Gönderen Konu: Serdar Gökrem, İlhan Serdaroğlu, Özgür Nalbant  (Okunma sayısı 7843 defa)

splinterusta

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
2 ay sonra artık ekimimi gerçekleştirmeye karar verdim bu son kararımda sizinde fikirleriniz benim için çok önemli.

İlhan serdaroğlu evime yürüme mesafesi ve kontrole gitmem bir o kadar kolay olacak.

Serdar gökremin az örneği olsa da ekim tarzının asker gibi dizilmesi sizce artı mıdır eksi midir?

Son olarak micro motor olupta temiz çalışan ender hocalardan Özgür Nalbant.

Aslında sormak istediğim şehir dışına gidecek kadar ciddi bir fark var mı yoksa ilhan hocayamı gitsem kararsızım.

bozkurt

• Hero Member
Ynt: Serdar Gökrem, İlhan Serdaroğlu, Özgür Nalbant
« Yanıtla #1 : 17 Ocak 2018, 12:09:31 »
Bence bu sorunun yanıtı saçınızın durumuna göre değişir. Foto yüklerseniz daha iyi yorum yapılabilir.

emeklikel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 17 Ocak 2018, 12:12:26 »
önce manueli tercih et derdim ama ozgur hocada motorcu olmasna rağmen donorde ektiren arkadaslar sıkıntı yasamıo senin sorun biraz sey olmuş sezon bası bjk fb gs hangisi şampiyon olur sorusu gibi):zor yanıt bu soru
saçları ekmeydi dersin

nofear114

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 17 Ocak 2018, 14:04:33 »
Valla hocam aynı sularda bende dolaşıyorum :)

Özgür hoca hakkında bilgim yok hiç bilmiyorum kendisini .

İlhan hocanın artısı bence micromotoru çok iyi kullanıyor hakkını vermek lazım , eksisi bu nekroz , iltihap olayları yaşandı o korkutuyor beni açıkcası .

Serdar hocanın en büyük avantajı manuel punch kullanması . Yurt dışı forumlarda inceledim doğallık problemi göremedim . Bu asker gibi dizme olayını bende anlamadım muhtemelen bildiği vardır.
İyiye iyi kötüye kötü der. Bağımsız yorumcu ..

Bu maskenin ardında etten fazlası var. Bu maskenin altında bir fikir var; ve fikirlere kurşun işlemez!” V for Johnny Sins

Alice66

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 17 Ocak 2018, 14:20:35 »
serdar hoca zik zak ekiyor buda kelleşmiş bölgelerde kapatıcılık sağlıyor.

splinterusta

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 18 Ocak 2018, 15:18:59 »
Peki arkadaşlar İlhan hocanın yeri bana yürüme mesafesi kontrollere gitmem de bir o kadar kolay. O dururken denizli ya da ankara ya gidecek kadar ciddi bir fark var mı sizce?

bozkurt

• Hero Member
« Yanıtla #6 : 18 Ocak 2018, 15:22:34 »
İlhan Hocanın donör alımı ve nekroz vakaları korkutuyor beni. Özgür Hocanın benzer durumu olmadı hiç. Ama ekimlerini beğenmeyenler de var tabi.

splinterusta

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 18 Ocak 2018, 21:39:45 »
Nekroz konusunu sordum kendisine açıkça. Zamanında öyle bir kaç vaka olduğunu artık önlem aldığını olması durumunda ise revizyon yapılabileceğini söylemişti. Nekrozun revizyonu olur mu onu bilemiyorum.

bozkurt

• Hero Member
« Yanıtla #8 : 18 Ocak 2018, 21:45:24 »
Deneyimli arkadaşlar yanıtlayacaktır. Ben de merak ediyorum. Doku ölü olunca yeniden saç ekimi tutar mı?

nofear114

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 18 Ocak 2018, 22:15:15 »
Bu nekroz olan bölgede revizyon yapılma durumu var ( doktordan ogrenmistim ) ama kimsenin başına gelmesin büyük rezillik umutların mahvoluyor cevrendekilere laf anlat vs vs . İlhan hocanın bence şunu demesi gerekir olursa revizyon yaparım değil , daha önce başımıza geldi önlemini aldım bundan sonra olmasi söz konusu değil demeli bence . Bu nekroz olayının kanalları açan arkadasin hatası olabileceğini düşünüyorum.  Sonuçta sorumluluk hocanın. Bozkurt hocam ilhan hoca donorde micromotorla en temiz çalışanlar arasında bence bu konuda hakkını yemeyelim bu arada hocanın programı bayagi yoğun muayene randevusu bile almak sorunlu :)
İyiye iyi kötüye kötü der. Bağımsız yorumcu ..

Bu maskenin ardında etten fazlası var. Bu maskenin altında bir fikir var; ve fikirlere kurşun işlemez!” V for Johnny Sins

splinterusta

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 18 Ocak 2018, 22:46:44 »
İlhan hocanın ekim sonra fotoları çok kanlı bıçaklı duruyor freddy krueger gibi görüntü oluluyor ama nasıl oluyorsa kısa sürede toparlıyor ve tertemiz oluyor bunu bir türlü anlamadım.

erkanovic

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 05 Nisan 2018, 00:36:00 »
bende yarın ilhan hocaya gidicem.uzun zaman sonra ilk randevuma gidiyorum.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 05 Nisan 2018, 01:27:43 »

kontrol için mi?  ekim yaptırmak içinmi ???? her halukarda hayırlısı olsun sizin için..
Global Moderator

jhunberg

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 06 Nisan 2018, 23:39:11 »
merhaba
benim 5 ay oldu ilhan serdarogluna ektırelı önlere ve tepe bolgeme ekım yapıldı . şuanki sonuçtan hıc memnun degılım ön cızgım gerıde oldu sag ve sol şakak kısmım orantısız ön bolgemde cıkan saçlar var ancak cok seyrek tepe kısmında tek tük çıktı . kendısıyle konustum 1 - 2 ay daha sabır et sonra randevu al gel bı bakayım dedı sıkma canını hallederiz dedı ama ben bır daha kendısıne  ekım yaptrırmıyım tabiki hayır güvenemem artık .moralim cok bozuk bır seneyı doldurur doldurmaz ıkıncı seans yaptırıcam nasıpse bunun ıcın bende ozellıkle manuel ekım yapan bır doktor arastırıyorum . iyi düşün dostum derım . bol şans .

erkanovic

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 08 Nisan 2018, 16:15:26 »

kontrol için mi?  ekim yaptırmak içinmi ???? her halukarda hayırlısı olsun sizin için..

Kontrol için gittim hocam.Teşekkür ederim hepimiz için hayırlısı olsun.

Facebook Twitter Instagram