Hocam hayırlı olsun. Sizinle benzer açıklığımız var. Ben fotoğraf gönderdim ama bana ekime uygun değilsiniz dediler. Siz acaba direkt olarak merkeze gidip mi görüştünüz ?
Teşekkür ederim inşallah sizin de ekiminiz hayırlısıyla gerçekleşir. Aslında bir yazı hazırladım bunun için ama henüz paylaşmadım. Fotoğraflar ile durumunu paylaşan hastalara bakış açısı farklı olabiliyor. Hem çok fazla başvuran var hem de fotoğraflar da donör bölgeniz yeteri kadar net ve belli olmuyor. Bu sebeple olumlu ya da olumsuz yanılma payı olabiliyor. Bunu bildiğim için telefon numarasını arayarak doğrudan görüşme talep ettim. Gittiğim de Dilek Hanım donör bölgemin yetersiz olması sebebiyle ekimi kendisinin yapamayacağını ancak daha deneyimli ve yıllardır Koray hoca ile çalışmış olan ekibin benimle ilgili operasyona katılabileceğini size bildirdikleri gibi bana da durumu belirttiler.
Tavsiyem görüşme için doğrudan telefon edip yüzyüze konsültasyona katılman bu durum da fotoğraf istemiyorlar. Görüşme günü geldiğinde ise zaten durumun benim ki gibi ise soruyorlar. Beklentiniz nedir? Sormasalar bile durumunu baştan kabullenip beklentim düşük Asmed' de olabilecek en harika sonuçları alabileceğimi biliyorum gibi cevaplar verirsen muhtemelen ekimi gerçekleştirirler.
Anestezi esnasında özellikle bu durumu Koray Hoca'ya sorduğum da şaşırıp ben kolay kolay hasta reddetmem gibi bir cevap vermişliği bile var. Koray hoca hariç diğer ekip özellikle Dilek hanım çok mükemmelliyetçi olumsuz yanıt alman normal olabilir. Yani operasyon için Koray hocaya ulaşabilirsen ekimi gerçekleştirirler. Donör bölgende minumum 4000 greft çıkar ise operasyon için sıcak bakabilirler. Son olarak açık alan durumun var ise Asmed'den başka yere bakmamanı tavsiye ederim.