Gönderen Konu: ASMED KORAY ERDOĞAN & DİLEK ÇAKIR / 5060 GREFT / YAŞ 35 / AÇIK ALAN / 19.06.2024  (Okunma sayısı 11966 defa)

BOSS

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Böyle bir açıklığa göre süreç daha 135 günde gayet iyi siz neyinden memnun değilsiniz ? Açıklığın farkında mısınız hocam? Gayet iyi merak etmeyin henüz başındasınız :)

Selamlar
Öncelikle planlamadan memnun değilim. Dilek hanım ön çizgi planlaması için 5-10 dk ayırarak güzel bir ön çizgi uygulamıştı. Daha sonra beni B grubuna devrettikleri için ön çizgi planlaması Koray Hoca tarafından 5 saniye de yapıldı. Odasın da hiç bir şey söyleyemedim. Malum Koray Hoca bir bildiği vardır mutlaka diyerek.
 Acele bir şekilde operasyon odasına çıkardıkları esnada Demet hanıma bu ön çizgi olmadı çok yukarıda kaldı dedim. O da merak etmeyin zaten kanal açım işlemini Koray hoca yapacak yukarıda ayarlama yapacaktır tekrar dedi. Daha önce Ekim tecrübem olmadığı için kabul ettim. Nihayetinde Asmed.
 Şimdi ne oldu neden memnun değilim söyleyeyim. Benim işim devamlı dışarda müşteri ziyaretleri yapıyorum. Şu anda istisnasız kim gördüyse ekimimi hepsi tek bir dille neden bu kadar yukarıdan ektirdin
diyorlar. Yani Ekim belli olmasa bile ön çizgi 5 saniye de çizilip görüş belirtemediğim için, mükemmel Ekim olsa bile sürekli bu eleştiriye maruz kalıyorum.
Bu arada bu eleştirenler içinde bir kısmı da başka ekim yapan doktorlar bunu da belirteyim.
Belki donör kapasitesi yüzünden bunun bu şekilde olmak zorunda olduğunu düşünebilirsiniz ama konu bu değil çünkü Koray hoca ile görüşürken benim için önemli olanın ön hattım olduğunu vertexi önemsemediğimi söylemiştim. Eğer Ekim başarılı geçerse donör de yeterli olursa ikinci ekimi vertexe yaptırabileceğimi söyledim. Bu yüzden donör bölgesinde problemimiz söz konusu değil.
Koray Hoca profesyonelliği ile bir çoklarını mutlu etmişken şu an tesadüfe bakın ki Koray Hocanın ön çizgi planlaması yüzünden saçlarımdan memnun değilim. Markete bile girsem kasiyer abi neden bu kadar yukarıdan Ekim yapıldı diyor. Her gün devamlı buna maruz kalsanız sizde memnun olmazsınız.
Diğer sorun yaşadığım konu Türkiye ve dünya da bütün ekim yapan kurumlar hastalarını bizzat periyodik bir şekilde takip ediyorlar. Bunu da yapan bizzat kurum sahibi, uğruna güvenilip işlemi yapan doktorun ta kendisi yapıyor. Bence ekimin en önemli kısımlarından biri bu ve bunu ekimden sonra anladım. Ufak bir problem de doktor sayesinde manevra kabiliyeti kolay oluyor bu şekilde gelelim Asmed politikasına Asmed de Koray hoca ile görüşmek yasak bu konuda argümanları da 1 seneye kadar Koray Hoca hep aynı şeyi söylemek zorunda “beklemelisin” ya da probleminiz iltihap falan ise buna da dermatoloji doktorumuz var o bakıyor deniyor. Detaya girmeyeceğim. En yüksek ücreti ödeyip 3 ayda bir bile olsa Koray Hocanın kontrol etmemesi kesinlikle yanlış bir uygulama Ekim sürecinin %25 i psikoloji ve stres yönetimi buna Emin olabilirsiniz Koray Hoca hastalarla görüşme sağlasa en az %10 başarı oranı artar kendi yaşadığımdan buna eminim.

recklai85

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
kardes havaalanı gıbı kafan var pek fazla beklentıye gırmıssın sen asmedde ekse tam anlamıyla bu kafa kapanmaz..beklentini cok yuksek tutma

BOSS

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
kardes havaalanı gıbı kafan var pek fazla beklentıye gırmıssın sen asmedde ekse tam anlamıyla bu kafa kapanmaz..beklentini cok yuksek tutma

Dostum gözlerinde problem mi var ya da Türkçe mi anlamıyorsun benim yazdıklarımın neresinde açıklık ya da kapanma problemi var. Ön çizgiden bahsediyorum. Boş boş yorum yapmışsın.
Okuduğunu anlamıyorsan da yorumlarını kendine sakla 

woc

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Hocam bu noktada sizin hatanız mevcut. Para veriyorsunuz, beğenmedim bu çizgiyi diyerek masadan kalkabilirdiniz. Zorla yatıracak halleri yok ve sizin istediğinize göre yapmak zorundalar. Operasyon başarılı gözüküyor ama sizin talebinizi karşılamıyor ise bunu başta halletmeliydiniz. Belki ikinci ekimde ön çizgiyi bir tık daha aşağıya çektirip oraya da ektirebilirsiniz ama o riske değer mi bilmiyorum. Söylediğim gibi bunu başta net bi şekilde söylemeliydiniz, geçiştirdiklerinde de sert üslubunuzu göstermeliydiniz. Sonuçta kimse sizi o masaya zorla yatirtmiyor. Geçmiş olsun tekrardan.

smackdown

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
operasyon öncesi açıklık dikkate alındığında bence de gayet iyi bir gelişme mevcut. kapatılacak alanın büyüklüğünü düşünürsek ilk aşamada daha emniyetli bir tutum sergilenerek ön çizginin biraz daha yukarıda olması bence anlaşılabilir bir durum.
Ama tabii tercihiniz bu yönde olmayabilir ve ön çizginin daha aşağıda olmasını tercih edebilirsiniz. Doktorun bu konudaki endişelerinize biraz daha ilgili olmasını beklemek de makul bir eleştiri bence, sonuçta evet bir hizmet satın alınıyor ama sağlık konuları olduğu için de insanın müdahele etmeye çekinmesi biraz normal. Özellikle bahsettiğiniz kısa süre içerisinde.
Ancak dediğim gibi dışarıdan bakınca kötü durmuyor bence. Beklentilerinizi karşılamadığı için eksiklikleri size batıyor olabilir ama objektif olarak iyi bir sonuç çıkacak gibi duruyor (tabii bunu önümüzdeki aylarda göreceğiz).

denizci1

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Bu gibi açıklıkları olanlar ekim yaptırmadan önce daha fazla düşünmeli. Çünkü hiç bir zaman hayal ettiğiniz sımsıkı o saçlar olmayacak. Bu açıklıkta seyrekte olsa saçım olsa bana yeter diyenler düşünmeli saç ekimini. Ayrıca süreç erken. Ama öyle çok sıkı saçım olacak diye hayal etme kardeşim. Biraz daha sıklaşır. Bunu iki kere ekim yaptırmış birisi olarak söylüyorum..

Batu90

• Full Member
Bu gibi açıklıkları olanlar ekim yaptırmadan önce daha fazla düşünmeli. Çünkü hiç bir zaman hayal ettiğiniz sımsıkı o saçlar olmayacak. Bu açıklıkta seyrekte olsa saçım olsa bana yeter diyenler düşünmeli saç ekimini. Ayrıca süreç erken. Ama öyle çok sıkı saçım olacak diye hayal etme kardeşim. Biraz daha sıklaşır. Bunu iki kere ekim yaptırmış birisi olarak söylüyorum..

Hocam sizin konuyu inceledim, gayet cok sık ve güzel saçınız olmuş, tabii sizin acıklık bu arkadaşın kadar değilmiş

reeree

• Yeni üye
  • *
Dostum 4. ay için gelişim güzel ve bu saç daha çok gelişecek. Benim ekimimi komple Koray hoca yaptı, kendi sürecimi anlattığım başlık da var belki görmüşsündür. Sivilcelenme sürecine de baktım son derece normal. Benim kafamdaki kızarıklık ve hissizlik 6 ay kadar sürmüştü hatta belki de daha fazla sürdü hatırlamıyorum. 5060 greft çok ciddi bir sayı. Ben herhangi bir yere 5000 tane delik açsam zaten delik deşik etmiş olurum:) Beyaz ve hassas tenli insanlarda bu böyle oluyor. Çok aşırı ödemim olmuştu örneğin, kafam balon gibi şişmişti. Bunların hepsi için doğasında olan şeyler.

Finasterid kullanarak bence de iyi yapmışsın. Ben operasyondan 2 hafta önce başlamıştım, 1 seneyi geçti hala kullanıyorum. Bir sıkıntı yaşamadım, sıkıntı yaşarsan bırak tabi.

Saçlarına bakınca bence bu saçlar iyi olacak.

ern91

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Neyini beğenmedin anlamadım

10 numara iş çıkarmış adamlar böylesine büyük bi açıklık için müthiş sonuç bence hem daha süreç sonlanmamış

recklai85

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Dostum gözlerinde problem mi var ya da Türkçe mi anlamıyorsun benim yazdıklarımın neresinde açıklık ya da kapanma problemi var. Ön çizgiden bahsediyorum. Boş boş yorum yapmışsın.
Okuduğunu anlamıyorsan da yorumlarını kendine sakla
o kadar acıklıga on cızgıyı nası one ceksın
« Son Düzenleme: 08 Kasım 2024, 12:32:06 Gönderen: Hintell »

recklai85

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Böyle bir açıklığa göre süreç daha 135 günde gayet iyi siz neyinden memnun değilsiniz ? Açıklığın farkında mısınız hocam? Gayet iyi merak etmeyin henüz başındasınız :)
kas kafalı bu hintel bosver 200 cm 1 tel sacı yok on cızgıyı one ıstıyor hahahaha komedi yeminle

BOSS

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
kas kafalı bu hintel bosver 200 cm 1 tel sacı yok on cızgıyı one ıstıyor hahahaha komedi yeminle
vertexe ekim yapılmadı 5050 kök ekildi, mevcutta 2000 kök daha var. Yapılabilir olan yapılmadı. Küçük beynini zorlama yanmasın.
İlkokulda okula gitmeyip temel matematiği öğrenmezsen böyle beyinsiz olursun işte sen markete falan gitme para üstünü yanlış alırsın.
Bu arada hakaretlerin içinde özelden konuşalım telefonla ara.
« Son Düzenleme: 08 Kasım 2024, 12:32:29 Gönderen: Hintell »

BOSS

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Hocam bu noktada sizin hatanız mevcut. Para veriyorsunuz, beğenmedim bu çizgiyi diyerek masadan kalkabilirdiniz. Zorla yatıracak halleri yok ve sizin istediğinize göre yapmak zorundalar. Operasyon başarılı gözüküyor ama sizin talebinizi karşılamıyor ise bunu başta halletmeliydiniz. Belki ikinci ekimde ön çizgiyi bir tık daha aşağıya çektirip oraya da ektirebilirsiniz ama o riske değer mi bilmiyorum. Söylediğim gibi bunu başta net bi şekilde söylemeliydiniz, geçiştirdiklerinde de sert üslubunuzu göstermeliydiniz. Sonuçta kimse sizi o masaya zorla yatirtmiyor. Geçmiş olsun tekrardan.

Benim durumum diğerlerinden farklı olarak, Koray hocanın odasında çizim yaptıkları için orada ayna bulunmuyor. Bakamıyorsun son duruma ben odadan çıktıktan sonra telefonla baktım ve duruma müdahale ettim zaten, Demet hanıma durumu belirttim yukarı da tekrar gözden geçireleceğini söylediler.
Normal de prosedür fotoğraflama veya planlama bölümü tam olarak bilmiyorum adını orada yapılıyor ve yapılınca ayna da kontrol edebiliyorsun durumu.
Kaldı ki ön çizgi konusun da ilk çizimi kalemle yaptıklarında senin bunun doğru olup olmadığını anlayabilmen için ressam zekasına falan sahip olman gerekiyor. Bunu ancak alanında uzman doktor anlayabilir. Ee haliyle bu sebeple Koray Hoca ya güveniyoruz.
Şöyle düşünebilirsin durumu;
Alnın yarıldı ve doktora gittin doktor dikiş atmak zorunda kaldı. Kalkıp doktora diyebilir misin hocam benim dikişlerim şu mm de olsun ve şu aralıklarla yapılsın ve şuradan başlasın. Diyemezsin. Yapabileceğin tek şey bu konuda iyi bir hastane ve doktor araştırmak olur. Tıpkı bizim yaptığımız gibi. Yani hatam olduğunu düşünmüyorum.

BOSS

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
operasyon öncesi açıklık dikkate alındığında bence de gayet iyi bir gelişme mevcut. kapatılacak alanın büyüklüğünü düşünürsek ilk aşamada daha emniyetli bir tutum sergilenerek ön çizginin biraz daha yukarıda olması bence anlaşılabilir bir durum.
Ama tabii tercihiniz bu yönde olmayabilir ve ön çizginin daha aşağıda olmasını tercih edebilirsiniz. Doktorun bu konudaki endişelerinize biraz daha ilgili olmasını beklemek de makul bir eleştiri bence, sonuçta evet bir hizmet satın alınıyor ama sağlık konuları olduğu için de insanın müdahele etmeye çekinmesi biraz normal. Özellikle bahsettiğiniz kısa süre içerisinde.
Ancak dediğim gibi dışarıdan bakınca kötü durmuyor bence. Beklentilerinizi karşılamadığı için eksiklikleri size batıyor olabilir ama objektif olarak iyi bir sonuç çıkacak gibi duruyor (tabii bunu önümüzdeki aylarda göreceğiz).
Teşekkür ederim güzel yorumların için haliyle bende sıklıktan ve homojen alım yapılmasından memnunum ama bunlar tabi ödenen meblağ göz önüne alındığında normal karşılıyorum. Tek canımı sıkan gören herkesin neden bu kadar üstten ekim yapıldı yorumunda bulunması

Facebook Twitter Instagram