sıralı ekim mevzusu ama dar alanda başarılı . Geniş alanda sıralar biraz belli oluyor sanki .

Yani aynı kulvarda hocalar bence hepside önemli isimler .

jhunberg

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #16 : 10 Nisan 2018, 01:18:17 »
bumu dostum ilhan serdaroğlunun ön çizgisindeki başarısı ? bes ay once ektırdım kontrole gıttım bana dedıgı kapıdan ıcerı gırdıgın zaman ben boylemı ekmısım ya dedı bı cıksın on cızgıyı asagıya cekerım dedı suan 6.aya dogru gıdıyorum cıkan saclarım seyrek moralım psıkolojım cok bozuk neden ılk seferde bıtıremedı nedne ben bır defa daha aynı çileyı yasıyım soruyorum? kusura bakmasın ben hıc memnun kalmadım usta helal etmıyorum verdıgım parayı. ön çizgim rezalet ektırdıgım ılk gunden berı goren şakakların cok acık kalmıs bırqz daha asagıda olabılırdı falan filan  >:(

jhunberg

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #17 : 10 Nisan 2018, 01:20:59 »
şuanki hali

jhunberg

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #18 : 10 Nisan 2018, 01:22:23 »
 :'(

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #19 : 10 Nisan 2018, 04:24:57 »
Serdar Gökrem, İlhan Serdaroğlu, Özgür Nalbant  3 doktorumuzunda forumda ekimleri yeterince mevcut güvenilir sonuçları

en doğru kararıda kendıniz için ekım konularını araştırarak sizin vermeniz olacaktır
Global Moderator

nofear114

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #20 : 10 Nisan 2018, 09:12:43 »
bumu dostum ilhan serdaroğlunun ön çizgisindeki başarısı ? bes ay once ektırdım kontrole gıttım bana dedıgı kapıdan ıcerı gırdıgın zaman ben boylemı ekmısım ya dedı bı cıksın on cızgıyı asagıya cekerım dedı suan 6.aya dogru gıdıyorum cıkan saclarım seyrek moralım psıkolojım cok bozuk neden ılk seferde bıtıremedı nedne ben bır defa daha aynı çileyı yasıyım soruyorum? kusura bakmasın ben hıc memnun kalmadım usta helal etmıyorum verdıgım parayı. ön çizgim rezalet ektırdıgım ılk gunden berı goren şakakların cok acık kalmıs bırqz daha asagıda olabılırdı falan filan  >:(

Hocam bizim söylemlerimiz genel anlamda zaten mutlaka kötü ön çizgisi vs vardır her doktorun var . Ama bu planlamada sizinde kabahatiniz var . ( Tabi  hoca plastik cerrah sizi uyarması lazım ) Keşke planlama esnasında daha önde isteseydiniz.  Dediğim gibi "genelde" ön çizgide çok başarılı bence . Saçların seyrek olması 5. ay itibariyle normal süreç daha yeni başlıyor .
İyiye iyi kötüye kötü der. Bağımsız yorumcu ..

Bu maskenin ardında etten fazlası var. Bu maskenin altında bir fikir var; ve fikirlere kurşun işlemez!” V for Johnny Sins

jhunberg

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #21 : 10 Nisan 2018, 11:15:35 »
inşallah yeni başlıyordur formda ve reklamlarda besıncı ayfa altıncı ayda mukemmel sonuclar paylasıyorlar bende benımkısı oyle olmadı dıye uzuluyorum ınsallah dedıgın gıbı olurda yanıkırım sevgılı dostum hayırlısı allahtan . evet ben daha asagıya cektırebılırfım ama bırıncısınde ınsanlar pek tecrubelı olmuyorlar sonradan formuda takıp edınce bıkgı sahıbı oluyorum . bekleyıp gorucez.
ayrıca sormak ıstedıgım bırsey var sızlere kadir öz essila sac ekım merkezı hakkında bır bılgınız varmı kendısı bır robot ıcad etmıs patentlı bır urun ne dusunuyorsunuz ?

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #22 : 10 Nisan 2018, 12:11:05 »
inşallah yeni başlıyordur formda ve reklamlarda besıncı ayfa altıncı ayda mukemmel sonuclar paylasıyorlar bende benımkısı oyle olmadı dıye uzuluyorum ınsallah dedıgın gıbı olurda yanıkırım sevgılı dostum hayırlısı allahtan . evet ben daha asagıya cektırebılırfım ama bırıncısınde ınsanlar pek tecrubelı olmuyorlar sonradan formuda takıp edınce bıkgı sahıbı oluyorum . bekleyıp gorucez.
ayrıca sormak ıstedıgım bırsey var sızlere kadir öz essila sac ekım merkezı hakkında bır bılgınız varmı kendısı bır robot ıcad etmıs patentlı bır urun ne dusunuyorsunuz ?

Ön cizgininin tasarımını beğenmeyebilirsin bu durumu anlayabilirim ama 5 ci ay ekim süreci için erken bi süreç dostum bence sakin ol ilhan bey de gerekli destegi sana veriyorken stres ve moral bozukluğu ile hareket etme. Süreç ve saç gelişimi kişinin genetik yapısı saç kalitesi kan dolaşımı vs bir çok durumla değişkenlik gösterir yavaş yada hızlı gelişebilir.
« Son Düzenleme: 11 Nisan 2018, 02:06:03 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

jhunberg

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #23 : 10 Nisan 2018, 12:31:49 »
insallah yanılırım guzel sonuc elde ederım hayırlısı Allahtan . tşk ederim verdıgınız bilgiler için

Cenk49

• Full Member
« Yanıtla #24 : 10 Nisan 2018, 18:08:23 »
insallah yanılırım guzel sonuc elde ederım hayırlısı Allahtan . tşk ederim verdıgınız bilgiler için
şu an pek iyi görünmüyor gerçektende ama iki ay bir sabredin bakalım değişebilir.birde kaç greft ekildi.aslında forumda konu açsanız böylelikle ekiminizi takip etmek kolaylaşır.

jhunberg

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #25 : 10 Nisan 2018, 22:56:44 »
ben tam bir seneyi doldurayım ozmn acacagım ınsallah . evet pek ıyı degıl tepemde pek ıyı degıl yanı ilhan hoca 2400 dedı asıstanları 2700 dedı yani pek umıdım yok ama cıktıgı kadar cıksın ıkıncı seans baska bır doktora yaptırıcam bakalım.

ulas06

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #26 : 11 Nisan 2018, 02:21:50 »
alin bölgesi ne kadar cok acik kalmis:/ gecmis olsun hocam

jhunberg

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #27 : 11 Nisan 2018, 09:16:43 »
tşk ederim dostum . malesef işte ünlü doktor dıye gıttım basımıza gelenlerı gör.

alfonzomontana

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #28 : 17 Mayıs 2018, 14:54:03 »
Bu nekroz olan bölgede revizyon yapılma durumu var ( doktordan ogrenmistim ) ama kimsenin başına gelmesin büyük rezillik umutların mahvoluyor cevrendekilere laf anlat vs vs . İlhan hocanın bence şunu demesi gerekir olursa revizyon yaparım değil , daha önce başımıza geldi önlemini aldım bundan sonra olmasi söz konusu değil demeli bence . Bu nekroz olayının kanalları açan arkadasin hatası olabileceğini düşünüyorum.  Sonuçta sorumluluk hocanın. Bozkurt hocam ilhan hoca donorde micromotorla en temiz çalışanlar arasında bence bu konuda hakkını yemeyelim bu arada hocanın programı bayagi yoğun muayene randevusu bile almak sorunlu :)
+1

bozuk klavye

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #29 : 18 Mayıs 2018, 02:48:19 »
özgür nalbant dedigin adam  koray erdogandan hic bir farkı yoktur korayın tek artısı iyi bi kalem buldu keepler kök zedelenmiyo ve bükülmüyo  kafa calısıyo adamda  ama ondan sonra  nalbant gelir onada adam gonderdim ben  aklım cıkmıstı bakma slit yapıyo ben dhi den yananıym kendim icin seyrelme var sadece

düsünme abskasını  git nalbanta  o adam hala denizlidedir  hırs lı bi adam deigl ekmegine bakıyo yoksa korayı gecerdi :D

Facebook Twitter Instagram