Valla ben bişe anlamadım ya burada kimsenin kimseye itibarı kalmamış.Yav arkadaş az mantık kurun reklamsa reklam olsun sonuçta ekilmiş yani:) ben normal yorum beklerken muhalefet oldu çok şaşırdım.Normalde firma paylaşmayın diyor ısrarla.Bende rica ettim adamlardan 3 ay önceki halimi ve gönderdiler bir paylaşayım dedim sadece.Ben muhasebe işiyle uğraşıyorum yerimde şirinevlerde öyle itamlar falan hiç hoş olmuyor.Gelmek görmek isteyene de her zaman kapım açık .Amacım sadece insanlara fayda sağlamak oldu.Ve bu reklamsada reklam olsun her yerde ve her gördüğüm kişi yada kişilere öneriyorum.Çünkü gerçekten insanlar çok mağdur oluyorlar.Şu anlık memnunum evet ama dedikleri gibi diğer saçlarda çıkarsa çok iyi olur.yarın video atıcam fırsat bulursam buraya yemek te var derken espirisine söyledim onu zaten yani ilaç şampuan vermiyorlar manasında hoşçakalın...
Reklam iSe reklam ne olacak ? İle olmuyır maalesef...
Bozuk saat bile günde 1 kere doğruyu gösterir... yüzlerce ekim yapan merkezin başarılı sonuçlanan 3-5 ekimini burada paylaşıyor olması, tercih yapacak insanlar İçin çok kötü sonuçlar doğurabilir. Bunun önüne geçebilmek adına, seçmece sonuç degilde , rastgele şeklinde sonucları görebilmemiz açısından sürecin basından sonuna kadar mümkün ise eşzamanlı paylaşımlar olması gerekiyor.
Mesala; X bir firma ayda 400 ekim yapıyor, 400 ekimden 3-4 başarılı sonucu süreç sonunda burada paylaşıyor... Bunu gören onlarcası hoplaya zıplaya ekime gidip ağlaya ağlaya “savcılığa mı gitsem, haberlere mi çıksam” diyır...yaşanmış örneklerdir benzetme yapmadım, direk olandan bahsediyorum.
Bu açıklamaların sizi tatmin edeceğini, bu önyargının sebebini mazur göreceğinizi ümit ediyorum... paylaşımınız bu site İçin reklamdan öte hiçbir anlam taşımıyor...(size reklamcı demiyorum, mutlaka iyi sonuç almıssınızdır ama paylaşımınız bu site İçin hiç bir değeri Yok)
Bu arada açıklık-greftsayısı itibari ile sonucunuz güzel(ters ışığı dikkate almaz isek. Ve donör maalesef sıkıntılı)