Gönderen Konu: ASMED KORAY ERDOĞAN & DİLEK ÇAKIR / 5060 GREFT / YAŞ 35 / AÇIK ALAN / 19.06.2024  (Okunma sayısı 11874 defa)

Talip Ulaşır

• Yeni üye
  • *
Hocam benim saçlarda aşağı yukarı sizinki gibi. 3 gün önce ektirdinm. 4400 greft çıktı. Arkadaşları boş bırakıp ön tarafa ağırlık verdirdim. Donörde sorun olmazsa 2. Ekimi yaptıracağım. Aslında saç ekimi bizim kafalar için biraz zor ve beklentiyi yukarıda tutmamamız gerekir. Ben çok araştırdım bizim durumda olanların ekimini. Yaklaşık 1 yılı geçiyor toplam süreç. Lütfen sizde sabredin. Ben sizi takip ediyor olacağım. Fotolarınızı bekliyorum.

yabulahan

• Full Member
Dostum tum yazismalarini okuyamadim ama acikligin da, on cizgin de benim durumuma benziyor. Ben cok daha takdim kafayi cizgiye, sonra yonlere vs konuma bakabilirsin. Ama sole soleyim cizgini gorunce ayni benimki dedim tarz olarak, ama benimkine gore daha cok begendim ve de on hat daha sik. Sen detayli bakinca illa hatalar goruyorsundur kafa senin cunku, ama bilincli de olarak asimetrik ciziyorlar, dogalligi yakalamak icin kafanin sagi solu da, vucudunda da, yuzunde de sag da solda esit oranda kil yok, kalbin ve dolasimin yonunden kaynakli. Bence hic kafani takma dicem ama sen yine de takacaksin, ama samimi sekilde sikligini da on cizgini de cok begendim. Asmed ve Koray hoca ozellikle dogallik ve homojenlikte cok basarilar. Mumkun oldukca sikmadan kendini sureci tamamlamaya calis ben cok takildim ama sonunda gayet memnunum. Senden bir farkim belki finansterid kullanmam ama o da gercekten iki ucu boklu degnek bir yandan yan etkileri, bir yandan katkisi ama yasin da genc bana gore, kullanmanin kesin artisi olurdu ama yan etkileri dusununce belki kullanmaman da hayirli olmustur. Sonuc olarak surec sonunda pisman olmayacagin bir sonuc elde edecegini dusunuyorum. Simdiden hayirli olsun.
  • Ekim Tarihi: 21-24.07.2023
  • Ekim Merkezi ismi ASMED
  • Greft Miktarı 4838
  • Yaşınız 48
  • Medikal Tedavi Finansteridi ekim oncesi sonrasi 20 ser gun kullanip 45. Gunde 1/2 procea olarak tekrar basladim solgar vm2000 biotin5000 omega3 kolajen tıp1-3

Facebook Twitter Instagram