hocam merhabalar ekiminiz hayırlı uğurlu olsun. vallahi güzel bir ekim göreyim gözüm gönlüm açılsın diye geldim.öylede oldu. maşallah çiçek gibi ekim olmuş. açık alan büyük olduğu için on çizginizi geride tutmuşlar ki çok mantıklı. ilk fotoğraflarınıza baktığımda doldurma ekimi gerekir diye düsünmüştüm kabuk dokumunu gördükten sonra hiç ihtiyacınız olmayacak gibi gorunuyor. finsaterid kullanımına gelince baslamadan önce mutlaka Google a post Finasterid syndrome yazmanızı tavsiye ederim. ve makaleleri okumanızı.eskisi kadar zararsız bulunmuyor Finasterid. eskiden bırakınca yan etkilerinde geçtiği söyleniyordu şimdilerde yapılan çalısmalarda ise şüphe uyandıracak bildirimler yapıldığı söyleniyor. mesela ilacı bırakmasına rağmen 3 senedir spermde şeffaflaşma sorununun devam ettiğini söyleyen kullanıcılar olmus. bende bugün kestim. 7 aydır kullanıyordum. neredeyse tüm yan etkileride gordum, depresyon, jinekomasti,isteksizlik, semende şeffaflaşma,bel bölgesi yağlanması... gerisi size kalmış