:dD fsh öldürüyorsun, testo öldürüyorsun kendini oğlan yapıyorsun ne olacaktı ? boş iş bu fin dut bırakın doğal şekilde kendinizi evinizde ki elinizden gider sonra yuva kurarsınız.
Testoyu nasıl öldürüyor anlamadım
Asıl finasterid ve dutasterid kullanımından sonra testo artar eğer ilacı düzenli şekilde kullanmazsan tabi ki de hormonlarda dalgalanmalar olacağı için yan etki görürsün bu normal bir şey.
Eğer herkes kendini doğal bir şekilde bırakırsa hem psikolojik olarak etkilenir hem de karşı cinsle daha az etkileşimi olur. Evet şimdi diyebilirsiniz sadece saçına güvenerek mi sevgililik durumu olabiliyor diye açıkçası eğer yeni jenerasyondaysanız ve 20li 30'lu yaşlardaysanız herkes tip'e önem veriyor bu bir kesin hatta bunları geçtim eğer saçı dökülen birisi önceden yakışıklıyken sırf dökülmeden dolayı çirkinleşmeye başlıyorsa asıl kişi kendini etkiler ne psikoloji kalır ne de başka bir şey hatta norwood 5-6-7 gibi durumlara düşerseniz dutasteridin bile yan etkilerini mumla ararsınız.
O yüzden biz insanlara ''keşke tedaviyi erkenden uygulasaydım'' dedirtmemek için önceden bilgi ve cesaret aşılıyoruz.