Gönderen Konu: ASMED KORAY ERDOĞAN & DİLEK ÇAKIR / 5060 GREFT / YAŞ 35 / AÇIK ALAN / 19.06.2024  (Okunma sayısı 12255 defa)

BOSS

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Bu gibi açıklıkları olanlar ekim yaptırmadan önce daha fazla düşünmeli. Çünkü hiç bir zaman hayal ettiğiniz sımsıkı o saçlar olmayacak. Bu açıklıkta seyrekte olsa saçım olsa bana yeter diyenler düşünmeli saç ekimini. Ayrıca süreç erken. Ama öyle çok sıkı saçım olacak diye hayal etme kardeşim. Biraz daha sıklaşır. Bunu iki kere ekim yaptırmış birisi olarak söylüyorum..
Sıklıkla ilgili şu an için problemim yok teşekkür ederim.

BOSS

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Dostum 4. ay için gelişim güzel ve bu saç daha çok gelişecek. Benim ekimimi komple Koray hoca yaptı, kendi sürecimi anlattığım başlık da var belki görmüşsündür. Sivilcelenme sürecine de baktım son derece normal. Benim kafamdaki kızarıklık ve hissizlik 6 ay kadar sürmüştü hatta belki de daha fazla sürdü hatırlamıyorum. 5060 greft çok ciddi bir sayı. Ben herhangi bir yere 5000 tane delik açsam zaten delik deşik etmiş olurum:) Beyaz ve hassas tenli insanlarda bu böyle oluyor. Çok aşırı ödemim olmuştu örneğin, kafam balon gibi şişmişti. Bunların hepsi için doğasında olan şeyler.

Finasterid kullanarak bence de iyi yapmışsın. Ben operasyondan 2 hafta önce başlamıştım, 1 seneyi geçti hala kullanıyorum. Bir sıkıntı yaşamadım, sıkıntı yaşarsan bırak tabi.

Saçlarına bakınca bence bu saçlar iyi olacak.
Çok sağol mutlu oldum. Umarım iyi olur.

recklai85

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Son Düzenleme: 11 Kasım 2024, 21:48:42 Gönderen: recklai85 »

reeree

• Yeni üye
  • *
Çok sağol mutlu oldum. Umarım iyi olur.

Bu arada yine kendimden örnek vereceğim, 10-11 aylar civarıydı sol ön bölgede çok hafif bir seyreklik kalmıştı. Çok belli olmuyordu belli belirsiz bir seyreklik ama yine de gözüm takılıyordu arada. Daha önce paylaştığım fotolarda da o seyreklik var ama fotodan anlaşılmıyor. Şu an o seyreklik de kaybolmuş durumda. Saçlar gelişimine devam etti ve orası da kapandı.

Diyeceğim o ki 11 aydan sonra bile saç hala gelişmeye ve doldurmaya devam ediyor. Kliniğin verdiği formda tam sonuç için 18 ay belirtilmiş zaten.

O nedenle saç ektiren arkadaşlar biraz sabır göstermeliler.

brezilya98

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Hocam ekimle ilgili pek yorum yapmaya gerek yok, zaten şikayetin de bu değil. Ön hat çizgisinin yukarıdan olması seni rahatsız ediyor. Açıklık geniş olduğu zaman çoğu doktor bir tık yukarıdan alıyor ön hat çizgisini. Ama düzeltilebilir bir durum diye biliyorum. 2.seansa kadar beklemen gerek. Şimdilik ilk ekimin tadını çıkart. Belki saçlar uzayınca görüntü seni memnun eder. Şu an bozma moralini derim

Sacsizkel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
5 saniyede ön çizgi tasarlamasına takılma koray erdoganın , o 5 saniye 20 senenin bilgi birikimi bedeli ön çizgin çok güzel olmuş saçlar çıkınca çok doğal durucak herkesin dediginede takılma
« Son Düzenleme: 08 Kasım 2024, 11:50:35 Gönderen: Sacsizkel »
  • Ekim Merkezi ismi ASMED KORAY ERDOGAN
ASMED KORAY ERDOGAN saç ekimi
saç ekimi sonuçları forum

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Selamlar
Öncelikle planlamadan memnun değilim. Dilek hanım ön çizgi planlaması için 5-10 dk ayırarak güzel bir ön çizgi uygulamıştı. Daha sonra beni B grubuna devrettikleri için ön çizgi planlaması Koray Hoca tarafından 5 saniye de yapıldı. Odasın da hiç bir şey söyleyemedim. Malum Koray Hoca bir bildiği vardır mutlaka diyerek.
 Acele bir şekilde operasyon odasına çıkardıkları esnada Demet hanıma bu ön çizgi olmadı çok yukarıda kaldı dedim. O da merak etmeyin zaten kanal açım işlemini Koray hoca yapacak yukarıda ayarlama yapacaktır tekrar dedi. Daha önce Ekim tecrübem olmadığı için kabul ettim. Nihayetinde Asmed.
 Şimdi ne oldu neden memnun değilim söyleyeyim. Benim işim devamlı dışarda müşteri ziyaretleri yapıyorum. Şu anda istisnasız kim gördüyse ekimimi hepsi tek bir dille neden bu kadar yukarıdan ektirdin
diyorlar. Yani Ekim belli olmasa bile ön çizgi 5 saniye de çizilip görüş belirtemediğim için, mükemmel Ekim olsa bile sürekli bu eleştiriye maruz kalıyorum.
Bu arada bu eleştirenler içinde bir kısmı da başka ekim yapan doktorlar bunu da belirteyim.
Belki donör kapasitesi yüzünden bunun bu şekilde olmak zorunda olduğunu düşünebilirsiniz ama konu bu değil çünkü Koray hoca ile görüşürken benim için önemli olanın ön hattım olduğunu vertexi önemsemediğimi söylemiştim. Eğer Ekim başarılı geçerse donör de yeterli olursa ikinci ekimi vertexe yaptırabileceğimi söyledim. Bu yüzden donör bölgesinde problemimiz söz konusu değil.
Koray Hoca profesyonelliği ile bir çoklarını mutlu etmişken şu an tesadüfe bakın ki Koray Hocanın ön çizgi planlaması yüzünden saçlarımdan memnun değilim. Markete bile girsem kasiyer abi neden bu kadar yukarıdan Ekim yapıldı diyor. Her gün devamlı buna maruz kalsanız sizde memnun olmazsınız.
Diğer sorun yaşadığım konu Türkiye ve dünya da bütün ekim yapan kurumlar hastalarını bizzat periyodik bir şekilde takip ediyorlar. Bunu da yapan bizzat kurum sahibi, uğruna güvenilip işlemi yapan doktorun ta kendisi yapıyor. Bence ekimin en önemli kısımlarından biri bu ve bunu ekimden sonra anladım. Ufak bir problem de doktor sayesinde manevra kabiliyeti kolay oluyor bu şekilde gelelim Asmed politikasına Asmed de Koray hoca ile görüşmek yasak bu konuda argümanları da 1 seneye kadar Koray Hoca hep aynı şeyi söylemek zorunda “beklemelisin” ya da probleminiz iltihap falan ise buna da dermatoloji doktorumuz var o bakıyor deniyor. Detaya girmeyeceğim. En yüksek ücreti ödeyip 3 ayda bir bile olsa Koray Hocanın kontrol etmemesi kesinlikle yanlış bir uygulama Ekim sürecinin %25 i psikoloji ve stres yönetimi buna Emin olabilirsiniz Koray Hoca hastalarla görüşme sağlasa en az %10 başarı oranı artar kendi yaşadığımdan buna eminim.

Anladım hocam saç gelişimi olarak sürec güzel olduğu için memnun değilim diyince siz biraz şaşırmıştım.
Plamlamaa konusunda beğenmediğiniz hususlar olabilir bu kişinin kendi tercihleri ona bir şey diyemem bu konuda size saygı duyuyorum beklentileriniz farklı ise haklısınız.

Tabi işin teknik boyutuda var teknik olarak duruma bakarsak bence doğru bir çizgi. Ama benim doğrı bulmam değil olay sizinde isteklerinizin uyuşması. Malum böyle açıklıklarda çizgiyi 1 cm öne almak bile 1000 greft e mal oluyor e açıklıkta geniş daha iyi bir sonuç için ikinci ekim ihtiyacıda doğabilir bir çok denge hesap kısaca.

Ama şu da var ki böyle bir açıklık için ileride bir çizgi bu alanın kapanmasını zorlaştırır

Sonuç olarak açıklık dereceniz fazla bunlarıda değerlendirmelisiniz

Normal ön hattı dökülmüş bir insan gibi değilsiniz kısaca.

Bunları hesaplarayarak ön çizginizi geride yapmışlardır. Açıklık daha az olsa daha önde bir çizgi yaparlardı diye düşünüyorum.

Bu arada sizi rahatlatırmı bilmem ama şunu da eklemek isterim şu an saçlarınız kısa şekilde ön çizginizi değerlendiyorsunuz uzadığı zaman mesala 5/6 cm o zaman çok güzel bir görüntü olucak.

Diğer sorununuza gelince Asmed in oturmuş bir sistemi var
Siz b seçeneğindeydiniz sanırım ? A değil dimi
B yi şeçtiyseniz koray hoca sadece planlama yapar ön hat kanalını açar gider.
« Son Düzenleme: 08 Kasım 2024, 12:47:44 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

Hublot

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Çizginin geride olmasının telafisi var ancak ileri de olmasının telafisi çok zor.Zaten vertekse 2.ekm gerekecektir.O zaman memnun değilseniz öne alınabilir.

Soulfly

• Sr. Member
Saç gelişiminiz Açık alana göre 135 gün bence çok güzel. Rahatsız olduğunuz çizgi konusuna gelince açıklık çok geniş olduğu için geride planlamaları normal genelde böyle yapıyorlar ikinci ekimide düşünerek diye düşünüyorum tabi şu an saçlar çıkmadığı için çizginin geriliği daha çok göze batar saçlarınız çıkınca bence herkes beğenecektir diye umuyorum.

monoblok

• Hero Member
Gelişim güzel saçlarınızın umarım saçlar çıkınca çizgi sorununuz kalmaz
  • Ekim Merkezi ismi Asmed 5000 GREFT

Bal Porsuğu

• Hero Member
Sürwce göre gelişim baya güzel

Asicocuk

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Güncel ücret ne kadar şuan asmed de.

BOSS

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
5. Aydan herkese selamlar, hepinize ayrı ayrı yorumlarınız için teşekkür ederim. Fark ettim ki saçlarım uzamış ve sizlerle belirgin olduğunu düşündüğüm bir fotoğraf paylaştığımı düşünmüştüm. Fakat fotoğrafa bakınca mevcut halinden daha iyi bir fotoğraf gönderdiğimi fark ettim. Bu sebeple güncel fotoğrafları yorumlarınız için aşağıda sizinle paylaştım.
Bugün uzun bir aradan sonra saçımı kestirdim. Yaklaşık 1 aydır orta bölge ve ön bölgede yeni saç çıkışına ait bir belirti yok. Yalnızca vertex'in üst kısmında saç çıkışları mevcut. Saç kesimi yapan arkadaşta detaylı bir şekilde baktığında aynı sonuca vardı.

Deneyimli arkadaşlardan öğrenmek istediğim, şu an için ön ve orta kısımda kesinlikle ufakta olsa saç çıkışı mevcut değil o bölgeler de birden saç çıkışı olabilir mi?
Daha önce incelediğim konular da özellikle Asmed ekimlerinde iyi niyetli arkadaşların 5. aydan sonra merak etme çıkar şeklinde yorumlarını okudum ama malesef 5. ay ve 8. ay arasında en fazla %15 %20 arası belirgin bir fark olduğunu gördüm.

Şu an için %100 memnun olduğum tek durum donör bölgeden alımın süper derecede homojen olarak yapılmasıdır. Şu ana kadar geldiğim süreçte çok fazla seyreklik olduğunu gördüğüm için bu ekimin Asmed kalitesinde olduğunu düşünmüyorum.

Son durum için görüşlerinizi almak isterim.
Bununla birlikte olur da ekim bu şekilde devam eder ve olumsuz olursa 1. senenin sonunda Koray Hoca repair işlemi yapar mı? Bu konuda bir zorluk yaşar mıyım? Tecrübelerinizi paylaşmanızı isterim.
« Son Düzenleme: 11 Kasım 2024, 21:12:53 Gönderen: BOSS »

reeree

• Yeni üye
  • *
Selamlar..finasterid kullanıyor musunuz? Kullanıyorsanız ne zamandan beri?

BOSS

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Selamlar..finasterid kullanıyor musunuz? Kullanıyorsanız ne zamandan beri?
Yalnızca 2 ay kullandım yan etki görünce bıraktım. Neurkrin man kullanıyorum dht blocker içermektedir.

Facebook Twitter Instagram