Gönderen Konu: ASMED KORAY ERDOĞAN & DİLEK ÇAKIR / 5060 GREFT / YAŞ 35 / AÇIK ALAN / 19.06.2024  (Okunma sayısı 11900 defa)

BOSS

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
kizariklik normal bendende zor gecmisti seyir normal 😃 4 5 arasi belli olur

Valla dostum daha önce de yazmıştın. Sen yazdıktan sonra bir rahatlama geldi açıkçası :) artık sormayı bıraktım ne zaman geçecek diye bekleyeceğim inşallah 2 3 ay daha ama geçmezse bulurum seni haberin olsun :)))

Bogeda

• Sr. Member
Eyvallah hocam senin nasıl gidiyor başlıktan takip ediyorum ama vertex de gelişme var mı?
Yok hocam ya maalesef tıkandı kaldı bizim

recklai85

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Valla dostum daha önce de yazmıştın. Sen yazdıktan sonra bir rahatlama geldi açıkçası :) artık sormayı bıraktım ne zaman geçecek diye bekleyeceğim inşallah 2 3 ay daha ama geçmezse bulurum seni haberin olsun :)))
tamam usta burdayim 🤣

Kayser Soze

• Hero Member
Ekim alanında, ekimin 2. ayında iltihaplanma görülmesi  yönünden çok farklı bir konuydu. Yani, genelde Ekim sonrasi ilk hafta veya 15 gün içerisinde bir iltihaplanma gorulurdu..
Bu sorunda  kurtulduğunu sevindim.
Kısaca ne zaman başladı ve hangi tedaviyi kaç gün kullanarak geçtiği hakkında paylaşım yaparsan faydalı olabilir diye düşünüyorum.

BOSS

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Arkadaşlar merhaba ekimin üzerinden tam 3.5 ay geçti. Sonuçlar bu şekilde sanırım gelişim durdu. Yorumlarınızı merak ediyorum süreç normal mi?

recklai85

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
normal seyrınde gelısım ıyı bile en az 6 7 ay beklemen lazım |-onayisareti-|

ARS

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Daha dur başkan hemen moralini bozmuşun :)

BOSS

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
normal seyrınde gelısım ıyı bile en az 6 7 ay beklemen lazım |-onayisareti-|

Valla dostum normalde de zaten sabırsızım bir de üstüne saç ektirdim askerlik gibi şafak sayıyorum. 😀 geçen ay birden bir çıkış oldu dedim gelecek gerisi gelmedi aynı kaldı ondan biraz tedirgin oldum. Sağol güzel motive edici yorumun için

BOSS

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Daha dur başkan hemen moralini bozmuşun :)

Hiç sorma abi geçen ay gümbür gümbür geldi 1 aydır çıkış olmayınca tedirgin oldum biraz

Kayser Soze

• Hero Member
Dostum, 5. Ayda ön fikir verir.
 En az 7 ay geçmesi lazım, iyi kötü yorumu yapabilmek için.

3.5 ayda bişey diyemeyiz

BOSS

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Dostum, 5. Ayda ön fikir verir.
 En az 7 ay geçmesi lazım, iyi kötü yorumu yapabilmek için.

3.5 ayda bişey diyemeyiz

Aslında 3.5 aya göre değerlendirme yapmanız için son halini ekledim. İstediğim genel bir değerlendirmeden ziyade 3.5 ay sonuçlarına göre çıkışlar diğer Ekim yaptıran arkadaşlara kıyasla normal mi ya da az mı? Sen herhalde son halini direk yorumlamak istiyorsun :)

Captain Flint

• Jr. Member
  • **
Benim de 3.5 ay oldu dipten tüylenmeler görüyorum ama sendeki kadar çıkış yok. Gayet iyi gidiyor sürecin :)
  • Ekim Tarihi: 29.06.2024
  • Ekim Merkezi ismi Gaziantep Hair Center
  • Greft Miktarı 3100
  • Yaşınız 31

BOSS

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Benim de 3.5 ay oldu dipten tüylenmeler görüyorum ama sendeki kadar çıkış yok. Gayet iyi gidiyor sürecin :)

İnceledim şimdi seninkini gayet güzel görünüyor. Donör bölgen de biraz daha toparlar ilerde kızarıklıkta yok inşallah Allah daha iyisini nasip eder sana kardeşim teşekkür ederim.

Kayser Soze

• Hero Member
Aslında 3.5 aya göre değerlendirme yapmanız için son halini ekledim. İstediğim genel bir değerlendirmeden ziyade 3.5 ay sonuçlarına göre çıkışlar diğer Ekim yaptıran arkadaşlara kıyasla normal mi ya da az mı? Sen herhalde son halini direk yorumlamak istiyorsun :)

1- Senin “gelişim durdu” sözüne istinaden yazdım.
2- Gayette açık yazmama karşı son hal felan yazmışsın.
Son hali demiyorum dostum, 5. Ay diyorum.
Son hali,5. Ay mı oluyor. Ekim merkezine sor bakalım ne diyecekler son hali? Ben sana yazayım, 1-1.5 sene diyecekler sana.
3- 3,5 ay için normal. Anormal olarak çok iyi olan sonuçlar var mı ? Var.
Görmek istersen buyur :
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=35634.105
Orada da şöyle yorum yazmışım, “ 90. Günde böyle bir sonuç, çok nadiren olur dostum.”
4- Genel olarak olumsuz yorum yazmak istemiyorum. Ancak illa yorum istiyorsan; bu hanfendinin ekimlerini beğenmiyorum. Fiyat performans olarak başarısız buluyorum. 

Facebook Twitter Instagram