Herkese merhaba tecrübeli arkadaşların görüş ve önerilerine çok ihtiyacım var şu an. Saç ekimimin üzerinden 53 gün geçti ve gelen saç köklerinin dibinde iltihaplar mevcut sanırım. Fotoğrafları detaylı paylaştım. Klinik ile görüştüğümde sürecin normal olduğunu belirttiler. Bunun haricinde 2 cildiye profesör doktora ve bir profesör plastik cerraha muayene olduğumda iltihap olduğunu belirttiler. Antibiyotik (Cipra) kullandım bir hafta, geçirdiğim süreçte içim rahat etmediği için Dilek Hanım ve Dermatalog Saide hanımdan randevu alarak kontrol amaçlı ziyarette bulunduğum da her ikisi de bu gelişimlerin sürecin bir parçasını olduğunu belirttiler. Bir nebze içim rahatlasa da forum üzerinde ya da başka araştırmalar yaptığım da süreci benim gibi geçen başka kimseye rastlamadım. Bu da içimde bir ukte oluşturdu. Aşağıda belirttiğim sorularıma cevap aramaktayım. Deneyimli arkadaşların desteğine ihtiyacım var. Özellikle Hintell klinikte ziyaretinde bulunmuştum objektif yorumlarını merak ediyorum doğrusu.
1) Kızarıklık 53. güne göre normal midir?
2) Saç köklerinin dibinde sarı sarı sivilcemsi ya da noktalar mevcut iltihap olduklarını düşünüyorum. Bu süreçte normal midir?
3) İltihap saç köklerine zarar vermiş midir?
4) 53. güne durum nasıl?
Bu süreçte kullandığım şampuan, takviye ve antibiyotik bilgileri aşağıda ki gibidir.
AGA-E vitamin 1 kutu bitti. Yarın itibariyle Nourkrin man e başlayacağım.
Şampuan olarak hafta da bir gün kelual ds diğer günler aralıklı panplus gold klinik tavsiyesi ile kullanmaktayım. Araştırdığım kadarıyla yurtdışından getirttiğim head&and shoulders clinical strench de hafta da bir gün kullanıyorum.
Bir hafta sabah akşam cipra antibiyotik kullandığım da açıkçası iltihaplar da ve kafa derisinde göze gelen bir düzelme olmuştu. Şimdi ise tekrar başladı. Bu arada belirtmek isterim. Hijyen şartlarına üst düzey uymaktayım. Nevresimler 90 derece yıkanıp her gün değiştiriliyor. 50 gündür bu süreci aralıksız evde geçirdim ve güneşe çıkmadım. Bir kere kuaföre gitmek kaydıyla kendi aldığım sıfır makinamı götürdüm gibi. Yani her şeyi üst düzey uyguladığım halde durum bundan ibaret.
Proscar iki günde bir 4/1 kullanmaktayım. Yan etkisine rastlamadım.
2 kere prp yaptırdım perşembe günü 3. PRP için kliniğe gideceğim.
Sivilceler için Saide hanımın tavsiyesi ile fucicort krem kullanmaktayım.
Arkadaşlar Koray Hocayla görüşmek ya da talep etmek imkansız kesinlikle görüşmüyor. Bu konuda hasta asistanlarını kesin bir dille uyarmış sadece dermatolog Saide Hanımla görüşmek mümkün aslında endişelerimi giderebilecek tek kişi bu durum da Koray Hoca iken bu kadar ücret ödeyip görüşememek ayrıca dokunuyor bana. Bu sebeple yardımınıza ihtiyacım var. Örneğine rastlamadığım için psikoloji olarak iyi durumda değilim açıkçası.