Arkadaşlar öncelikle bu forumu yeni keşfettim ve tecrübeli arkadaşlardan bilgi almak istiyorum yaşım 26 , Yaklaşık 2.5 sene öncesine kadar up uzun saçlarım ve gür saçlarım vardı eski halini fotoğraf olarak yükledim ….askere giderken saçlarımı 3 numaraya vurdum ve orada stresten mi bilmiyorum saçlarımın önü seyrekleşti ardından askerden sonra Topik kullanmaya başladım ve asıl dökülme bundan sonra başladı iyice seyrekleşme dökülmeye döndü neredeyse , bazen soruyorum berberlere felan yaşın daha erken daha dökülmeler olur diyorlar ama saç bu zamanda lazım, öncelikle merak ettiğim eski saçlarıma Ekim ile kavuşma imkanım varmı varsada bu yöntem hangisi. Son olarak biraz araştırdım dermaroller , biberiye yağı , minoxidil , xspecia tarzı takviye gıdalarla Ekim olmadan biraz iyileşme kaydedebilir miyim , bakıyorum şu sıra elimi atıyorum çok şükür saç felan gelmiyor elime anlık dökülme yok galiba , öncelikle bir doktora felan gidip bir tahlil felan mı yapmam lazım Ekim kesin şartmı nasıl öğreneceğim saç ekim yerlerine sorsam direk Ekim derler buradan bilgili arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim