hocam beklentiniz nedir tam olarak bilmiyorum ama Hatırlamanız gereken çok geniş bir açıklığınız ve kısıtlı bir donör alanınızın olduğu
ve sürecin de henüz 135 gün olduğu duruma göre de gelişimin güzel olduğu
asmed bu geniş alan ve donör kapasitesine göre en güzel çizgiyi ve en doğru planlamayı yapmış bunu siz beğenirsiniz beğenmezsiniz ama teknik olarak işlem doğru kişilerin beklentisi bu durumu yetersiz olunca değiştirmiyor maalesef
Hocam beklentim sırma saçlar değil elbette ama bu da değil şu an ki saçlar varla yok arasında iyice bakarsanız seyrekliğe ne demek istediğimi anlayabilirsiniz, size onlarca örnek verebilirim aynı açıklıkta vertexe uygulama yapılmadan 5000 kökle neler yapılabileceğini, hocam bu ekime toplamda 5 PRP seansı ile birlikte 350 bin liraya yakın ödeme yaptım. Kullandığım şampuanlar, vitaminler, tedavi sonrası özel doktorlar vs 450 yi buldu. Forumda zaten çok daha az miktarda ödemeye aynı sonuçları ya da çok daha üst düzey sonuçlar alanlar var.
Neden yanlış anlıyoruz birbirimizi ben üst düzey saçlar beklentisi içinde değilim açıklık elbette olur ama bu kadar olur mu? Yarım milyon ödendi nerdeyse böyle olmamalı sonuç umarım şu an ki sonucun %30 fazlası bile yeter bana sonra zaten siz beğenmeseniz bile ben beğenirim. Çok bir şey istemiyorum. Bu kadar açıklık olmasın yeter. Asmedden bahsediyoruz hepiniz biliyorsunuz ki çok daha başarılı sonuçları var