Selamlar,
Forumda 2020 yılında baya araştırıp Serkan Aygın'da karar kılmıştım ama görüşmede saç ekimi için erken olduğunu belirtmişti kendisi o zaman. Sonra bu sene artık iyice açılınca yeniden bakınmaya başladım. Serkan Aygın fiyat olarak artık bütçemi aştığı için fazla dolanmadan yakın zamanda bir tanıdığımın operasyon geçirdiği Clinicexpert'le anlaşıp operasyonu gerçekleştirdik.
Evde dinlenirken foruma biraz bakındığımda Clinicexpert hakkında biraz moralim bozuldu açıkçası.
Ben de hem güncel bilgi olsun hem de sizlerin görüşleriyle ne durumda olduğumu bi kontrol etme amacıyla başlığı açmak istedim. Çok kötü bi durumda değilimdir inşallah.
Öncelikle Clinicexpert seri dikim yapan bir yer evet, şansınıza size denk gelen ekibin kalitesine kalmış durumdasınız. Benim ekibim genç ve iletişimi iyi olmayan bir ekipti o yönden pek memnun değilim. Ortam steril ve profesyonel bir hava var, ilgi olarak fena değiller genelde.
4300 greft sayıldı, kontrol etmedim. Zaten asıl amacım saçlarımın sıklığını arttırmak olduğu için mevcut köklere zarar vermesin diye fazla greft de istemiyordum aslında.
Saç çizgimin yerinde bi değişiklik yapılmadı, mevcuttaki saçların korunmasıyla da doğal bir görüntü oluşacaktır diye tahmin ediyorum.
Ekim yapılan bölgede neredeyse hiç ağrım olmadı şimdiye kadar, donör bölgede batma hissiyle uğraşıyorum ama en çok o rahatsız ediyor.
7. Gündeyim şu an prp için de anlaştım, yılbaşına kadar aylık prp ye devam edeceğim. Genel bir değerlendirmenizi bekliyorum acaba yanlış bir adım mı attım, çok karamsar olmaya gerek var mı şu durumda ve sonucu olumlu yönde etkilemek için şimdiden sonra ne yapılabilir görüşlerinizi iletirseniz çok sevinirim