Saç Ekimi Sonuçları
bumu dostum ilhan serdaroğlunun ön çizgisindeki başarısı ? bes ay once ektırdım kontrole gıttım bana dedıgı kapıdan ıcerı gırdıgın zaman ben boylemı ekmısım ya dedı bı cıksın on cızgıyı asagıya cekerım dedı suan 6.aya dogru gıdıyorum cıkan saclarım seyrek moralım psıkolojım cok bozuk neden ılk seferde bıtıremedı nedne ben bır defa daha aynı çileyı yasıyım soruyorum? kusura bakmasın ben hıc memnun kalmadım usta helal etmıyorum verdıgım parayı. ön çizgim rezalet ektırdıgım ılk gunden berı goren şakakların cok acık kalmıs bırqz daha asagıda olabılırdı falan filan
inşallah yeni başlıyordur formda ve reklamlarda besıncı ayfa altıncı ayda mukemmel sonuclar paylasıyorlar bende benımkısı oyle olmadı dıye uzuluyorum ınsallah dedıgın gıbı olurda yanıkırım sevgılı dostum hayırlısı allahtan . evet ben daha asagıya cektırebılırfım ama bırıncısınde ınsanlar pek tecrubelı olmuyorlar sonradan formuda takıp edınce bıkgı sahıbı oluyorum . bekleyıp gorucez. ayrıca sormak ıstedıgım bırsey var sızlere kadir öz essila sac ekım merkezı hakkında bır bılgınız varmı kendısı bır robot ıcad etmıs patentlı bır urun ne dusunuyorsunuz ?
insallah yanılırım guzel sonuc elde ederım hayırlısı Allahtan . tşk ederim verdıgınız bilgiler için
Bu nekroz olan bölgede revizyon yapılma durumu var ( doktordan ogrenmistim ) ama kimsenin başına gelmesin büyük rezillik umutların mahvoluyor cevrendekilere laf anlat vs vs . İlhan hocanın bence şunu demesi gerekir olursa revizyon yaparım değil , daha önce başımıza geldi önlemini aldım bundan sonra olmasi söz konusu değil demeli bence . Bu nekroz olayının kanalları açan arkadasin hatası olabileceğini düşünüyorum. Sonuçta sorumluluk hocanın. Bozkurt hocam ilhan hoca donorde micromotorla en temiz çalışanlar arasında bence bu konuda hakkını yemeyelim bu arada hocanın programı bayagi yoğun muayene randevusu bile almak sorunlu