Gönderen Konu: ASMED KORAY ERDOĞAN & DİLEK ÇAKIR / 5060 GREFT / YAŞ 35 / AÇIK ALAN / 19.06.2024  (Okunma sayısı 11898 defa)

reeree

• Yeni üye
  • *
O ilacı bilmiyordum güzel birşeye benziyor ilk bakışta. Asmed deki hasta danışmanınıza sordunuz mu bu ilaç için ne diyorlar?

BOSS

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Asmed diye belirtmeseydiniz ben resimlerden    Ekim yapan merkezi  Şahin çelik olarak tahmin ederdim.Ozellikle ön çizgi tasarımı olarak.Çıkıs. olarak ta en güzel cikislar 5.ve 7.aylar arasında olur.Bazen yavaşlar bazen hızlanır.Sureciniz gayet güzel ilerliyor.
İçime su serptiniz desem yeridir sağolasın umarım dediğiniz gibi olur. Mevcut durumun %30 fazlasına bile tavım açıkçası ama yeni saç çıkışı olmadığı için tedirginim açıkçası

BOSS

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
O ilacı bilmiyordum güzel birşeye benziyor ilk bakışta. Asmed deki hasta danışmanınıza sordunuz mu bu ilaç için ne diyorlar?
İlacı araştırırken denk geldim. Asmed e önerdiğim de kullanabilirsiniz dediler

erich von

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
hocam beklentiniz nedir tam olarak bilmiyorum ama Hatırlamanız gereken çok geniş bir açıklığınız ve kısıtlı bir donör alanınızın olduğu
ve sürecin de henüz 135 gün olduğu duruma göre de gelişimin güzel olduğu

asmed bu geniş alan ve donör kapasitesine göre en güzel çizgiyi ve en doğru planlamayı yapmış bunu siz beğenirsiniz beğenmezsiniz ama teknik olarak işlem doğru kişilerin beklentisi bu durumu yetersiz olunca değiştirmiyor maalesef

BOSS

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
hocam beklentiniz nedir tam olarak bilmiyorum ama Hatırlamanız gereken çok geniş bir açıklığınız ve kısıtlı bir donör alanınızın olduğu
ve sürecin de henüz 135 gün olduğu duruma göre de gelişimin güzel olduğu

asmed bu geniş alan ve donör kapasitesine göre en güzel çizgiyi ve en doğru planlamayı yapmış bunu siz beğenirsiniz beğenmezsiniz ama teknik olarak işlem doğru kişilerin beklentisi bu durumu yetersiz olunca değiştirmiyor maalesef

Hocam beklentim sırma saçlar değil elbette ama bu da değil şu an ki saçlar varla yok arasında iyice bakarsanız seyrekliğe ne demek istediğimi anlayabilirsiniz, size onlarca örnek verebilirim aynı açıklıkta vertexe uygulama yapılmadan 5000 kökle neler yapılabileceğini, hocam bu ekime toplamda 5 PRP seansı ile birlikte 350 bin liraya yakın ödeme yaptım. Kullandığım şampuanlar, vitaminler, tedavi sonrası özel doktorlar vs 450 yi buldu. Forumda zaten çok daha az miktarda ödemeye aynı sonuçları ya da çok daha üst düzey sonuçlar alanlar var.
Neden yanlış anlıyoruz birbirimizi ben üst düzey saçlar beklentisi içinde değilim açıklık elbette olur ama bu kadar olur mu? Yarım milyon ödendi nerdeyse böyle olmamalı sonuç umarım şu an ki sonucun %30 fazlası bile yeter bana sonra zaten siz beğenmeseniz bile ben beğenirim. Çok bir şey istemiyorum. Bu kadar açıklık olmasın yeter. Asmedden bahsediyoruz hepiniz biliyorsunuz ki çok daha başarılı sonuçları var
« Son Düzenleme: 12 Kasım 2024, 00:01:37 Gönderen: BOSS »

reeree

• Yeni üye
  • *
Beklentinizde haklısınız en azından 1 yıllık sonucu görmek için biraz sabır edin sadece. Saç masajı yapıyor musunuz? Bu forumda gördüğüm kadarıyla çok değinilmeyen bir nokta fakat bence çok önemli. Saçları çok sık yıkamamak, saçları yıkarken sert şekilde masaj yapmak, gece yatmadan önce baş aşağı uzanmak gibi kafada kan akışını hızlandırıcı şeyleri mutlaka yapmak lazım. Sonuçta saç kökleri kanla besleniyor ve orada kan akışı ne kadar hızlıysa gelişme de doğru orantılı oluyor.

BOSS

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Beklentinizde haklısınız en azından 1 yıllık sonucu görmek için biraz sabır edin sadece. Saç masajı yapıyor musunuz? Bu forumda gördüğüm kadarıyla çok değinilmeyen bir nokta fakat bence çok önemli. Saçları çok sık yıkamamak, saçları yıkarken sert şekilde masaj yapmak, gece yatmadan önce baş aşağı uzanmak gibi kafada kan akışını hızlandırıcı şeyleri mutlaka yapmak lazım. Sonuçta saç kökleri kanla besleniyor ve orada kan akışı ne kadar hızlıysa gelişme de doğru orantılı oluyor.
Evet bir sürü yöntem olduğu söyleniyor denemiyorum açıkçası, doğru bir merkez ve başarılı ekimden sonra fark yaratan tek şey finasterid diğer yöntemlere inandığımı söyleyemem

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Hocam beklentim sırma saçlar değil elbette ama bu da değil şu an ki saçlar varla yok arasında iyice bakarsanız seyrekliğe ne demek istediğimi anlayabilirsiniz, size onlarca örnek verebilirim aynı açıklıkta vertexe uygulama yapılmadan 5000 kökle neler yapılabileceğini, hocam bu ekime toplamda 5 PRP seansı ile birlikte 350 bin liraya yakın ödeme yaptım. Kullandığım şampuanlar, vitaminler, tedavi sonrası özel doktorlar vs 450 yi buldu. Forumda zaten çok daha az miktarda ödemeye aynı sonuçları ya da çok daha üst düzey sonuçlar alanlar var.
Neden yanlış anlıyoruz birbirimizi ben üst düzey saçlar beklentisi içinde değilim açıklık elbette olur ama bu kadar olur mu? Yarım milyon ödendi nerdeyse böyle olmamalı sonuç umarım şu an ki sonucun %30 fazlası bile yeter bana sonra zaten siz beğenmeseniz bile ben beğenirim. Çok bir şey istemiyorum. Bu kadar açıklık olmasın yeter. Asmedden bahsediyoruz hepiniz biliyorsunuz ki çok daha başarılı sonuçları var

dostum henüz sonuç almadın daha 5 aydasın gelişimin güzel :) ve daha çok gelişecek rahat ol lütfen sürecin güzel stresli bir süreç haklısın ama biraz rahat olman gerekiyor güzel giden bir sürecin var. gelişim yeni başladı   beklentin 100/30 ise :) bence daha fazla gelişim olacak 9 10 aylarda görüşmek üzere:)

forumu takip ediyorsun süreçleri biliyorsun 5 ay da ne bu karamsarlık yahu ? toparlayalım kendimizi
Global Moderator

BOSS

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
dostum henüz sonuç almadın daha 5 aydasın gelişimin güzel :) ve daha çok gelişecek rahat ol lütfen sürecin güzel stresli bir süreç haklısın ama biraz rahat olman gerekiyor güzel giden bir sürecin var. gelişim yeni başladı   beklentin 100/30 ise :) bence daha fazla gelişim olacak 9 10 aylarda görüşmek üzere:)

forumu takip ediyorsun süreçleri biliyorsun 5 ay da ne bu karamsarlık yahu ? toparlayalım kendimizi
Hintel öngörülerine saygım çok büyük gerçekten. Zaten Asmed konusunda gözümü karartmamda çok yüksek pay sahibisin. Başka bir yerde ekim yaptırsaydım da şu yorumu yapsaydın inan bana 3-4 ay süreci rahat rahat beklerdim ama konu Asmed olunca “koşulsuz, şartsız” güven duyduğunu sempatini biliyorum. Bu sebeple acabalarım geçmiyor.
Yine de haklısın bekleyip görmekten başka çarem yok inşallah dediğin gibi 10. Aya kadar güzel olur da geçer stresim.

Sacsizkel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Bukadar ince bi saç 5. ayda en fazla bukadar olabilirdi 10.aya kadar bekle
  • Ekim Merkezi ismi ASMED KORAY ERDOGAN
ASMED KORAY ERDOGAN saç ekimi
saç ekimi sonuçları forum

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Teşekkür ederim güzel düşüncelerin için. Aslında seni çok iyi anlıyorum aynı süreçleri yaşamış biri olarak kolay süreçler değil sabır lazım motive olmak gerek.
Asmed dışarda tutarak

90/120 arası saçlarda Tüylenmeler başlar dimi?
Sende gayet güzel başladı

4 aya doğru artar

5 ay da belirginleşir…

E 5 ay dayız var mı problem yok ? Beklenti doğrultusunda ilerledi

5/8 ay arası güzel artış olur

8/11 arası da ciddi bir atak olur

11/15 arası form kazanır…

Gelişimin daha başındasın kısaca

Sonucu öyle ya da böyle hep bareber burada göreceğiz olumlu olumsuz… burada. Ben gerçek düşüncelerimi belirttim senin için bunu da  süreçlerin ve şu an ki  5 aylık görüntünden ön görerek yazıyorum kafama göre değil.

5 aylık gelişim açık alana göre homojen bir gelişim 9/10 aylada seni mutlu edecek bir sonuç olacağını ön görüyorum beklediğin artışın olacağını kesinlikle düşünüyorum.

Tabi şimdi sen 5 ay da stres yaparsan forumda her kes 5 ay da strese girer süreçler önemli..
insan hep olumsuzu düşünür bu bizim yapımızda var çünkü bu hayatta her zaman olumsuz bizi daha fazla bulmuştur. Ama bu yazılanlat teknik ön görü gelişime göre şans değil.

5 aylık süreç öncesi sonrası yapalım bu iletiye. İleride alıntılarım:)))

Hayırlısı her şeyin en güzelini diliyorum sana.
« Son Düzenleme: 12 Kasım 2024, 15:20:35 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

Sanslıkel34

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Bence güzel sevam ediyor hocam açık alan için ileri ki süreçlerinizde çok harika olacaktır inşallah

VanHelsing

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Böyle birisi daha vardı asmedde ekim yaptıran benzer şeylerden şikayetçiydi.
Bu tarz full dökülmelerde saç ekimi konusunda beklentiyi minimum tutmak lazım.
Asmed illaki olabilecek en iyiyi yapıyordur ama saç olayı çok fizyolojik bir şey
Bana kalırsa bu ekim 9-10 aylar gibi kendini belli eder.
350k ciddi para aynı sonuç asumanda da alınabilirdi. Geri kalan fiyata konfor satın alıyorsun.

bugraklp

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
saçları yıkamanın ne gibi zararı olur. Ben günde en az 1 kez yıkıyorum. Bazen 2 sizce yıkamamalı mıyım? Sebebi nedir?

Facebook Twitter Instagram