Böyle bir açıklığa göre süreç daha 135 günde gayet iyi siz neyinden memnun değilsiniz ? Açıklığın farkında mısınız hocam? Gayet iyi merak etmeyin henüz başındasınız
Selamlar
Öncelikle planlamadan memnun değilim. Dilek hanım ön çizgi planlaması için 5-10 dk ayırarak güzel bir ön çizgi uygulamıştı. Daha sonra beni B grubuna devrettikleri için ön çizgi planlaması Koray Hoca tarafından 5 saniye de yapıldı. Odasın da hiç bir şey söyleyemedim. Malum Koray Hoca bir bildiği vardır mutlaka diyerek.
Acele bir şekilde operasyon odasına çıkardıkları esnada Demet hanıma bu ön çizgi olmadı çok yukarıda kaldı dedim. O da merak etmeyin zaten kanal açım işlemini Koray hoca yapacak yukarıda ayarlama yapacaktır tekrar dedi. Daha önce Ekim tecrübem olmadığı için kabul ettim. Nihayetinde Asmed.
Şimdi ne oldu neden memnun değilim söyleyeyim. Benim işim devamlı dışarda müşteri ziyaretleri yapıyorum. Şu anda istisnasız kim gördüyse ekimimi hepsi tek bir dille neden bu kadar yukarıdan ektirdin
diyorlar. Yani Ekim belli olmasa bile ön çizgi 5 saniye de çizilip görüş belirtemediğim için, mükemmel Ekim olsa bile sürekli bu eleştiriye maruz kalıyorum.
Bu arada bu eleştirenler içinde bir kısmı da başka ekim yapan doktorlar bunu da belirteyim.
Belki donör kapasitesi yüzünden bunun bu şekilde olmak zorunda olduğunu düşünebilirsiniz ama konu bu değil çünkü Koray hoca ile görüşürken benim için önemli olanın ön hattım olduğunu vertexi önemsemediğimi söylemiştim. Eğer Ekim başarılı geçerse donör de yeterli olursa ikinci ekimi vertexe yaptırabileceğimi söyledim. Bu yüzden donör bölgesinde problemimiz söz konusu değil.
Koray Hoca profesyonelliği ile bir çoklarını mutlu etmişken şu an tesadüfe bakın ki Koray Hocanın ön çizgi planlaması yüzünden saçlarımdan memnun değilim. Markete bile girsem kasiyer abi neden bu kadar yukarıdan Ekim yapıldı diyor. Her gün devamlı buna maruz kalsanız sizde memnun olmazsınız.
Diğer sorun yaşadığım konu Türkiye ve dünya da bütün ekim yapan kurumlar hastalarını bizzat periyodik bir şekilde takip ediyorlar. Bunu da yapan bizzat kurum sahibi, uğruna güvenilip işlemi yapan doktorun ta kendisi yapıyor. Bence ekimin en önemli kısımlarından biri bu ve bunu ekimden sonra anladım. Ufak bir problem de doktor sayesinde manevra kabiliyeti kolay oluyor bu şekilde gelelim Asmed politikasına Asmed de Koray hoca ile görüşmek yasak bu konuda argümanları da 1 seneye kadar Koray Hoca hep aynı şeyi söylemek zorunda “beklemelisin” ya da probleminiz iltihap falan ise buna da dermatoloji doktorumuz var o bakıyor deniyor. Detaya girmeyeceğim. En yüksek ücreti ödeyip 3 ayda bir bile olsa Koray Hocanın kontrol etmemesi kesinlikle yanlış bir uygulama Ekim sürecinin %25 i psikoloji ve stres yönetimi buna Emin olabilirsiniz Koray Hoca hastalarla görüşme sağlasa en az %10 başarı oranı artar kendi yaşadığımdan buna eminim.