Gönderen Konu: ASMED KORAY ERDOĞAN & DİLEK ÇAKIR / 5060 GREFT / YAŞ 35 / AÇIK ALAN / 19.06.2024  (Okunma sayısı 20701 defa)

Selkartal

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Hocam sonuç üzücü .. Her ekim merkezinde böyle sonuçlar olabiliyor malesef.. Giden greftler saçlar çıkacak mı diye merakla beklenen süreç vs her bakımdan zor. Sizin bir kaybınızda ödediğiniz yüksek ücret. Size tavsiyem ücret iadesi talep etmeniz olacaktır. 5060 grefte en azından saçların tarayabilir ve derinizin belli olmaması lazımdı. Geçmiş olsun

molinua

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
ücret iade talebi veya ücretsiz revizyon talebine ekim merkezinin vereceği cevabı çok merak ediyorum.gelişmelerden haberdar et dostum.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
ücret iade talebi veya ücretsiz revizyon talebine ekim merkezinin vereceği cevabı çok merak ediyorum.gelişmelerden haberdar et dostum.

Bu ekim sonucu olumsuz değil neden ücret iadesi versinler? Böyle bir alanı 1 ekimle zaten harikalar yaratamzsın.
Global Moderator

molinua

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Bu ekim sonucu olumsuz değil neden ücret iadesi versinler? Böyle bir alanı 1 ekimle zaten harikalar yaratamzsın.

bende bu taleple gidildiği zaman olumlu geri gönüş olacağını zannetmiyorum ve o nedenle merak ettim.

yine de planlama kötü bence.alan çok geniş.ön hatta sık çalışılmalı tepe bölümüne hiç greft harcanmamalıydı. ön bölüm sık olsaydı tamam bu bana yeter diyecekti belki de.ki ekim yapılan dostumuz da sonuçtan pek memnun kalmamış.neticede maddi ve manevi büyük emekler var.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
bende bu taleple gidildiği zaman olumlu geri gönüş olacağını zannetmiyorum ve o nedenle merak ettim.

yine de planlama kötü bence.alan çok geniş.ön hatta sık çalışılmalı tepe bölümüne hiç greft harcanmamalıydı. ön bölüm sık olsaydı tamam bu bana yeter diyecekti belki de.ki ekim yapılan dostumuz da sonuçtan pek memnun kalmamış.neticede maddi ve manevi büyük emekler var.

Anladım dostum

Planlama kötü değil doğru planlama tepeye ekilmemiş zaten sanırım duruş pozizyonundan sana öyle gelmiş.

Tepeyi ikinci ekime bırakıp ikinci ekim için orta tepe şeklinde yapar asmed bu na benzer açıklıklar için
Global Moderator

molinua

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
işte onun 2,5-3 parmak önüne kadar sınır çizilip oraya kadar çalışılsa daha güzel olurdu diye tahmin ediyorum.ekim yapılan kişi duruma göre oraya 2. ekim ister veya istemezdi.şimdi 2. ekim şart gibi duruyor.

VanHelsing

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
greft hesaplayan bir program yok mudur saydırsak tepe de kaç tel var diye böyle farazi yorumlarla bir yere varılmıyor.
Mesela şu ekimle hemen hemen benzer açıklık benzer sayıda greftler.
1- https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=31388.0
Şu da asumanın 3800 sonucu burada da başlangıçta ön tarafın yarısı bosmuş.
2- https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=30958.165
« Son Düzenleme: 22 Mart 2025, 14:02:40 Gönderen: VanHelsing »

Sacsizkel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Açık alan çok fazla donör yeterli diilmiş saçlar çok ince kesinlikle asmed kalitesi diil ama eldeki malzemeyle homojen bi görüntü oluşmuş yinede revize yapılması gerek kendileride bu sonucu kabul etmezler zaten asmed hastasını mutlu etmeye odaklı hasta memnuniyetini herseyden önde tutan bi kurum
  • Ekim Merkezi ismi ASMED KORAY ERDOGAN
ASMED KORAY ERDOGAN saç ekimi
saç ekimi sonuçları forum

Nerterver

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
şuanda baktımda sizin greft sayınızla ekim yaptırmak 700.000 tl'yi buluyor şuan , 1 yıl öncede 400.000 tl saç için çoook uçuk rakam'dı biz o parayı denkleştirsek araba alacaktık :) umarım maddi gücü yerinde bir insansınızdır ekilen saçların çıkmama sebebi %90 ekimci hatası oluyor koray erdoğan biryerde kendimi söylemişti yoksa başka bir doktordanmı duydum hatırlamıyorum siz ekim üstüne birde 50.000 tl'den fazla masraf yapmışsınız yani sizlik bir sorun yok sanırım ücret iadesi veya farklı bir talep için kendileri ile görüşşeniz iyi olur gibi çünkü üstte arkadaşlar yazmış 5000 greft az buz rakam değil bu saçın hakkı 5000 değil ayrıca sık bir saç istemek düzgün ön çizgi istemek  herkesin hakkı özellikle bu fiyatlara insanlar sizi neden eleştirmiş onuda anlamadım hadi günümüz ekonomisi batık fiyat algımız kalmadıda 400.000 tl'lik ekimi insanlar neden  kendileri yapmış gibi savunuyor anlamıyorum insanların birçoğu yıllık 400.000 tl kazanmıyor saç ekimi için inanılmaz uçuk rakam senin üzülme sebebin fiyat ağabey 3000 greft 50.000 tlik ekim yapsaydın için çok daha ferah olurdu ama bu kadar övgü fazla fiyat olunca insan baya güverek gidiyor

Facebook Twitter Instagram